Gość Jash #92826 Napisano 3 Sierpnia 2015 Dziś było słonecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #92827 Napisano 3 Sierpnia 2015 Ano było... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #92828 Napisano 3 Sierpnia 2015 Dziś było słonecznie Koniecznie muszę wpaść i przymierzyć. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #92829 Napisano 3 Sierpnia 2015 Dziś tak było. Wskazanie... wyjątkowo wysokości, a nie czasu. Altimetr był wyregulowany. Jak widać, na wysokości znalazł się towarzysz w kolorze. :D Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #92830 Napisano 3 Sierpnia 2015 Takie byle jakie foto. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #92831 Napisano 3 Sierpnia 2015 @Jash świetny zegar, nie wiem czy tylko ja to widzę, ale podobny do Omegi PO, bezel i indeksy prawie takie same 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #92832 Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja lubię takie fotki bez przygotowań Fajny 3000 post @Jash świetny zegar, nie wiem czy tylko ja to widzę, ale podobny do Omegi PO, bezel i indeksy prawie takie same Następny naćpany. Co Wy jaracie? Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #92833 Napisano 3 Sierpnia 2015 Takie byle jakie foto.Może i foto byle jakie, ale zegarek robi swoje, więc całość wygląda fajnie, a po drugie to piwo łagodzi ostrość oceny . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #92834 Napisano 3 Sierpnia 2015 @Ulotny - nie widząc obu naraz może tak się zdawać. Jednak po wzięciu do ręki okazuje się, że poza faktem że oba to zegarki nie mają ze sobą nic wspólnego.Zreszta patrząc jednocześnie na oba............no ja nie widzę podobieństw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #92835 Napisano 3 Sierpnia 2015 Waldek ceramik robi robote!!Ale hmm na foto z Pania...nie wiem gdzie skupiac oczy ;-)Musze 300tke oblukac na zywo ;-) Nie ma problemu...nie zamierzam się jej pozbywać 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #92836 Napisano 3 Sierpnia 2015 Ja lubię takie fotki bez przygotowań Fajny 3000 post Następny naćpany. Co Wy jaracie? Ooo wypraszam sobie, tylko parę piwek A podobieństwo widzę od dawna, co oczywiście nie jest zarzutem, dalej uważam że świetny zegar 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #92837 Napisano 3 Sierpnia 2015 Panowie przekaz indeksów ten sam o co Wy się kłócicie? 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #92838 Napisano 3 Sierpnia 2015 Panowie przekaz indeksów ten sam o co Wy się kłócicie? 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #92839 Napisano 3 Sierpnia 2015 Panowie przekaz indeksów ten sam o co Wy się kłócicie?A kto się kłóci? 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #92840 Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Indeksy, może trochę, ale bezele? A kto się kłóci? Rozmawiamy Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #92841 Napisano 3 Sierpnia 2015 Indeksy, może trochę, ale bezele? Rozmawiamy Może wyraziłem się nieprecyzyjne, wkładka bezela 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #92842 Napisano 3 Sierpnia 2015 Może wyraziłem się nieprecyzyjne, wkładka bezela Aaaa, że obie czarne Tu masz rację PS Inna czcionka, linie, kreski. Wszystko inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #92843 Napisano 3 Sierpnia 2015 Aaaa, że obie czarne Tu masz rację PS Inna czcionka, linie, kreski. Wszystko inne Racja ale to idąc w detal, z grubsza podobieństwo dla mnie jest, to tak jakby ktoś wziął wkładkę z PO i coś zmienił aby nie było plagiatu. Cały czas zaznaczam że zegar mi się podoba i nie chcę nikogo urazić, takie moje odczucie 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6065 #92844 Napisano 3 Sierpnia 2015 Do ulubionego zegarka - ulubiona (spośród niepiłkarskich) koszulka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #92845 Napisano 3 Sierpnia 2015 .. w tej koszulce wyglądasz na "Ważniaka" ... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 27 #92846 Napisano 3 Sierpnia 2015 Aaaa, że obie czarne Tu masz rację PS Inna czcionka, linie, kreski. Wszystko inne A ten Perellet to jakis nowszy model? bo jak kiedys patrzylem to tylko tourbillon tera robia. Mi sie podoba niebieski ale ciezko go zdobyc.Podobienstwo jest do PO i Tag Heuer Aquaracer. Te wszystkie zegarki sa podobne 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #92847 Napisano 3 Sierpnia 2015 Bezel i indeksy dla mnie takie same, te wskazówki robią robotę, więc ostatecznie mogę przyznać że różnice są No ni chu... Bezel zupełnie inny (nawet wkładka).W Seacraft inne cyfry i linia przerywana (jedyne podobieństwo czarny). Tarcza inna (w PO chociażby cyfry). O kopercie i bransolecie nie wspominam Ps. Irek nie chciał zdradzić dealera, ale widzę, że ten sam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #92848 Napisano 3 Sierpnia 2015 A ten Perellet to jakis nowszy model? bo jak kiedys patrzylem to tylko tourbillon tera robia. Mi sie podoba niebieski ale ciezko go zdobyc.Podobienstwo jest do PO i Tag Heuer Aquaracer. Te wszystkie zegarki sa podobne Niebieskich to akurat najwięcej w sklepach... Z obdukcji wiem, że ten Perrelet nic a nic do Omegi podobny nie jest. A już podcięte w "kraba" uszy kompletnie go od niej odcinają. Niemniej, ciekawe jest to, że jest on na rynku od tylu lat a dopiero gdy osiągnął pewien atrakcyjny poziom ceny w pewnej sieci salonów zaczął wzbudzać zainteresowanie W skrócie - 12 koła bym za niego nie dał, ale za 6-7 tys to niezła propozycja w dodatku na in-house 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #92849 Napisano 3 Sierpnia 2015 No ni chu... Bezel zupełnie inny (nawet wkładka).W Seacraft inne cyfry i linia przerywana (jedyne podobieństwo czarny). Tarcza inna (w PO chociażby cyfry). O kopercie i bransolecie nie wspominam Ps. Irek nie chciał zdradzić dealera, ale widzę, że ten sam 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #92850 Napisano 3 Sierpnia 2015 Ja wam powiem co w tych zegarkach jest identyczne...Data Btw fajny sikor z niego tylko coś odstaje bezel jakością od reszty...Nie to, żebym po zdjęciach widział ale takie malowane bezele długiego żywota raczej nie mają. O to mi chodzi. Mam takie bezele w big mako czy w citizenie gts i to jest generalnie najsłabszy punkt. A u mnie w ciagu dnia tak A teraz na wieczorny chłód rdzewiak Nigdy go na tym forum nie pokazywałem więc uprzedzając powiem, że tarcza jest z rdzy... Prawdziwej. Pozdrawiam, Piotrek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach