grzesiek 3 #726 Napisano 9 Kwietnia 2006 a co to takiego?? Sweterek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #727 Napisano 9 Kwietnia 2006 ale jaki zegarek?? no i jakiej firmy sweterek?? 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #728 Napisano 9 Kwietnia 2006 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #729 Napisano 9 Kwietnia 2006 nikt nie zgaduje Tu w calej okazalosci przepraszam za zdjecia... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #730 Napisano 9 Kwietnia 2006 ale jaki zegarek?? Patek? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #731 Napisano 9 Kwietnia 2006 IWC...niestety nie Patek... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #732 Napisano 10 Kwietnia 2006 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ROBERT LEMANIA 5100 #733 Napisano 10 Kwietnia 2006 ja taki.... ' alt='default_smile.png' alt=':)'> '> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #734 Napisano 10 Kwietnia 2006 Piękny,piękny!I taki transparentny! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #735 Napisano 10 Kwietnia 2006 a jaki ten Roamer piekny! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #736 Napisano 10 Kwietnia 2006 a jaki ten Roamer piekny! :wink: a pewnie że tak :!: i dobrze sie go nosi(pięknie leży na rączce) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #737 Napisano 10 Kwietnia 2006 Zrob zdjecie na raczce :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #738 Napisano 10 Kwietnia 2006 Zrob zdjecie na raczce :wink: będzie następnym razem(jak podładuje aparata ) dobra , jutro na łapie będzie taki: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #739 Napisano 11 Kwietnia 2006 Ładny - Poljot jak sie nie myle, mam podobny tylko z granatową tarczą. Jak dokładnie chodzi i na ile wystarcza ci rezerwa chodu?? Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #740 Napisano 11 Kwietnia 2006 A ja dzisiaj nosze nowa bluze 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #741 Napisano 11 Kwietnia 2006 :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #742 Napisano 11 Kwietnia 2006 A ja dzisiaj nosze nowa bluze Używana, ale w całkiem niezłym stanie 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #743 Napisano 11 Kwietnia 2006 Takie teraz sprzedaja w lumpexie zwanym Reserved Wlasciwie nowo wygladajacych rzeczy tam nie ma . A tak na serio to glupia moda zapanowala, ze fajne rzeczy stylizuja na uzywane :? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #744 Napisano 11 Kwietnia 2006 ...ten ''zegarek ludu'' ma coś w sobie...ale na mój gust za dużo ma tej ''obręczy'' wokół tarczy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #745 Napisano 11 Kwietnia 2006 Ładny - Poljot jak sie nie myle, mam podobny tylko z granatową tarczą. Jak dokładnie chodzi i na ile wystarcza ci rezerwa chodu?? Pozdrawiam rezerwa chodu to 42/48 godzin -jak się nie myle :wink: a jeśli chodzi o dokładność +40 do +50 sek. na dobepozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #746 Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobre osiągi jezeli chodzi o rezerwe chodu ,moj ma chyba "tylko" 30-35 h.Za to jest dokładniejszy, dziennie ok 10 sek, takze proponuje troszke wyregulować twojego poljocika( fajnie ze ktoś ma takiego Poljota jak ja, bądz odwrotnie ). Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #747 Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja dalej swoje : 8) Kocham ten zegarek :oops: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #748 Napisano 12 Kwietnia 2006 Kocham :wink: Sypiacie ze sobą? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #749 Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja dalej swoje : http://img143.imageshack.us/img143/6344/zdjecia110659to.jpg 8) Kocham ten zegarek :oops: :wink:Gdybyś go faktycznie 'kochał', to byś ustawił datownik jak należy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #750 Napisano 12 Kwietnia 2006 Datownik to jeszcze nic ( w dodatku jest szybkie ustawianie daty )... wczoraj nosiłem Vostoka, leżał kilka dni, a ja nawet nie ustawiłem godziny... Mnie naprawdę zegarek nie jest potrzebny do mierzenia czasu Sypiacie ze sobą? Tomzet, to jeszcze nie ten etap, wszystko w swoim czasie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach