meXy 350 #1726 Napisano 23 Sierpnia 2006 Nie jest ładny, jest piękny... Moja kobieta pęka z zazdrości, gdy tak mówię o zegarku 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #1727 Napisano 23 Sierpnia 2006 Dziś SanMarco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1728 Napisano 23 Sierpnia 2006 :shock: Cudo, na które swego czasu baaardzo chorowałem, z małą różnicą, tamten to był San Marco Big Date LE...już nieprodukowany Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1729 Napisano 23 Sierpnia 2006 @Klod100, @Lew ---> wspaniałe zegarki. :shock: :shock: Szczere gratulacje :!: :!: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1730 Napisano 23 Sierpnia 2006 I do tego klasyczny sweterek 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1731 Napisano 23 Sierpnia 2006 UN piękny, Compressor natomiast wg. mnie jest jednym z najohydniejszych zegarków szwajcarskich na rynku. Ale taki widać design - love it or hate it. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1732 Napisano 23 Sierpnia 2006 UN :shock: Kto jeszcze ma takie ładne zegarki i się nie chwali ? :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #1733 Napisano 23 Sierpnia 2006 I do tego klasyczny sweterek sweterek od mamy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1734 Napisano 23 Sierpnia 2006 Dziś SanMarco Boski :shock: Jest naprawdę super. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1735 Napisano 23 Sierpnia 2006 UN cudowny :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1736 Napisano 24 Sierpnia 2006 Piękne zegareczki!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1737 Napisano 24 Sierpnia 2006 Nawet ładniejszy od swetra Świetny zegarek. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1738 Napisano 26 Sierpnia 2006 Same fajne zegarki w temacie. Nawet do swetrow pasuja.ja sie wychylam po raz drugi Ponizej prototym ZEGARKA KLUBOWEGO Czy moze nie nadaje sie do doborowego towarzystwa? Jak co to moderator niech skasuje post. Nie pogniewam sie. Naprawde. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #1739 Napisano 26 Sierpnia 2006 Jak co to moderator niech skasuje post. Nie pogniewam sie. Naprawde.Broń Boże, by mod kasował ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1740 Napisano 26 Sierpnia 2006 Hmmm, a juz miałem łapkę na "x" :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1741 Napisano 26 Sierpnia 2006 kokopŚwietny! a u mnie dziś na łapie mały dziadzio: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1742 Napisano 27 Sierpnia 2006 Nie nooo . Ja chyba przestane ten temat ogladac co chwila od nowa. Calkiem bedzie po mnie. Ale cosik dawno nikt nie lepnal obrazka. Co sie stalo? Chcialem pochorowac jeszcze troszke. A ja dopiero wkleje jak cos zrobie. Pare dni potrwa. No i od tego tak nie choruje mocno. feleksc- ty masz wiecej . Zapodaj cos jeszcze 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1743 Napisano 28 Sierpnia 2006 niestety -nie na łapietylko katalogowe ale dziś uruchomiłem takiego: ps.dzięki Janek za bransoletke-przydała się :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 760 #1744 Napisano 28 Sierpnia 2006 UN... jedyna marka, dla której rozważałbym sprzedanie każdego innego zegarka (rozważał ). Piękna rzecz. 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #1745 Napisano 28 Sierpnia 2006 UN... jedyna marka, dla której rozważałbym sprzedanie każdego innego zegarka (rozważał ). Piękna rzecz. Ja chciałbym mieć tego na ręku: Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #1746 Napisano 28 Sierpnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1747 Napisano 31 Sierpnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1748 Napisano 31 Sierpnia 2006 A nieraz ktoś szukał ładnego damskiego zegarka i nigdy Irku nie poleciłeś tego czerwonego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1749 Napisano 31 Sierpnia 2006 A nieraz ktoś szuka ładnego damskiego zegarka i nigdy Irku nie poleciłeś tego czerwonego nie ma co polecać, słaby brand, mechanizm nijaki - jeno design oryginalny.ach ..... cena mało interesująca :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #1750 Napisano 31 Sierpnia 2006 ale za to dorobiłeś się szofera, jeśli dobrze widzę,dobry układ, pozazdrościć :wink: 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach