Dmn 9 #32326 Napisano 30 Maja 2012 Ma nawet wskaźnik poziomu atramentu na tarczy a tak serio to najciekawszy nowy nabytek ostatnio zaprezentowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32327 Napisano 30 Maja 2012 Na tym zdjęciu rewelacja. Zostanie z Tobą ,zostanie.....na 2 miesiące Pokaż nam tu lepiej tego z niebieskimi przyciskami Ten z niebieskimi przyciskami raczej ze mna nie zostanie bo nie tak sie ubieram 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3978 #32328 Napisano 30 Maja 2012 Nowy nabytek 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #32329 Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Nowy nabytek Gratki ,niech się nosi.Daleko HELSON zawędrował z tą koronką , WR 1000 Mnie z HELSONów podoba się ten z brązu,tylko koronka też powinna być w brązie. Koko,koko euro spoko.... Edytowane 30 Maja 2012 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #32330 Napisano 30 Maja 2012 Irekm, piękny MB gratulacje. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32331 Napisano 30 Maja 2012 Dzieki , musze przyznac ze takiego ebel'a jeszcze nie widzialem Ladne chrono @Darek Super to wyglada , czasami mi sie teskni 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32332 Napisano 30 Maja 2012 Gratuluje Irku, miałem przyjemnośc przymierzać ten zegarek - bardzo fajny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #32333 Napisano 30 Maja 2012 Absolutnie jedno z najzajebistszych chrono ever. Fantastyczny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #32334 Napisano 30 Maja 2012 Ma moc! Dzięki 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5178 #32335 Napisano 30 Maja 2012 Ebel i Montblanc świetne, gratuluję kolegom U mnie cały czas: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32336 Napisano 30 Maja 2012 Irekm, piękny MB gratulacje. Bardzo fajny ten Ebel, gratuluje. I dodam, ze gdybym ja takiego nabyl to od razu oswobodzil bym go z tej bransolety i wrzucilbym go na jakis fajny skorzany pasek lub na jakis nylon typu NATO (ta bransoleta niezbyt mi sie podoba, jest moim zdaniem 'too busy' i odciaga uwage od naprawde bardzo fajnego czsomierza). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32337 Napisano 30 Maja 2012 Ebel i Montblanc świetne, gratuluję kolegom U mnie cały czas: Gratuluje wspanialego Rolka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32338 Napisano 30 Maja 2012 Breitling Navitimer:)Cudny! (mam slabosc do tych zegarkow), gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5178 #32339 Napisano 30 Maja 2012 Gratuluje wspanialego Rolka Dzięki Wrzuć fotę swojego w bikolorze - też jest super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 741 #32340 Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Pasek nato do klasyka Ebel to jak kwiatek do kożucha. Podobnie jak zakładanie skórzanych pasów do diverów. W bransolecie wygląda świetnie, chociaż stylistyka Ebel do mnie nie przemawia. Edytowane 30 Maja 2012 przez szumi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32341 Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Duzo ladniejszy niz na zdjeciach < chyba zostanie ze mna Eeeee..... mialem nic nie pisac (bo mam w zwyczaju komentowac czasomierze ktore mi sie podobaja a milczec na temat tych ktore mi wizualnie nie leza) ale napisze, co mi tam , a wiec: ZA CHOLERE TEN CZASOMIERZ DO MNIE NIE DOCIERA (wiem, wiem, jest to tylko i wylacznie moj problem), masz o wiele ladniejsze zegarki niz ten powyzszy. Ale, jak to mowia, 'de gustibus' i wszystko co sie z tym wiaze, najwazniejsze ze Tobie sie podoba. Pozdrawiam Edytowane 30 Maja 2012 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #32342 Napisano 30 Maja 2012 Berni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32343 Napisano 30 Maja 2012 Pasek nato do klasyka Ebel to jak kwiatek do kożucha. Podobnie jak zakładanie skórzanych pasów do diverów. W bransolecie wygląda świetnie, chociaż stylistyka Ebel do mnie nie przemawia.Ewidentnie, mamy rozne odczucia w kwestii tego konkretnie Ebela. (No i dobrze, bo nieciekawie by bylo gdybysmy zawsze zgadzali sie w powodowanych subiektywnymi odczuciami opiniach). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 741 #32344 Napisano 30 Maja 2012 Ewidentnie, mamy rozne odczucia w kwestii tego konkretnie Ebela. (No i dobrze, bo nieciekawie by bylo gdybysmy zawsze zgadzali sie w powodowanych subiektywnymi odczuciami opiniach).oczywiście bez urazy, również szanuję Twoje zdanie.PozdrawiamZbyszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #32345 Napisano 30 Maja 2012 U mnie cały czas: ASTRAL gratuluję wspaniałego zegarka. Ten właśnie model był moim ulubionym ze stajni Rolexa dopóki nie pomacałem nowego SUBa ceramicznego .GMT Master jak dla mnie jakoś za bardzo taki bling bling ... i trochę bezel przeładowany, za dużo się tam dzieje IMHO. Pomimo wszystko jeszcze raz gratuluję i niech się dobrze nosi!!! A i oczywiście jak najmniej rysek na polorowanych ogniwach życzę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32346 Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Mi sie podoba , ale jestem tez w 100% pewien ze sie szybko znudz.Mowie o MB Edytowane 30 Maja 2012 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32347 Napisano 30 Maja 2012 oczywiście bez urazy,alez skadrównież szanuję Twoje zdanie.PozdrawiamZbyszekwielkie dzieki Pozdrawiam Dzięki Wrzuć fotę swojego w bikolorze - też jest super.Juz wrzucilem, znajdziesz go kilka postow/stron wczesniej (a takze i w Galerii) Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5178 #32348 Napisano 30 Maja 2012 ASTRAL gratuluję wspaniałego zegarka. Ten właśnie model był moim ulubionym ze stajni Rolexa dopóki nie pomacałem nowego SUBa ceramicznego .GMT Master jak dla mnie jakoś za bardzo taki bling bling ... i trochę bezel przeładowany, za dużo się tam dzieje IMHO. Pomimo wszystko jeszcze raz gratuluję i niech się dobrze nosi!!! A i oczywiście jak najmniej rysek na polorowanych ogniwach życzę... Dzięki Co do bling bling, to nie do końca się zgodzę, ja go tak nie odbieram, ale to kwestia indywidualnego odczucia.Jeśli chodzi o SUB-a, to wersja z czarną tarczą coraz bardziej zaczyna mi się podobać. W prostocie połączonej z wyrafinowaniem tkwi piękno tego zegarka. Na pewno warto byłoby mieć go w kolekcji. No cóż, ryski niestety są nieuniknione, zwłaszcza na zapięciu bransolety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32349 Napisano 30 Maja 2012 Dla mnie GMT jest ciekawszym zegarkiem , Sam czekam az moj do mnie dojdzie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #32350 Napisano 30 Maja 2012 ...Jeśli chodzi o SUB-a, to wersja z czarną tarczą coraz bardziej zaczyna mi się podobać. W prostocie połączonej z wyrafinowaniem tkwi piękno tego zegarka. Z ust mi wyjąłeś te słowa Właśnie o to chodzi, że SUB jest o wiele prostszym zegarkiem, ale to powoduje, że jest przez to bardziej klasycznym i eleganckim.Miałem kiedyś krótką przygodę z GMT Masterem i poprostu się źle czułem idąc ulicą z tym zegarkiem. Miałem wrażenie, że się świeci jak psu jajca i wszyscy na niego zwracają uwagę. Ale jak napisałeś to tylko może moje subiektywne odczucie. Zegarek sam w sobie rewalacyjny: super mechanizm z GMT, super zapięcie bransolety no i oczywiście ceramiczny niezniszczalny bezel. Wszystko fajnie, ale jednak coś nie tak. Co innego SUB . Odchudzony bezel i pełne szczotkowanie bransolety zmieniło całkowicie odbiór zegarka. Jest poprostu idealny. I do bardziej oficjalnego stroju i do luźniejszego. Nareszcie nie trzeba się martwić o te cholerne ryski na bransolecie Jak dla mnie nowy SUB jest zegarkiem skończonym i absolutnie nr 1 w stajni Rolexa.A jeżeli chodzi o GMT Mastera to uderzyłbym raczej w stronę klasyki, np. ref. 1675 w wersji pepsi RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach