Santino 917 #40351 Napisano 8 Stycznia 2013 One są podobno barwione termicznie. (...) Taka sama prawda, jak to, że Franz miał strzelać do Papieża. ;-) Miałem ten zegarek przez kilka miesięcy - wskazówki zdecydowanie nie są barwione termicznie. :-(Dlatego sprzedałem. Ale nie zmienia to faktu, że to świetny zegarek. Najlepszy pilot, jakiego widziałem do tej pory. Szczególnie koperta. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #40352 Napisano 8 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4199 #40353 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Moje Delbany nawet nie leżała obok Rolexa, ale też cieszą. Tym bardziej, że codziennie inna. A po co miała leżeć, jeśli jej się nie podoba Koło Burana, to bym rozumiał, te niebieskie oczy ... U mnie Buran, fotka z telefonu: Edytowane 8 Stycznia 2013 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #40354 Napisano 8 Stycznia 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85208 #40355 Napisano 8 Stycznia 2013 Wasyl, bardzo ładna ta Twoja Omega, podoba mi się. Jaką ma średnice? U mnie Monaco : Kolega to ma naprawdę piękne zegareczki. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 351 #40356 Napisano 8 Stycznia 2013 One są podobno barwione termicznie. Fakt, jest to element "niekoszerny" w stosunku do wojskowego pierwowzoru, ale zdecydowanie ożywia zegarek. Sam już nie wiem, jak bym wolał - radykalną zgodność ze specyfikacją Luftwaffe (tylko wtedy co z wielkością - brakuje do oryginału kilkunastu mm średnicy), czy w sumie ładny akcent opalizujących na niebiesko wskazówek? Dla jasności: zdjęcia pierwowzoru Zdecydowanie koszerny: cyt:"Equipped with large crowns that aircraft pilots can handwind even with with gloves on. The original B-Uhr also feature tempered blue steel hands. This is done to prevent rust on the hands." 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 48274 #40357 Napisano 8 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #40358 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) ... Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #40359 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Zdecydowanie koszerny: cyt:"Equipped with large crowns that aircraft pilots can handwind even with with gloves on. The original B-Uhr also feature tempered blue steel hands. This is done to prevent rust on the hands." !!! A więc i takie bywały w oryginale, miłe zaskoczenie! Dodam jeszcze, że wbrew sygnaturze na dekielku w moim egzemplarzu zamontowano manualny mechanizm ETA 2801 w wersji ze stop-sekundą. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #40360 Napisano 8 Stycznia 2013 Oooo, to dokładnie jak w moim przypadku było.:-)Może to ten sam? 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #40361 Napisano 8 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40362 Napisano 8 Stycznia 2013 Świetna fota powyżej, kalendarzowa! U mnie w między czasie nastapiła zmiana : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dżeff 0 #40363 Napisano 8 Stycznia 2013 kolego 0.1, twoje zdjecia czesto przeklamuja, zegarek wydaje sie ciekawszy niz jest w rzeczywistosci.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #40364 Napisano 8 Stycznia 2013 Polecam zobaczyć sobie stronę Black-Out Concept : http://www.blackoutconcept.com/en/ Był o tym nawet osobny wątek jak mnie pamięć nie myli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #40365 Napisano 8 Stycznia 2013 Świetna fota powyżej, kalendarzowa! U mnie w między czasie nastapiła zmiana : Świetne ma indeksy.Przypominają mi trochę średniowieczne tarcze 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #40366 Napisano 8 Stycznia 2013 Moim zdaniem jak chińskie trampki do dobrego garnituru Ja bym tak Rolka nie oszpecił.A ja się nie zgodzę . Choć tematu gustu nie powinniśmy w ogóle poruszać , ale niech tam. Paski NATO wyglądają bardzo dobrze na diverach. I można się nie zgodzić , ale takie są po prostu fakty. Zdjęcia to dobrze oddają. Rolex Bonda , ale i wiele innych. Ale chyba tak jak do Rolexa ,tak do pasków tego typu trzeba po prostu "dorosnąć". 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85208 #40367 Napisano 8 Stycznia 2013 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28333 #40368 Napisano 8 Stycznia 2013 A ja się nie zgodzę . Choć tematu gustu nie powinniśmy w ogóle poruszać , ale niech tam. Paski NATO wyglądają bardzo dobrze na diverach. I można się nie zgodzić , ale takie są po prostu fakty. Zdjęcia to dobrze oddają. Rolex Bonda , ale i wiele innych. Ale chyba tak jak do Rolexa ,tak do pasków tego typu trzeba po prostu "dorosnąć".To prawda. Wprawdzie do Rolexa już dorosłem, ale do Rolexa z NATO jeszcze nie.Większym problemem jest jednak to, że moja małżonka nie dorosła jeszcze do planu zakupu Rolexa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #40369 Napisano 8 Stycznia 2013 To prawda. Wprawdzie do Rolexa już dorosłem, ale do Rolexa z NATO jeszcze nie.Większym problemem jest jednak to, że moja małżonka nie dorosła jeszcze do planu zakupu Rolexa Nic nie mów ! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #40370 Napisano 8 Stycznia 2013 U mnie dzisiaj ten: Uploaded with ImageShack.us 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #40371 Napisano 8 Stycznia 2013 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2154 #40372 Napisano 8 Stycznia 2013 Chcę kupić takiego "białaska" chrześniakowi na komunię. Fajnie, aby był z serii "Baby G" i miał albo waveceptor albo solar. 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40373 Napisano 8 Stycznia 2013 ciagle tylko te rolki i rolki.. dzisiaj ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajero12 0 #40374 Napisano 8 Stycznia 2013 U mnie dziś taki pilocik, ale to już ostatki:) bo rozmowa z kolegą Akism zaowocowała nowym nabytkiem, tak więc Stasiu lada moment wyląduje na bazarku :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40375 Napisano 8 Stycznia 2013 To prawda. Wprawdzie do Rolexa już dorosłem, ale do Rolexa z NATO jeszcze nie. jak to mowia: 'day is young' Większym problemem jest jednak to, że moja małżonka nie dorosła jeszcze do planu zakupu Rolexa Najlepiej (tak slyszalem) w przypadku zaistnienia takiego problemu jest zrobic tak: kupujesz Rolexa dla siebie i drugiego dla malzonki (metoda ta 'work-uje' podobno wysmienicie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach