zer0 17 #26951 Napisano 3 Listopada 2011 dla odświeżenie - ekranoplan 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #26952 Napisano 3 Listopada 2011 Zdjęcie wczorajsze, ale dziś ten sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #26953 Napisano 3 Listopada 2011 wczoraj dotarłdzięki Sirluke Uploaded with ImageShack.usduża rzecz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #26954 Napisano 3 Listopada 2011 A proszę Cię bardzo, na żywo robi niesamowite wrażenie, tzn. na mnie zrobił I chyba sobie sprawię, ale póki co czekam na AQUARIUSA A żona tu nie zagląda ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2407 #26955 Napisano 3 Listopada 2011 Przyjechała dzisiaj i od razu dostała brązowy pasek: Zdjęcie na szybko, telefonem. Przyjdzie czas na lepsze... PozrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewjohn 1 #26956 Napisano 3 Listopada 2011 A u mnie dzis było tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26957 Napisano 3 Listopada 2011 Tomek, gratuluję Eterny - zawsze mi się podobała 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2407 #26958 Napisano 3 Listopada 2011 Tomek, gratuluję Eterny - zawsze mi się podobała Dziękuję.Zawsze mi się podobała, ale na żywo jest rewelacyjna. W dodatku pasuje na mój skromny nadgarstek mimo dużej średnicy. To zasługa mocno podwiniętych uszu i małej całkowitej wysokości zegarka - 46mm przy kopercie 42 mm.Teraz czas na porządny pasek, ten Hirsch średnio do niej pasuje. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #26959 Napisano 3 Listopada 2011 wojtekimarco czekam na podobny model... strasznie jestem ciekawy jak będzie leżał na moim nadgarstku! Gratulacje 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #26960 Napisano 3 Listopada 2011 A u mnie dzis było tak: ...fajny Atlantic...jaki to model ? ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewjohn 1 #26961 Napisano 3 Listopada 2011 ...fajny Atlantic...jaki to model ? ...Seahunter. Kwarc,ale mam do niego sentyment (prezent). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #26962 Napisano 3 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #26963 Napisano 3 Listopada 2011 Takiego Seahuntera ma mój ojciec, tylko z granatową tarczą. Kupiłem mu do niego błękitny pasek, bo się co do koloru w sklepie z Panią nie dogadałem i przyszedł do mnie taki. Nie miałem już sił go zamieniać mimo oponowania matki. Ale w sumie na tym pasku zegarek wygląda bardzo żywo Bardzo fajny zegarek, mimo, że nie jest jakimś fajerwerkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #26964 Napisano 3 Listopada 2011 cer_tom, Eterna miodna. Świetny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #26965 Napisano 3 Listopada 2011 gorgeous 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26966 Napisano 3 Listopada 2011 Wieczorowo... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #26967 Napisano 4 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26968 Napisano 4 Listopada 2011 Piękna sztuka Mirku, coraz bardziej zaczyna mi się podobać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26969 Napisano 4 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26970 Napisano 4 Listopada 2011 Ta kolorystyka normalnie powala...piękny odcień 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #26971 Napisano 4 Listopada 2011 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #26972 Napisano 4 Listopada 2011 Czy mi się zdaje Mirku, że wróciłeś na właściwe tory? Tak czy inaczej, wygląda świetnie- gratuluję! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6462 #26973 Napisano 4 Listopada 2011 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #26974 Napisano 4 Listopada 2011 Czy mi się zdaje Mirku, że wróciłeś na właściwe tory? Tak czy inaczej, wygląda świetnie- gratuluję! Marcin Jak widzisz Marcinie człowiek czasami błądzi ale najważniejsze aby w porę ten błąd naprawił Michale niech będzie to przestrogą również dla Ciebie aby zbyt pochopnie nie pozbywać się zegarka ze swojej kolekcji, bo nigdy nie wiadomo kiedy znów za nim zatęskinisz Pozdrawiam Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #26975 Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Wczoraj,dziś,jutro... Edytowane 4 Listopada 2011 przez Zel Gadis 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach