Pablos_ 16 #45826 Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Relacja jakosc/cena z pewnością super,ale zegar z kilometra trąca podróbą,co wkurza .Jako "trening" przed rolkiem ok. Zaraz będzie wojna na temat rolkopodobnych innych marek jak Steinhart etc. Ile można? :/ Nie zdążyłem dokończyć posta i już się zaczęło. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Pablos_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #45827 Napisano 25 Kwietnia 2013 A ciekaw jestem jaką ten parnis ma średnicę (bez koronki) - też 40 mm? Tak, 40 mm. To kopia czarnego GMT Mastera II, z czerwoną wskazówką GMT i bransoletą z Submarinera (cała na mat). PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #45828 Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzięki! To jak kupię rolka, to dodatkowo przyda mi się parnis - tak na zmianę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #45829 Napisano 25 Kwietnia 2013 Jak chińczycy będą robić postępy w takim tempie, to za 5 lat dogonią szwajcarów.Już widzę te zegarki od Chińczyków po 200-300 tyś :rolleyes: . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #45830 Napisano 25 Kwietnia 2013 ...i jeszcze dwa ujecia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #45831 Napisano 25 Kwietnia 2013 U mnie bez zmian Omega 3 by kr1sp1, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostwheel 116 #45832 Napisano 26 Kwietnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #45833 Napisano 26 Kwietnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #45834 Napisano 26 Kwietnia 2013 LLD 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #45835 Napisano 26 Kwietnia 2013 LLD zdjęcie nie z dziś ale słońce jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #45836 Napisano 26 Kwietnia 2013 Koordynacja kolorystyczna podstawą niewymuszonej elegancji… Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #45837 Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Kolor wskazówki stopera idealnie współgra z dyskretnym kolorem skarpetek "sing-sing". Do tego koniecznie przykrótki obcisły spodzień i będzie "bispołk" pełną gębą . A Jung wspaniały! U mnie dziś "Dżi" negatyw w wersji black base; powoli wchodzę w weekendowy klimat... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12818 #45838 Napisano 26 Kwietnia 2013 Już widzę te zegarki od Chińczyków po 200-300 tyś :rolleyes: .Chińczycy kupili Coruma - a ten pewnie jakieś topowe modele ma w tych cenach. Na chińskie za te pieniądze więc pewnie jeszcze poczekamy, ale "od Chińczyków" możesz kupować choćby dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #45839 Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) @rafi, ale czy większość z nich w ogóle chciałaby sprzedać swoje limitowane zegarki? Nie wydaje mi się . Kiedyś oglądałem filmik, gdzie pewien facet mówił, że różnica pomiędzy zakupem zegarka w Europie a Azji wygląda w ten sposób: Europejczyk "Ładny zegarek ile kosztuje?" zaś Azjata zapyta: "Ładny zegarek ile ich masz?" . Aby nie robić OT:Szkoda, że to tylko póki co przymiarka... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Patom 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #45840 Napisano 26 Kwietnia 2013 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #45841 Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Wczoraj poszedlem do salonu zobaczyc z bliska nowe PO. Fajne zegarki, tylko wielkie i ciezkie troche. Najbardziej podobala mi sie niebieska z tytanu, co z tego, skoro bransoleta do niej i tak jest stalowa, a z uwagi na lato uparlem sie na bransolete. Wiec poprzymierzalem wszystkie PO jakie byly, i mialem dylemat. Sprzedalem Pama ze wzgledu na wielkosc, a chcialem przez chwile zapodac sobie o wiele wiekszy ciezar. Juz mialem wychodzic, kiedy moj wzrok padl na ukrywajaca sie niesmialo w rogu nowa Aqua Terre. Poprosilem o pokazanie, zalozylem na reke, i juz bylem pewien z czym dzisiaj wroce do domu. Powoli dojrzewan do takich zegarkow, choc dla urozmaicenia lubie miec cos bardziej odjechanego. AT jest dyskretna i w miare elegancka, mam nadzieje ze bedzie mnie cieszyla dluzszy czas. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Jędrek_38 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
verx 0 #45842 Napisano 26 Kwietnia 2013 AT polecam. Jak ktoś chce trzymać "low profile" to idealny model. Z daleka jest dość nierozpoznawalna a z bliska bardzo fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #45843 Napisano 26 Kwietnia 2013 Ta Aqua Terra jest świetna. Gratuluję.Choć absolutnie wszyscy, którzy widzieli obydwie wersje tarczy twierdzą, że teak grey jest ładniejsza. Ja jestem jedynym wyjątkiem, mi się podoba jasna. Ale dla mnie 41,5 cm jest za duży, a 38,5 ma zaburzone proporcje.Poluję w necie na taką wersję, prędzej, czy później znajdę: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star 4 #45844 Napisano 26 Kwietnia 2013 Dziś nurek, mój ulubiony wg mnie idealny 0 Artur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star 4 #45845 Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Fajny ten Pam , tylko koperta jest taka duza ze pasek , jak dla mnie , wyglada na zbyt waskiW realu proporcje są właściwe. Niestety zdjęcie jest kiepskie - wykonane telefonem.Podczas weekendu spróbuję zrobić kilka normalnych zdjęć. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez star 0 Artur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #45846 Napisano 26 Kwietnia 2013 Ta Aqua Terra jest świetna. Gratuluję.Choć absolutnie wszyscy, którzy widzieli obydwie wersje tarczy twierdzą, że teak grey jest ładniejsza. Ja jestem jedynym wyjątkiem, mi się podoba jasna. Ale dla mnie 41,5 cm jest za duży, a 38,5 ma zaburzone proporcje.Poluję w necie na taką wersję, prędzej, czy później znajdę: PozdrawiamTomekMoglem wybrac szara, ale jasna bardziej do mnie przemowila. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MUrsus 4 #45847 Napisano 26 Kwietnia 2013 Czekam na wakacje ... jeziora i góry 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #45848 Napisano 26 Kwietnia 2013 Tu też wrzucę bo świetny łocz Dziś ciepło i chodziłem już bez kurtki i widać było po ludziach, że zerkają mi na łapę 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41676 #45849 Napisano 26 Kwietnia 2013 Dziś nurek, mój ulubionywg mnie idealnyFiu fiu. Klasa sama w sobie.Obłędny. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star 4 #45850 Napisano 26 Kwietnia 2013 Fiu fiu. Klasa sama w sobie.Obłędny.Dzięki Michał 0 Artur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach