Krzysiek_W 383 #11426 Napisano 29 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #11427 Napisano 29 Maja 2009 Ja jak zwykle od jakiegoś czasu Sławę Przyrosła mi jakoś tak. A mała dzisiaj, tez jak zwykle od jakiegoś czasu i nie chce go zdjąć bo go lubi Niech ma. A to podobno męski zegarek jest. No bo ja wiem? Nie znam się. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11428 Napisano 29 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11429 Napisano 30 Maja 2009 Dzisiaj Aviator, dawno go tu nie było_znaczy na ręku I żeby nie było ,że nie na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11430 Napisano 30 Maja 2009 Najpiękniejszy rosyjski Aviator ever. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11431 Napisano 30 Maja 2009 Najpiękniejszy rosyjski Aviator ever. Ten jest lekko modowany, tylko co... ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #11432 Napisano 30 Maja 2009 koronka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11433 Napisano 30 Maja 2009 koronka?Też tak myślę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11434 Napisano 30 Maja 2009 Też tak myślę. Gratulacje za spostrzegawczość, założona jest "diamentowa" koronka i w tej wersji koronka nie jest zakręcana,opiera się ona na wystającym tubusie i około 3 mm przerwa pomiędzy kopertą a koronką to efekt zamierzony_wygodniej sie wtedy nakręca zegarek i ustawia wskazówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #11435 Napisano 30 Maja 2009 A ja dzisiaj egzotycznie jak na to forum Dunhill DM7 na nowym pasku (oryginał jest chudy, brzydki i niewygodny): Oprócz różnych funckcji jedna jest najlepsza - można wyłączyć wyświetlacz a raczej dwa bo drugi jest na górze i pokazuje wybraną funkcję.Obsługa wszystkiego jednym przyciskiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11436 Napisano 30 Maja 2009 A ja dzisiaj egzotycznie jak na to forum Dunhill DM7 na nowym pasku (oryginał jest chudy, brzydki i niewygodny): Oprócz różnych funckcji jedna jest najlepsza - można wyłączyć wyświetlacz a raczej dwa bo drugi jest na górze i pokazuje wybraną funkcję.Obsługa wszystkiego jednym przyciskiem.Co prawda nie przepadam za zegarkami z wyświetlaczem( co to za zegarek bez mechanizmu , to urzadzenie do odmierzania czasu ), ale ten wzbudza zainteresowanie ma świetny wygląd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #11437 Napisano 30 Maja 2009 W soboty idę na całość 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11438 Napisano 30 Maja 2009 W soboty idę na całośćInternacjonalistyczna mieszanka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #11439 Napisano 30 Maja 2009 hehe, taaaaaa. zegarmistrzostwo jednoczy 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11440 Napisano 30 Maja 2009 scuba-ny samurai 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sdoubleu #11441 Napisano 30 Maja 2009 Prezent od żony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@rcin 0 #11442 Napisano 31 Maja 2009 Pogratulować takiej żony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11443 Napisano 31 Maja 2009 TeJot o kurnia!Nie podejrzewałem Ciebie o takie zegarkiFajny (choc seik nie lubię) - gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11444 Napisano 31 Maja 2009 Majowy Diable, dzięki, też z początku się nie podejrzewałem, lecz od jakiegoś czasu szukałem zegarka na wakacje w nie zobowiązującym stylu, do morza i do ponurkowania, na jakiś kajak, itp Chciałem na wakacje coś w radosnym stylu, a że pomarańczowy kolor lubię to rozpocząłem poszukiwnia. Od razu skłaniałem się do zegarków z własną oryginalną stylistyką, raczej nie drogi i typu diver. I tak wybór padł na samuraja w tytanie A teraz w weekend nie schodzi z nadgarska 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #11445 Napisano 31 Maja 2009 Dałem Lubej niedawno mały (ale nie rozmiarem) podarek i teraz NOSi Rakietę Musiałem więć przyodziać do fotki coś dorównującego rozmiarem P.SSwoją drogą Wy też tak macie iż wasze Panie noszą zegarki dwa razy większe od was pomimo nadgarstka grubości waszego kciuka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6442 #11446 Napisano 31 Maja 2009 W niedzielę oczywiście mój numer jeden: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #11447 Napisano 31 Maja 2009 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11448 Napisano 31 Maja 2009 dziś a właściwie to już wczoraj - awangardowo 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11449 Napisano 31 Maja 2009 Zazdroszczę Ci cholernie tego zegareczka Jest świetny, jeden z najładniejszych IMO zegarków "koszulowych"(może nieco mniej garniturowych). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11450 Napisano 31 Maja 2009 Piękny Epos! ach i ten unitas... 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach