kodzik 0 #5276 Napisano 20 Września 2007 doxa piękna, zdjęcie świetne, ale temat wątku, co masz na ręce, jestem estetą, przeszkadzają ni w podziwianiu pięknych zegarków owłosione przedramiona, ale szanuję temat i podziwiam fotografie które się z nim mierzą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5277 Napisano 20 Września 2007 Filip cóż to Doxa znowu u Ciebie , kompozycja bardzo przyjemna a paseczek świetny :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #5278 Napisano 20 Września 2007 No no Filip, klasowo 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #5279 Napisano 20 Września 2007 Dzięki, miło mi, że wam się podoba Świetna operacja światła. Czemu ja tak nie umiem?Umiesz, tylko musisz poćwiczyć Marcinie, wlasnie chcialem pisac mniej wiecej to samo i prosic eye_lipa o wyjasnienie obrobki zdjecia. Uzywasz jakis softboxów?Nie mam softboxa jako takiego, zrobiłem sobie taką dyfuzyjną prowizorkę. Skustomizowany Opinel....? Tak sie zastanawiałem czy na ten na knives to Twoje dzieło... Tak, to ten sam! Filip cóż to Doxa znowu u Ciebie , kompozycja bardzo przyjemna a paseczek świetny :!:Paseczek jak wiadomo od Darka, a zegarek... no cóż znudził się mojej kobiecie, a ja nie bez przyjemności wrzuciłem go na mrówostrapa i noszę od paru dni z przyjemnością, jest taki 142sinnowaty :wink: - pasek pasuje idealnie! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5280 Napisano 20 Września 2007 oczywiście żartuję...narazie marzenia :wink: A już myślałem, że nie będę pierwszą osobą w Klubie z chronografem VC, ale może jeszcze ktoś mnie uprzedzi zanim sfinalizuję transakcję . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #5281 Napisano 21 Września 2007 McIntosh czytaj dokładnie to co jest napisane maczkiem na ulotkach leków. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5282 Napisano 21 Września 2007 Wczoraj Dr Jekyll A dzisiaj Mr. Hyde :twisted: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5283 Napisano 21 Września 2007 McIntosh czytaj dokładnie to co jest napisane maczkiem na ulotkach leków. A Ty Filip jeszcze raz przeczytaj to, co napisałem wyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #5284 Napisano 21 Września 2007 McIntosh czytaj dokładnie to co jest napisane maczkiem na ulotkach leków. A Ty Filip jeszcze raz przeczytaj to, co napisałem wyżej.Już przeczytałem - jednak leki Ci niestraszne. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5285 Napisano 21 Września 2007 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5286 Napisano 21 Września 2007 świetna ta Reda ja dzis taki: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #5287 Napisano 21 Września 2007 A tu mój ulubiony Komandir na moim pierwszym hand madzie :wink: Nie wiem jak Wam wychodzą takie fajne zdjęcia nadgarstkowe...to cholernie trudne do wykonania! Data nie dzisiajsza bo codziennie noszę innego i już mi się zmieniać nie chciało :wink: . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #5288 Napisano 21 Września 2007 był na ręku cały dzień, teraz odpoczywa :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #5289 Napisano 21 Września 2007 fajny "G" 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5290 Napisano 21 Września 2007 G-shock rewelacyjny, mojego skasowała lepsza połowa i nosi sobie :? 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #5291 Napisano 22 Września 2007 Reda, bardzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #5292 Napisano 22 Września 2007 Już od jakiegoś czasu jest u mnie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #5293 Napisano 22 Września 2007 Zmniejszone.mabok 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uasica 1 #5294 Napisano 22 Września 2007 Dzisiaj noszę Adriaticę którą dostałem od żony na imieniny. Podstawowy, skromny szwajcar za rozsądne pieniądze. Mógłby mieć jedynie szafirowe szkło zamiast mineralnego, ale przy mojej pracy i dbałości o posiadane rzeczy wygląda cały czas jak nowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #5295 Napisano 22 Września 2007 Sorki,wkleiłem Hotlink to Forum 1. pzdr. 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5296 Napisano 22 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #5297 Napisano 22 Września 2007 Widze u Jacka ENZO. Chyba pierwsze w klubie. Gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5298 Napisano 22 Września 2007 Jacek całkiem niezłe Enzo i robi pozytywne wrażenie na żywca - ładny szafir :!: i super bransoleta :!: gratulacje 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5299 Napisano 22 Września 2007 [ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5300 Napisano 22 Września 2007 czy po prostu jest odciągnieta.sadze ze nie zostala zakrecona 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach