Mirosuaw 27946 #18426 Napisano 2 Grudnia 2010 Mirosuaw co to dokładnie za model tej pięknej OMEGI ? Dokładnie ten: http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-diver-chronometer/21230412001002 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18427 Napisano 2 Grudnia 2010 @chrono-crazeFajna masz kolekcje Rolexow Zaszumione zdjecie z komorki, ale co tam... 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #18428 Napisano 2 Grudnia 2010 Najnowszy nabytek, więc czas był go wreszcie założyć po zdjęciu bransolety. Prawie tydzień w domu, a dopiero pierwszy raz na ręce- ależ wstyd Ale już jest rozdziewiczony Rychu, gratuluję nowego zegara... A i pach fajny. Bransoleta nie przypasowała? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #18429 Napisano 2 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #18430 Napisano 2 Grudnia 2010 Niekwestionowany ulubieniec! Piękny. Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #18431 Napisano 2 Grudnia 2010 Trochę nasypało dzisiaj 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18432 Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Fajny rusek, pasuje do tego wysokiego ogrodzenia P.S.Zmniejszaj fotki tak do 800x600. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez TAG 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #18433 Napisano 3 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #18434 Napisano 3 Grudnia 2010 leszek ciekawy ten Citek, musze pomacać przy okazji... Ja przy tym dziś wyglądam spokojnie na łapce 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mion 0 #18435 Napisano 3 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18436 Napisano 3 Grudnia 2010 Czy tylko ja nie widze zdjecia? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabre 0 #18437 Napisano 3 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18438 Napisano 3 Grudnia 2010 Hamiltona kolegi Sabre juz widze a zegarka kolegi mion juz nie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #18439 Napisano 3 Grudnia 2010 U mnie widać zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mion 0 #18440 Napisano 3 Grudnia 2010 sprawdziłem w innej przeglądarce i zdjęcie jest widoczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18441 Napisano 3 Grudnia 2010 Ja mam tylko napis - dolaczona grafika i czerwony X w kwadraciku 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18442 Napisano 3 Grudnia 2010 Carlito - zdjecia widac, co nie tak u Ciebie... Zdjecie z wczoraj - ale rowniez dzisiaj na reku. 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18443 Napisano 3 Grudnia 2010 Mozliwe ze to cos u mnie nawala. TAG, nie trudno zgadnac ktory z Twoich TH jest Twoim ulubionym 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #18444 Napisano 3 Grudnia 2010 wraQ, mamy całkiem podobnie oknem A na łapie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18445 Napisano 3 Grudnia 2010 @carlito1Codzien rano wybieram ulubionego. W tym tygodniu przodowal Grand... Co bedzie dalej? Zobaczymy po weekendzie 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #18446 Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) PAM na lapie I ipad w reku, w ten sposob nawet w terenie mam dostep do netu Edytowane 3 Grudnia 2010 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18447 Napisano 3 Grudnia 2010 Rob, nie ma foty. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #18448 Napisano 3 Grudnia 2010 Rob, nie ma foty.Juz jest 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubik 0 #18449 Napisano 3 Grudnia 2010 TAG dziękuję, od ponad roku na niego chorowałem aż w końcu Stanisław mnie do niego "przekonał" ostatecznie Twój TAG również bardzo ładny!! hubik, z PO to najfajniejsza dla mnie wersja. Szczerze gratuluje zakupu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #18450 Napisano 4 Grudnia 2010 Dziś było na pomarańczowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach