Tisiek 0 #27676 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Ja dzisiaj ten:A tak wyglada ze strony: Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Tisiek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #27677 Napisano 4 Grudnia 2011 Dzisiaj radziecka odpowiedź na Zenitha Respiratora, model Kennedy. Co prawda Zenith był automatem a Sława ma ręczny naciąg, w istocie biła Zenitha na głowę. Była od niego dużo szybsza... A serio to zegarek po moim tacie, który obiecałem sobie doprowadzić do stanu "igła". Oryginalnie miał właśnie taki cyferblat, ale słońce go popaliło, nie nadawał się do niczego. Ten jest od dawcy, ale też jeszcze nie jest najlepiej. Koperta po chromie, mechanizm żyletka. Szkiełko oryginalne z cyklopikiem.Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #27678 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Piękny!! Widziałem ostatnio Lorusa (też "kwarcak") który był bardzo podobny do Twojego Casio tylko tarczę miał pomarańczową i chronometr. Ten Twój Casio to jaki to konkretny model? Przemek To model MTD-1053, fajny zegarek na codzień. Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Piorun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2025 #27679 Napisano 4 Grudnia 2011 To model MTD-1053, fajny zegarek na codzień. Dobre fotki robisz!! Zdjęcia ze stron sklepów internetowych odstraszają klientów! Ostatnio oglądałem zegarki w galerii handlowej i widziałem zegarek marki CERUTTI który mnie urzekł. Na stronie internetowej tej samej firmy jubilerskiej zegarki na fotkach wręcz straszą!!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #27680 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Fota z dziś, zapomniało mi się datę przestawić Mimo że już po sezonie to pogoda dziś była bardzo żeglarska.P.S. Tak, to pasek od mojego Orange Monstera Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Marcinkowski 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #27681 Napisano 4 Grudnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2025 #27682 Napisano 4 Grudnia 2011 Fota z dziś, zapomniało mi się datę przestawić Mimo że już po sezonie to pogoda dziś była bardzo żeglarska.P.S. Tak, to pasek od mojego Orange Monstera To są flagi państw? Polskiej flagi nie ma!? Mimo wszystko naprawdę ciekawy zegarek! :-)) 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #27683 Napisano 4 Grudnia 2011 To są flagi państw? Polskiej flagi nie ma!? Mimo wszystko naprawdę ciekawy zegarek! :-))To nie flagi a Międzynarodowy Kod Sygnałowy 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2025 #27684 Napisano 4 Grudnia 2011 Dzisiaj radziecka odpowiedź na Zenitha Respiratora, model Kennedy. Co prawda Zenith był automatem a Sława ma ręczny naciąg, w istocie biła Zenitha na głowę. Była od niego dużo szybsza... A serio to zegarek po moim tacie, który obiecałem sobie doprowadzić do stanu "igła". Oryginalnie miał właśnie taki cyferblat, ale słońce go popaliło, nie nadawał się do niczego. Ten jest od dawcy, ale też jeszcze nie jest najlepiej. Koperta po chromie, mechanizm żyletka. Szkiełko oryginalne z cyklopikiem.Pozdrawiam, Fajny, bo mały i delikatny! Czy to damski zegarek? 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2025 #27685 Napisano 4 Grudnia 2011 To nie flagi a Międzynarodowy Kod Sygnałowy Czyli to specjalistyczny zegarek! Acha 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #27686 Napisano 4 Grudnia 2011 Gratuluję raz jeszcze Klaudiuszu!Więcej nie ma sensu mówić Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #27687 Napisano 4 Grudnia 2011 Klaudiusz, Pojechałeś na całego! Winszuję! To drugi do pary czy w zamian? 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #27688 Napisano 4 Grudnia 2011 Klaudiusz pozamiatałeś,nie oszukujmy się Gratulację,jest wspaniały ,niech się nosi.Możesz napisać ile masz w nadgarstku?Bo AP u Ciebie wygląda wyśmienicie. A u mnie ostatnio co niedziela wskakuje ten staruszek.Taki do kościoła 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #27689 Napisano 4 Grudnia 2011 Wasyl, faktycznie duże podobieństwo, ale radziecka myśl techniczna sporo "uszczknęła" od Zenitha (cal 135 - Wolna/Vostok 2809) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #27690 Napisano 4 Grudnia 2011 Fajny, bo mały i delikatny! Czy to damski zegarek?Jak najbardziej męski- kostka 29x29mm plus koronka i uszy. Takie zegarki się nosiło... Świetnie leży na ręku i wcale nie wydaje się mały.Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #27691 Napisano 4 Grudnia 2011 Darek świetna fota tego Zenita. Kalendarzowa Klaudiusz, gratuluję AP. Kawał stalowego skurczybyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #27692 Napisano 4 Grudnia 2011 @ Darek-zegarek: mam 17,5cm - nie za duży. @TeJot Parka - Z RO nie mógłbym się rozstać: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #27693 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Świetnie się uzupełniają ...ale jesli miałbym wybierać to.....no własnie Diver imho fajniejsza obudowa i ubóstwiana przezemnie guma....i wskazówki ( niektórym te łopaty się nie podobają...a ja uważam ze to świetny akcent marinistyczny ) ....ale klasyk ma przeszklony dekielek....a że ma co pokazać.....było by ciężko z wyborem .... Po zastanowieniu.....chyba jednak Diver PS. Te powierzchnie polerowane z boku bezela to chyba się rysują od patrzenia Edytowane 4 Grudnia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #27694 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Czyli "Radio Maryja Controlled"? :-P Natanek Herretico Schismatic Limited Edition ....Gdy słyszysz bicie werku.....wiec że coś się dzieje! Edytowane 4 Grudnia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #27695 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Darek świetna fota tego Zenita. Kalendarzowa Dzięki.Dla wszystkich ,którzy lobią troszkę "inne" zdjęcia /nie tylko zegarków/polecam ciekawy programTrzeba pobawić się troszkę suwakami,ale efekty są powalające. @ Darek-zegarek:mam 17,5cm - nie za duży.Dzięki ,nowy nabytek jest super.Trza pomierzyć w realu Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_T 0 #27696 Napisano 4 Grudnia 2011 bliska znajomosc 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #27697 Napisano 4 Grudnia 2011 Parka - Z RO nie mógłbym się rozstać: To chyba najlepsza parka jaką sobie można zafundować Niech się chowają razem z najwyższą dokładnością 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #27698 Napisano 4 Grudnia 2011 To chyba najlepsza parka jaką sobie można zafundować Niech się chowają razem z najwyższą dokładnością Niech się mnożą! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #27699 Napisano 4 Grudnia 2011 Klaudiusz , gratuluje zegarka "Tez sie nad nim zastanawiam bo mam mozliwosc zrobienia malego "machniom " , Czlowiek ktory chce sie zamienic twierdzi ze woli swojego DSSD . Jakie sa Twoje wrazenia irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #27700 Napisano 4 Grudnia 2011 Irku, ja na Twoim miejscu bym tak zrobił. RO Diver jest o niebo wygodniejszy w noszeniu i naprawdę fajnie się prezentuje. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach