ladek22 2005 #31551 Napisano 27 Kwietnia 2012 Dzięki. Jak bardzo chcesz to na Allegro 2 szt. widzę (nie moje aukcje). Z czego jedna w gorszym stanie od mojego, ale według mnie jeszcze godnym uwagi: http://allegro.pl/poljot-automat-i2294954788.html Ja go szukałem prawie 2 lata, a tu taki "wysyp" na Allegro :-P Nie wiem dlaczego (może przez tachometr?) ale pierwszy raz jak go na WUSie zobaczyłem to mi się jakoś z TAG Heuerem skojarzył ;-) Taki zegarek za 130 zł to jak za darmo!! Nie ma bezpośrednich namiarów do sprzedawcy, więc nie mam możliwości kupna. Nie bardzo potrafię kupować na Allegro! Założyłem tam kiedyś konto, bo chciałem coś kupić, ale nie udawało mi się, więc kupiłem bezpośrednio u sprzedającego poza aukcją. Teraz zapomniałem już nawet hasła dostępu do mojego konta. Gubię się już powoli w tych wszystkich hasłach i loginach.Twój Poliocik fajny i można powiedzieć, że całkiem nie radziecki Ja ostatnio zacząłem zbierać na Oceanusa Casio i muszę się bardzo starać w odkładaniu kaski, aby do końca tego roku uzbierać na Oceanuska 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 433 #31552 Napisano 27 Kwietnia 2012 kliknij sobie Ciekawy Tissocik,widzę,że polujesz na ebay-u 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31553 Napisano 28 Kwietnia 2012 Jak najbardziej: Dzięki wielkie, pasuje mu. Swojego też tak ubiore 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #31554 Napisano 28 Kwietnia 2012 Wlasnie do mnie dotarl i bardzo pozytywnie zaskoczyl - dobry poczatek weekendu:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #31555 Napisano 28 Kwietnia 2012 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabbo 48 #31556 Napisano 28 Kwietnia 2012 Dziś od rana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #31557 Napisano 28 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #31558 Napisano 28 Kwietnia 2012 s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #31559 Napisano 28 Kwietnia 2012 strix, ależ fajne to seiko u mnie dziś pakowanko przewdyjazdowe w związku z czym na ręce zawitała dosia do zadań specjalnych 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #31560 Napisano 28 Kwietnia 2012 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #31561 Napisano 28 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 200 #31562 Napisano 28 Kwietnia 2012 Jakoś wykonania powinna być - że mucha nie siada :) - żart - fajna fotka. 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #31563 Napisano 28 Kwietnia 2012 Alaska naprawdę ładna Krystek! Jakie odchyłki dobowe notujesz kolego? Sprawdziłem i w 24h zrobił +1s, a więc trochę się dotarł mimo, że tylko w weekendy go noszę. Całkiem nieźle jak na "kiepską swiss kłalita" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #31564 Napisano 28 Kwietnia 2012 Sprawdziłem i w 24h zrobił +1s, a więc trochę się dotarł mimo, że tylko w weekendy go noszę. Całkiem nieźle jak na "kiepską swiss kłalita" No to bajka U mnie też 1-2sek na dobę w Speedmasterze choć już nie długo bo pójdzie w świat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31565 Napisano 28 Kwietnia 2012 Nie chce zejść z nadgarstka i nawet mój weekendowy zegarek poszedł w odstawkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31566 Napisano 28 Kwietnia 2012 Krzysiek, kolejne odjazdowe zdjęcie w Twoim wykonaniu. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #31567 Napisano 28 Kwietnia 2012 Ciekawy Tissocik,widzę,że polujesz na ebay-u Ten to wręcz odwrotnie aktualnie 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31568 Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Krzysiek, kolejne odjazdowe zdjęcie w Twoim wykonaniu. Dzięki Michał Nie przypuszczałem że ten zegarek będzie mnie aż tak cieszył Chyba zostanę jednozegarkowcem Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez krisp1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31569 Napisano 28 Kwietnia 2012 Nie przypuszczałem że ten zegarek będzie mnie aż tak cieszył Chyba zostanę jednozegarkowcem Z kolei ja muszę Ci się przyznać, że dopiero Twoje zdjęcia przekonały mnie do tej trzysetki. Wcześniej jakoś mnie ten zegarek w ogóle nie pociągał. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31570 Napisano 28 Kwietnia 2012 Bardzo miło mi to słyszeć Na żywo ten zegarek wyglada dużo lepiej niż na zdjęciach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 140 #31571 Napisano 29 Kwietnia 2012 Długi weekend z Orisem 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31572 Napisano 29 Kwietnia 2012 Skubaniec nie chce zejść z ręki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 433 #31573 Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Bo to piękny zegarek jest..Nie dziwię się.Zenki fascynowały mnie od zawsze,pierwszy raz zobaczyłem je w grecji jako dzieciak i oczu od wystawy oderwac nie mogłem.. Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31574 Napisano 29 Kwietnia 2012 Skubaniec nie chce zejść z ręki Ach ten Zenith Ostatnio widziałem go na żywo ale na bransolecie i myślałem że to najlepsza opcja dla tego zegarka ale na gumie wygląda chyba jeszcze lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31575 Napisano 29 Kwietnia 2012 Mam też do niego oryginalną bransolete, ale zdecydowanie wole go na gumie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach