cytochrom 46 #29326 Napisano 3 Lutego 2012 Dzieki Rafal , dawno Cie tu na forum niewidzialem Jeszcze raz powtórzę - piękny JD:)powoli się wciągam ponownie ale chwilowo mam dużo innych obowiązków więc ciężko mi to przychodzi pozdr Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #29327 Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Piekne wskazowki Co to za łocz? Peterhof, Rakietka na 26690 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/69496-buran-3133-i-raketa-peterhof-26690/page__p__754985#entry754985 Edytowane 3 Lutego 2012 przez Sąsiad 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #29328 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Mirosuaw - wciąż mam sentyment do tego Stenka, szkoda ale musiałem sprzedać żeby zaspokoić nowe potrzeby zegarkowe Rychu - nieeeeeeee.... Edytowane 4 Lutego 2012 przez stfraw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirtom 0 #29329 Napisano 4 Lutego 2012 Znaleziony na pustyni czy w piaskownicy? ech.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #29330 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) ładny jest skubaniec Edytowane 4 Lutego 2012 przez colector 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #29331 Napisano 4 Lutego 2012 Cudeńko, ostatnio jestem zauroczony tą firmą.Aviation GMT obecnie mój faworyt.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidzur 0 #29332 Napisano 4 Lutego 2012 0 ..,.,..,...♫♪♫♪♪♪♫♫♪..,.,,.,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwermax 0 #29333 Napisano 4 Lutego 2012 Dzisiaj taki chociaż tej marki w pracy nie mogę nosić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #29334 Napisano 4 Lutego 2012 Jakis czas temu zdecydowalem sie sprzedac moja kolekcje Omeg, ale ta milosc nigdy nie umiera:) stad dzisiaj nowy nabytek Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #29335 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Piękna. Gratulacje omega seamaster - klasa Dziękuję, to jak dotąd optymalny - niemal idealny dla mnie zegarek. Edytowane 4 Lutego 2012 przez TeJot 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #29336 Napisano 4 Lutego 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #29337 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) 'Santino'.Ja też przygarnąłem "zwierzaczka" tyle tylko, że będzie to "ORP" Dzik Dopiero w poniedziałek wyślę przekaz i mam nadzieję, że dotrze w tygodniu Edytowane 4 Lutego 2012 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #29338 Napisano 4 Lutego 2012 Do obiadu biały, po obiedzie bedzie czarny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29339 Napisano 4 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #29340 Napisano 4 Lutego 2012 Amerykaniec z japońskim serduchem 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #29341 Napisano 4 Lutego 2012 '0.1'.Wpadło mi niespodziewanie parę groszy i miałem zakupić to cudne Seiko. Byłem już w ogródku i witałem się z gąską, ale pojawił się Dzik i przygarnąłem dziczka "ORP" Dzik jest limitowany więc nie ma czasu czekać. Seiko kupię może latem, a może wcześniej. Kupić muszę, bo obiecałem sobie!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4048 #29342 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) A ja dziś cały czas Orient, trochę mnie zadziwia dokładnością chodu, bo praktycznie od poniedziałku odchyłka 1-2 sekundy, przy takich mrozach To mój jedyny Orient, ale chyba jestem już fanem Orientów, więc pewnie w tym roku trzeba będzie jeszcze zakupić, klasyka: patelnię Edytowane 4 Lutego 2012 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29343 Napisano 4 Lutego 2012 '0.1'.Wpadło mi niespodziewanie parę groszy i miałem zakupić to cudne Seiko. Byłem już w ogródku i witałem się z gąską, ale pojawił się Dzik i przygarnąłem dziczka "ORP" Dzik jest limitowany więc nie ma czasu czekać. Seiko kupię może latem, a może wcześniej. Kupić muszę, bo obiecałem sobie!!hehe... jakie tam cudne Seiko? przeciez "to tylko Seiko" a to Twoj wybor jesli Ci sie podoba ten "polski zegarek" to wporzadku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #29344 Napisano 4 Lutego 2012 hehe... jakie tam cudne Seiko? przeciez "to tylko Seiko" a to Twoj wybor jesli Ci sie podoba ten "polski zegarek" to wporzadku Musiałem prędko łapać bo dziczek uciekł by do lasu A "tylko Seiko" może poczekać! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #29345 Napisano 4 Lutego 2012 Ja poluję na sokoła, tylko muszę poczekać do wypłacenia wynagrodzenia za luty, bo zakupiłem dopiero co Sumiaczka Mam nadzieję, że Sokół jeszcze nie odleci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #29346 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Ja poluję na sokoła, tylko muszę poczekać do wypłacenia wynagrodzenia za luty, bo zakupiłem dopiero co Sumiaczka Mam nadzieję, że Sokół jeszcze nie odleci Miałem przygarnąć sokoła, ale mam już Timexa z białą tarczą, więc przygarnąłem czarnego dziczka Ciekaw jestem jaki będzie numer seryjny? Niech będzie to tajemnicą! Chciałem "22", ale dowiedziałem się, że ten numer pojedzie do Patryka .Ps. Początkowo miałem wziąć parkę, ale stwierdziłem, że finansowo nie wydołam, więc trzeba było wybierać. P. Edytowane 4 Lutego 2012 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #29347 Napisano 4 Lutego 2012 Dzisiaj taki chociaż tej marki w pracy nie mogę nosić Czemu? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #29348 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Dzisiaj taki chociaż tej marki w pracy nie mogę nosić Czemu? Właśnie. Czemu? Edytowane 4 Lutego 2012 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #29349 Napisano 4 Lutego 2012 Kupowaliscie Gerlachy przez Allegro? Dla uzytkownikow chinawatches.pl jest chyba jakas znizka 50 albo 100 zl taniej na sztuce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #29350 Napisano 4 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach