carlito1 59 #31776 Napisano 9 Maja 2012 38mm, a lug-to-lug ma naprawdę mały - jakieś 46-47 mm. Na damskiej ręce o nadgarstku powyżej 15 cm będzie wyglądał bardzo dobrze. PozdrawiamTomekDzięki, gdzie najlepiej kupić ten zegarek? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #31777 Napisano 9 Maja 2012 Dzisiaj ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #31778 Napisano 9 Maja 2012 widzę, że pomysły na wyczesane kwarce Ci się nie kończą gratuluję Trochę się kończą A to, że chronometryczny SBCM był też w pomarańczowym kolorze, to dopiero niedawno odkryłem. Super sprawa, bo ciężko o coś sensownego w takiej kolorystyce, żeby to jeszcze dobrze wyglądało (pomarańczowy Aqualand od Citizena też mi chodził po głowie). Jeszcze jedna fotka 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #31779 Napisano 9 Maja 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #31780 Napisano 9 Maja 2012 Trochę się kończą A to, że chronometryczny SBCM był też w pomarańczowym kolorze, to dopiero niedawno odkryłem. Super sprawa, bo ciężko o coś sensownego w takiej kolorystyce, żeby to jeszcze dobrze wyglądało (pomarańczowy Aqualand od Citizena też mi chodził po głowie). Jeszcze jedna fotka Jaki to pasek, gdzie i za ile? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #31781 Napisano 9 Maja 2012 Jaki to pasek, gdzie i za ile? Russtime, Waterproof T01 za 38zł 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 607 #31782 Napisano 9 Maja 2012 Dziś licznik vintage Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7726 #31783 Napisano 9 Maja 2012 Cer_tom, świetny sarbik! Ostatnio poważnie chodzi mi po głowie, ale ma konkurencję i nie wiem co wybrać. A u mnie: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12884 #31784 Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) no nie bylo opcji dzis na cos innego - jakosc wykonania i ogolnie dizajn nawilza mnie niesamowicie s Fajny, fajny. Byłem już prawie zdecydowany, że następny w kolejce do zakupu będzie SARB, którego pokazuje nieco wyżej Tomek (znaczy nie wiem, czy ten sam, bo Tomkowy to chyba 045, a ja myślę o 021), ale ten Orient kusi, kusi... Tylko gruby trochę - on ma chyba ok 12,5mm, zgadza się?No i...trzeci Orient... to już chyba kwalifikowałoby się jako jakaś choroba Edytowane 9 Maja 2012 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #31785 Napisano 9 Maja 2012 Ten Stenek to wygląda bardzo dziarsko ....... 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #31786 Napisano 9 Maja 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #31787 Napisano 9 Maja 2012 dziarsko to fajne określenie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #31788 Napisano 9 Maja 2012 Dziś pod kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #31789 Napisano 9 Maja 2012 Ale Wam zazdrościłem dzis tego driva, jak tylko wyleczę kontuzję ustawiam sie z Wami Aby nie było OT u mnie bez zmian: 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #31790 Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Ostatnio głównie to, . Uploaded with ImageShack.us Edytowane 9 Maja 2012 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #31791 Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) dzis sie poscigamy :wink: s Edytowane 10 Maja 2012 przez strix 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubiacyzegarki 185 #31792 Napisano 10 Maja 2012 Dziś licznik vintage Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bardzo fsjny ten twoj vintage telewizor:) i bardzo fajny ten Pulsar kolegi powyzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #31793 Napisano 10 Maja 2012 na ostra jazde rowerem po wertepach idealny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #31794 Napisano 10 Maja 2012 Dzisiaj słoneczko, więc się ładuje: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #31795 Napisano 10 Maja 2012 Dziś mój przedwczorajszy nowy nabytek /wszystko z pomocą Bartka(Lawnowerman) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #31796 Napisano 10 Maja 2012 no nie bylo opcji dzis na cos innego - jakosc wykonania i ogolnie dizajn nawilza mnie niesamowicie sUhh, właśnie mnie zwilżył.Piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr.w 1 #31797 Napisano 10 Maja 2012 Jego wysokość - "potworność" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #31798 Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Orient Star ładniutki.Kupiłbym go juz jakiś czas temu ale na moją reke troche przymały A u mnie przez ostatnie dni ten Oris trzyma się jak przyklejony PSTen ma 44mm więc łatwo sobie wyobrazić jak wyglądałby na tej łapie Orient Edytowane 10 Maja 2012 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7726 #31799 Napisano 10 Maja 2012 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #31800 Napisano 10 Maja 2012 Dzień z karaibską królową 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach