igory76 42 #26676 Napisano 24 Października 2011 Lechu-wroc co to za cudo jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #26677 Napisano 24 Października 2011 Wasyl, ta Omega jest rewelacyjna Nie mogę się na nią napatrzyć. Żeby nie był to pusty wpis, wstawiam zdjęcie niedawno odebranego (i odrodzonego) zegarka od zegarmistrza, z którym ostatnio się nie rozstaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #26678 Napisano 24 Października 2011 igory76 - TUTAJ pisałem nieco szerzej o marce Wyler i moim egzemplarzu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #26679 Napisano 25 Października 2011 @ Dar - Dziękuję (aż się zrumieniłem) Dziś - coś z rodziny, ostatnio przeżywamy etap powtórnej fascynacji Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #26680 Napisano 25 Października 2011 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26681 Napisano 25 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #26682 Napisano 25 Października 2011 Pomarańczka, pomarańczce nierówna . 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #26683 Napisano 25 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #26684 Napisano 25 Października 2011 Wczoraj DS-trójkę trzeba było odświeżyć: A dziś, cóż ja mogę poradzić- dobrze Piotrek mówi, jak trafi się na ten swój zegarek, to nawet jak na chwilę założy się coś innego, to i tak szybko wraca ten właściwy Chyba trzeba będzie niedługo znów lekką wyprzedaż zrobić, aby szykować miejsce na kolejne nienoszone zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26685 Napisano 25 Października 2011 (edytowane) jak certine gonić będziesz to daj znać ps. jak z profilu koperty pokazujesz to bardzo są do siebie podobne Edytowane 25 Października 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #26686 Napisano 25 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #26687 Napisano 25 Października 2011 jak certine gonić będziesz to daj znać Jak na razie nie wchodzi to w rachubę- są zegarki, które nawet jak rzadko(czy nawet bardzo rzadko) noszę, to na tyle je lubię, że zostaną choćby po to, aby od czasu do czasu cieszyć oczy :) ps. jak z profilu koperty pokazujesz to bardzo są do siebie podobne w sumie, to wszystkie zegarki są do siebie bardzo podobne :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26688 Napisano 25 Października 2011 Przepraszam ze część szlafrokową Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #26689 Napisano 25 Października 2011 Michał powoli tracę rachubę,czy to jakiś nowy nabytek? To jeden z nielicznych Glycine, którą przymierzałem i która mi się podoba. Doxa,Seiko,Omega również fajowskie... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26690 Napisano 25 Października 2011 Nie, nie jest to nowy nabytek, aczkolwiek jeden z bardziej udanych nabytków 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #26691 Napisano 25 Października 2011 Dobrze, że założyłeś divera pod prysznic, zachlapania mu nie straszne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26692 Napisano 25 Października 2011 Zmiana Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26693 Napisano 25 Października 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #26694 Napisano 25 Października 2011 1100 is comming... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 208 #26695 Napisano 25 Października 2011 Michał ile Ty masz zegarków???!!! 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26696 Napisano 25 Października 2011 W porównaniu do ilości zegarków paru kolegów z tego forum, to w ogóle ich nie mam 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26697 Napisano 25 Października 2011 skromniacha 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #26698 Napisano 25 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #26699 Napisano 25 Października 2011 Serg, piękna Attesa u mnie na łapie właśnie Perpetual A-T, także zegarki bardzo podobne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Logos #26700 Napisano 25 Października 2011 Siedzi na ręcę od początku tygodnia :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach