IBIZA04 7 #17676 Napisano 30 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #17677 Napisano 30 Października 2010 Gratulacje Rafał. Widzę, że przed długim weekendem już dotarło do Ciebie jedno z marzeń Gratuluję l'Origine . To Twój pierwszy zegarek JD ?. Gratulacje , ten JD jest super Dzięki chłopaki. Miałem kiedyś damski model ale ten zegarek jest fantastyczny. 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #17678 Napisano 30 Października 2010 Rafał - wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-) Prezent Boski. Ten model JD niezmiennie mnie zachwyca, zeresztą to mój ulubiony z kolekcji. Gratulacje. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #17679 Napisano 30 Października 2010 Uploaded with ImageShack.us Zegarek ładny, ale czy nie jest to damska linia, bo koleżanka nosi taki sam 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17680 Napisano 30 Października 2010 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #17681 Napisano 30 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #17682 Napisano 31 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #17683 Napisano 31 Października 2010 Jakieś 250 - 300 USD ;] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #17684 Napisano 31 Października 2010 (edytowane) y60, SIRLUKE1 dziękuję a na wieczór już czeka Edytowane 31 Października 2010 przez Glint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17685 Napisano 31 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #17686 Napisano 31 Października 2010 Zegarek ładny, ale czy nie jest to damska linia, bo koleżanka nosi taki sam Zegarek jak najbardziej męski, kupiony przez mojego ojca na początku lat 80-tych. Ma 35 mm bez koronki co w tamtych czasach było raczej standardem, a że czasy się zmieniły to dziś z powodzeniem może go nosić kobieta. Oryginalnie zegarek był w chromie, tylko że chrom zaczął złazić i ojciec dał kopertę do złocenia i już nie jest tak "kanciata" jak kiedyś, poza tym granatowa tarcza bardziej pasowała do chromowanej koperty... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17687 Napisano 31 Października 2010 Uploaded with ImageShack.us Moja dziewczyna ma taki sam tylko w kopercie koloru srebrnego.Ciekawy i rzadko spotykany Glashutte Gratulacje ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2255 #17688 Napisano 31 Października 2010 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17689 Napisano 1 Listopada 2010 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #17690 Napisano 1 Listopada 2010 Dziś w lepszym świetle Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #17691 Napisano 1 Listopada 2010 Rafał - wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-) Prezent Boski. Ten model JD niezmiennie mnie zachwyca, zeresztą to mój ulubiony z kolekcji. Gratulacje.Dzięki Klaudiusz Mnie również wciąż zachwyca ten zegarek dlatego dzisiaj ponownie zagościł na nadgarstku. 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #17692 Napisano 1 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #17693 Napisano 1 Listopada 2010 Wczoraj i dziś. Tylko wczoraj na Deep Purple. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #17694 Napisano 1 Listopada 2010 Rip, piękne są te Twoje zdjęcia. Oprócz tego z koncertu oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17695 Napisano 1 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #17696 Napisano 1 Listopada 2010 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #17697 Napisano 1 Listopada 2010 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17698 Napisano 1 Listopada 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17699 Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) jak dla mnie ..kwintesencja divera.....osobiście, wolałbym tylko wersję z hełmem nurka tudzież z logiem US Divers ,Aqalung...wtedy już komplecik ,game over..koniec poszukiwań Doxy sub.. Edytowane 1 Listopada 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17700 Napisano 1 Listopada 2010 y60 - dzieki i zgadzam sie z toba ze wersja aqualung to jest to:)ta to etap przejsciowy - celem jest 300 sharkhunter ale to potrwa - ciezko znalezc ladnie zachowana dziekuje i pozdrawiam Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach