Roberto 52 #11026 Napisano 10 Maja 2009 ten sam na reku dzisiaj i przez ostatnie pół roku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11027 Napisano 10 Maja 2009 sszwedo - mam pytanie. Mamy weekend, może masz coś bardziej sportowego w swojej kolekcji? Większość z prezentowanych przez Ciebie zegarków to raczej zegarki klasyczne ale na weekend może jakiś sportowy, nie wiem może coś z VE? Z chęcią zobaczyłbym zdjęcia tutaj albo jeszcze lepiej w galerii. Bardzo proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #11028 Napisano 10 Maja 2009 Pan olbrzym B Super Avanger 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #11029 Napisano 10 Maja 2009 Dzisiaj tak : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #11030 Napisano 10 Maja 2009 no PAnowie..kilka wreszcie prawdziwych zegarkow: Robertoedit17dwatch Gratulacje !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #11031 Napisano 10 Maja 2009 Kurant, to święta prawda, tylko popracuj nad fotkami,a co do wkurzania , szybko jeżdżę i zawsze wzbijam tumany kurzu Pozdrawiam Su22 dawniej sszwedo Ja chcę tylko zauważyć, że jeśli ten "Su22" to ma być Su-22, i ma być radziecki, to powinien się nazywać Su-17 Su-20/22 to były wersje eksportowe. No chyba że on nie ma być radziecki, tylko nostalgiczny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11032 Napisano 10 Maja 2009 no PAnowie..kilka wreszcie prawdziwych zegarkow:..a reszta to niby jaka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11033 Napisano 10 Maja 2009 no PAnowie..kilka wreszcie prawdziwych zegarkow: Robertoedit17dwatch Gratulacje !!! A reszta to niby jaka? Drogi zegarek=prawdziwy zegarek, a reszta to paździerz, popelina jakaś? Hehe, dobre, dobre... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11034 Napisano 10 Maja 2009 Ja chcę tylko zauważyć, że jeśli ten "Su22" to ma być Su-22, i ma być radziecki, to powinien się nazywać Su-17 Su-20/22 to były wersje eksportowe. No chyba że on nie ma być radziecki, tylko nostalgiczny... W tym przypadku Su22 ma być Polski. Tego typu samoloty są do dzisiaj użytkowane przez PSP. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #11035 Napisano 10 Maja 2009 no PAnowie..kilka wreszcie prawdziwych zegarkow: Robertoedit17dwatch Gratulacje !!! Mam nadzieje, ze zartowales, ale Ci nie wyszlo . Dzis "na niedzielnie": 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #11036 Napisano 10 Maja 2009 W weekend na sportowo ten zegarek zyskuje z czasem, nie spodziewałem się tego Ale co zyskuje? 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #11037 Napisano 10 Maja 2009 Niedziela, pogoda dopisuje więc sportowo 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11038 Napisano 10 Maja 2009 Ale co zyskuje? Dla mnie na atrakcyjności. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11039 Napisano 10 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #11040 Napisano 10 Maja 2009 Mam nadzieje, ze zartowales, ale Ci nie wyszlo . Czemu niby zartowalem.....napisalem co mysle Sam nosze SEIKO Samuraja, to dobry zegarek, tyle ze na tle PAMA, Breitlinga czy nawet Perreleta moje SEIKO wypada jak uzywane CInquecento.... A ciesze sie, ze coraz wiecej ludzi ma powazne zegarki...a ze drogi - cóż, rowniez ubolewam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11041 Napisano 11 Maja 2009 Czemu niby zartowalem.....napisalem co mysle Sam nosze SEIKO Samuraja, to dobry zegarek, tyle ze na tle PAMA, Breitlinga czy nawet Perreleta moje SEIKO wypada jak uzywane CInquecento.... A ciesze sie, ze coraz wiecej ludzi ma powazne zegarki...a ze drogi - cóż, rowniez ubolewam.Znów Ci nie wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11042 Napisano 11 Maja 2009 Kolejny "niby" zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #11043 Napisano 11 Maja 2009 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #11044 Napisano 11 Maja 2009 Jajacek - po dobroci nie chcial oddac zegarka mocne ujecie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #11045 Napisano 11 Maja 2009 Jajacek - po dobroci nie chcial oddac zegarka Pozytywne w tym wszystkim jest to , że wzrasta znajomość niszowych marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #11046 Napisano 11 Maja 2009 POwitołPozytywne w tym wszystkim jest to , że wzrasta znajomość niszowych marek Błędny wniosek. Jajacek na zegarkach się chyba zna, a ręka też mogła należeć do obeznanego z tematem, ergo: o jedną rękę konesera mniej Zdjęcie malinowe nie tylko z uwagi na paletę barw U mnie to co zwykle w robocie:Przepraszam za brak aktualnego foto 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #11047 Napisano 11 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11048 Napisano 11 Maja 2009 I oczywiście musiałeś w tle ująć swoje 3133...już kiedyś groziłem Ci więzieniem za takie ujęcia i widzę bez skutku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #11049 Napisano 11 Maja 2009 Nowy towarzysz codziennych przygod... Pozdrawiam,Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11050 Napisano 11 Maja 2009 Na ten przykład,wchodzi taki Marcin i zamiata wszystko i wszystkich... Gratulacje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach