lechu_wroc 2 #28576 Napisano 11 Stycznia 2012 Jeszcze niech ktoś z Orange Monsterem wyskoczy i będzie pomarańczowy dzień w środku zimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #28577 Napisano 11 Stycznia 2012 dzisiaj ten (powrot do korzeni-2) Pozdrowionkapiękny! kult patrzę Hamilton myślę Czas Apokalipsy itp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28578 Napisano 11 Stycznia 2012 Już się bałem, że zerojedynkowy kolejny raz wrzucił białego 5600 i po tych jego zdjęciach znów przez kilka dni będzie za mną znów ten zegarek chodził ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rożyczka 0 #28579 Napisano 11 Stycznia 2012 a ja dzisiaj ubrałam lemanię choć nie bardzo znam się na zegarkach to wydaje mi się atrakcyjny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28580 Napisano 11 Stycznia 2012 a ja dzisiaj ubrałam lemanię choć nie bardzo znam się na zegarkach to wydaje mi się atrakcyjny:) A gdzie fotka? Dzisiejsza odsłona w 4-ech kadrach, dużo do pokazania, mniej się nie dało 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rożyczka 0 #28581 Napisano 11 Stycznia 2012 no tak.postaram się to zmienić i wstawić jakąś fotkę.jakoś specjalnie nie znam się a tych komputerach i nie mam dpowiedniego kabelka:).jutro bardziej się postaram.Różyczka z kościerzyny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #28582 Napisano 11 Stycznia 2012 Serg fajne fotki, widać nawet każdy mikro-pyłek Ładna tarcza i bezelek. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #28583 Napisano 11 Stycznia 2012 Dzisiejsza odsłona w 4-ech kadrach, dużo do pokazania, mniej się nie dało Surowy i Piękny - faktycznie wiele ma smaczków, aż można apetytu na niego nabrać... Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28584 Napisano 11 Stycznia 2012 Dodam, że na fotach widać klasę Duratectu, ten zegarek opuścił fabryczkę w 1999 roku. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28585 Napisano 12 Stycznia 2012 wietrzenie magazynu Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #28586 Napisano 12 Stycznia 2012 ok i jak po takich fotkach go nie kupić choć na razie jestem twardy wiedząc, że to byłby kolejny zegarek "leżakujący", ale pewnie wcześniej czy później się złamię A ja po wczorajszych fotkach Jędrzeja, a raczej jego "najświeższego klubowego" MM w nowych ciuszkach też nie mogłem oprzeć się natowym przebierankom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #28587 Napisano 12 Stycznia 2012 A ja po wczorajszych fotkach Jędrzeja, a raczej jego "najświeższego klubowego" MM w nowych ciuszkach też nie mogłem oprzeć się natowym przebierankom Jest Nato , jest moc 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #28588 Napisano 12 Stycznia 2012 A gdzie można kupić takiego białego G-shocka? Tylko w Japonii? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28589 Napisano 12 Stycznia 2012 Wiem, nudny jestem... dajcie mi jeszcze chwilę, niech ochłonę Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28590 Napisano 12 Stycznia 2012 A gdzie można kupić takiego białego G-shocka? Tylko w Japonii?pytasz poważnie, czy jaja sobie robisz 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #28591 Napisano 12 Stycznia 2012 Ze względu na mój krótki staż, to raczej poważnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28592 Napisano 12 Stycznia 2012 nie trzeba szukać aż w Japonii Biały G-shock może czaić sie nawet za rogiem 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28593 Napisano 12 Stycznia 2012 A nawet jak tylko w Japonii to sprowadzić można - takie życie maniaka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #28594 Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) nieprzerwanie od 5 lat mój kompan Edytowane 12 Stycznia 2012 przez colector 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #28595 Napisano 12 Stycznia 2012 no niestety nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bumer #28596 Napisano 12 Stycznia 2012 Jest Nato , jest moc A kysz z tym parciakiem! Ten zegarek jest stworzony do bransolety jak Rolex Submariner. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #28597 Napisano 12 Stycznia 2012 @Wasyl gratuluje nowego nabytku,. musze przyznac ze praktycznie wiekszosc zegarkow ktore prezentujesz powoduje u mnie szybsze bicie serca. kiedys chcialbym zgromadzic podobne okazy. no i oczywiscie czekam na realizacje drugiej czesci planu na 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #28598 Napisano 12 Stycznia 2012 Zdjęcia białego Gshocka rewelka 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #28599 Napisano 12 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #28600 Napisano 12 Stycznia 2012 Marco - piękny. Jeszcze dać mu czarny pasek, miód będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach