Woytec60 141 #30576 Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Nowy pasek założyłem Edytowane 20 Marca 2012 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #30577 Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Pomarańczowa Alternatywa: Edytowane 20 Marca 2012 przez parigot 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #30578 Napisano 20 Marca 2012 Krystek - kapitalny Seamaster, podobie mi się Dzięki, ale to Geneve, a nie Seamaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #30579 Napisano 20 Marca 2012 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #30580 Napisano 20 Marca 2012 Co to za model? To jest automat czy kwarc? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30581 Napisano 20 Marca 2012 Ławeczka, piweczko... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #30582 Napisano 20 Marca 2012 Takim to dobrze też sobie piwko strzele a gdzie Twoja fotka w nowym fryzie Michał?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 654 #30583 Napisano 20 Marca 2012 Pierwszy raz na łapce.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #30584 Napisano 20 Marca 2012 Pierwszy raz na łapce.. i nie ostatni ? 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #30585 Napisano 20 Marca 2012 Pierwszy raz na łapce.. Uploaded with ImageShack.us Moje gratulacje. Coś widzę, że ostatnio wysyp fajnych zegarków - przypadkiem nie trafiłeś kumulacji w totka ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 654 #30586 Napisano 20 Marca 2012 Moje gratulacje. Coś widzę, że ostatnio wysyp fajnych zegarków - przypadkiem nie trafiłeś kumulacji w totka ?? Jestem bliski ogłoszenia upadłości konsumenckiej A tak na serio biorę teraz dłuższą przerwę w grubszych zakupach...czas nacieszyć się nowościami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 654 #30587 Napisano 20 Marca 2012 Trudno mi ocenić bo nie widziałem Zenitha na żywo. Mechanizm ciekawy, stylistyka też. Jeśli o mnie chodzi to żałowałbym na pewno braku sekundnika. Zawsze możesz za jakiś czas wymienić. Sekundnik jest,poprostu w momencie uruchamiania stopera zmienia swą funkcję.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30588 Napisano 20 Marca 2012 Łukasz, coś postaram się wrzucić na czasie. Dzisiaj jestem drugi raz od nastu lat u fryzjera Akism, gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #30589 Napisano 20 Marca 2012 Sekundnik jest,poprostu w momencie uruchamiania stopera zmienia swą funkcję.. O, nie wiedziałem. W katalogu wskazówka sekundowa została pominięta w specyfikacji. Czyli jak chrono nie jest włączone to centralna wskazówka działa i odlicza mijające sekundy, a jak włączysz chrono to się zeruje i zaczyna odliczać ponownie? 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #30590 Napisano 20 Marca 2012 Akism wymiatasz... Michał - to polskie Tyskie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #30591 Napisano 20 Marca 2012 Jaeger rządzi, chyba dziś najfajniejszy zegarek! Gratuluje siły nabywczej no i zegarka także! 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 654 #30592 Napisano 20 Marca 2012 O, nie wiedziałem. W katalogu wskazówka sekundowa została pominięta w specyfikacji. Czyli jak chrono nie jest włączone to centralna wskazówka działa i odlicza mijające sekundy, a jak włączysz chrono to się zeruje i zaczyna odliczać ponownie? Dokładnie tak jest.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 654 #30593 Napisano 20 Marca 2012 Jaeger rządzi, chyba dziś najfajniejszy zegarek! Gratuluje siły nabywczej no i zegarka także! Zegarek b.fajny,ciekawa alternatywa dla rolka przynajmniej dla mnie(42mm).Klasowo nie ustępuje i ,a urodą nie naśladuje..Co do siły nabywczej to powiem szczerze już jej brak,chyba troszkę wyczyszczę szufladkę.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30594 Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Michał - to polskie Tyskie? Oczywiście Tyskie, Lech, Żywiec, jest w każdym sklepie. Edytowane 20 Marca 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #30595 Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Ławeczka, piweczko...No i tak niewiele potrzeba aby milo spedzic czas u mnie dzis Edytowane 20 Marca 2012 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #30596 Napisano 20 Marca 2012 Pomarańcza na nowy dzień: 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #30597 Napisano 21 Marca 2012 Łukasz, coś postaram się wrzucić na czasie. Dzisiaj jestem drugi raz od nastu lat u fryzjera Też się muszę udać - zarosłem strasznie 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #30598 Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Akism - swieeeeetny jest U mnie Stowa Seatime: Edytowane 21 Marca 2012 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #30599 Napisano 21 Marca 2012 od dwóch dni tak, jednak z niecierpliwością czekam na kuriera i dzisiejszą przesyłkę 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #30600 Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Dzisiaj przez jakiś czas na reku, sprawia mi dużo radości: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Marca 2012 przez Dar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach