Tsuki 0 #6026 Napisano 24 Listopada 2007 świetny ten czarny monster :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #6027 Napisano 24 Listopada 2007 Jak Wam się podoba połączenie liberty i k3? Może być? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2251 #6028 Napisano 24 Listopada 2007 No podoba się... jak do większości diverów Liberty pasujejak ulał :wink: Muszę jednak przyznać iż ten pasek bardziejmi sie podoba w lekko sfatygowanym stanie... :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #6029 Napisano 24 Listopada 2007 Z czasem się pewnie "sfatyguje". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #6030 Napisano 24 Listopada 2007 Jak Wam się podoba połączenie liberty i k3? Może być? Moim zdaniem - superowe połączenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #6031 Napisano 24 Listopada 2007 Cześć :!: W dniu 10.11.2007 na stronie 390 zaprezentowałem nowy nabytek, zegarek marki Vostok Europe model EXPEDITION z 2007 roku. Tym bardziej miło było zobaczyć kilka dni później, na stronie 400, nowy nabytek Korby, model tego zegarka z 2006 roku.Tym razem chciałem pokazać mój zegarek w "nowym ubranku".Oryginalny pasek był skórzany, czarny z pomarańczowym prążkiem. Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #6032 Napisano 24 Listopada 2007 Cześć :!: W dniu 10.11.2007 na stronie 390 zaprezentowałem nowy nabytek, zegarek marki Vostok Europe model EXPEDITION z 2007 roku. Tym bardziej miło było zobaczyć kilka dni później, na stronie 400, nowy nabytek Korby, model tego zegarka z 2006 roku.Tym razem chciałem pokazać mój zegarek w "nowym ubranku".Oryginalny pasek był skórzany, czarny z pomarańczowym prążkiem.Tomek Ładny, tylko powiedz czy aby zbytnio nie razi po oczach ? Ja choruję na Doxę nurka, też pomarańczowa tarcza jako wizytówka, ale ona jest jednak ciut dyskretniejsza :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #6033 Napisano 24 Listopada 2007 EXPEDITION ma 43 mm średnicy. Dla mnie jest jak w sam raz. Trochę trudno odpowiedzieć, czy za bardzo nie daje po oczach. Jest przez swoją pomarańczowość dość zauważalny, może nie koniecznie będę nosił go na wszystkie okazje, ale stanowi niewątpliwie pewną odmianę od innych spokojnych modeli.Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1645 #6034 Napisano 24 Listopada 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6035 Napisano 24 Listopada 2007 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6036 Napisano 24 Listopada 2007 Jacekdrugie zdjęcie to z makaronem ,,muszelki''?czy muszle oryginał/? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25224 #6037 Napisano 24 Listopada 2007 Jacus :!: A ja takiego: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6038 Napisano 24 Listopada 2007 Jacekdrugie zdjęcie to z makaronem ,,muszelki''?czy muszle oryginał/? Makaron - na bank - nie ma wewnętrznej struktury muszli i jest powtarzalnośc wzoru co w naturze w przypadku muszli nie występuje. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6039 Napisano 25 Listopada 2007 Prawda że i garnituru pasuje ? Nie prawda. Bransoleta i garnitur - wedle utartych reguł - nie pasują. Bransoleta ponoć ma charakter sportowy, pasek - poważny. Fajne macie zegarki. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6040 Napisano 25 Listopada 2007 Jacekdrugie zdjęcie to z makaronem ,,muszelki''?czy muszle oryginał/? Makaron - na bank - nie ma wewnętrznej struktury muszli i jest powtarzalnośc wzoru co w naturze w przypadku muszli nie występuje.Jak już sprawdzisz w słowniku słowo "Galeria" to sprawdź jeszcze słowo "Ironia".Nie prawda. Bransoleta i garnitur - wedle utartych reguł - nie pasują. Bransoleta ponoć ma charakter sportowy, pasek - poważny.Jak ja kocham ludzi, którzy wszystko na świecie wiedzą najlepiej... Fajne macie zegarki.Bo to kolego prawdziwe zegarki.... :wink:Klod100 piękna ta Omega...ech.... :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1645 #6041 Napisano 25 Listopada 2007 Jacekdrugie zdjęcie to z makaronem ,,muszelki''?czy muszle oryginał/? makaron muszelki (raczej muszle - makaron ) Jacus :!: A ja takiego: świetnie się prezentuje w tym wydaniu tj. na mesh-u 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6042 Napisano 25 Listopada 2007 Nie prawda. Bransoleta i garnitur - wedle utartych reguł - nie pasują. Bransoleta ponoć ma charakter sportowy, pasek - poważny. Od każdej reguły zdażają sie wyjątki Kolego :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6043 Napisano 25 Listopada 2007 jacus...Fajny zegarek!Ja bym mu zamiast makaronu spróbował pstryknąć fotkę na ryżu. Raz, że zegarek z Azji a dwa, że był by dobry kontrast kolorów. Chyba takie Seiko będzie moim następnym nabytkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6044 Napisano 25 Listopada 2007 No to lecimy. Jak ja kocham ludzi, którzy wszystko na świecie wiedzą najlepiej... Czytanie ze zrozumieniem się kłania bardzo nisko i uprzejmie. Nie udawaj, że czytasz. Czytaj. Jak już sprawdzisz w słowniku słowo "Galeria" to sprawdź jeszcze słowo "Ironia". Sprawdzę jak mi przyślesz kartkę z Afganistanu :-)A w międzyczasie odsyłam do sprawdzenia czy stwierdzenie "wedle utartych reguł" oraz słowo "ponoć" wskazuje na fakt, że rozmówca "wie najlepiej" :-) Widzę, że bronisz swojego Gie-Szoka jak kobiety :-) Jedno złe słowo i widzisz we mnie wroga. Nie tędy droga ... kolego Od każdej reguły zdażają sie wyjątki Kolego Święte słowa. Czy jednak w przytoczonym przeze mnie przykładzie tak jest?Tak, wiem. Kwestia gustu. Lub smaku. Tak czy inaczej, temat trudny do dyskusji. A zegarek fajny. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6045 Napisano 25 Listopada 2007 Moderatorze, proszę o pomoc :roll: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6046 Napisano 25 Listopada 2007 widzę że się temat zaśmieca ale ja to między bajki włożę...chyba ostatnie dni choc jeszcze czuję wielką miłośc z nim:wskazówka wyszła pomarańczowa aj jak bym chciał żeby tak było:? (normalnie jest czerwona na mojej ręce ) 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6047 Napisano 25 Listopada 2007 czy naprawde wyciecie zdjecia z cytowanego tekstu to az tak duzy wysilek? :roll: 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #6048 Napisano 25 Listopada 2007 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6049 Napisano 25 Listopada 2007 Minerva cudna :wink: 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #6050 Napisano 25 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach