kazior 492 #19301 Napisano 4 Stycznia 2011 Argonautic I (juz niedlugo w nowym ubranku). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #19302 Napisano 4 Stycznia 2011 kazior - świetna fota !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #19303 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) kazior - świetna fota !!! heh.. swietny to jest ten Hirsch Hevea Edytowane 4 Stycznia 2011 przez kazior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #19304 Napisano 4 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #19305 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19306 Napisano 4 Stycznia 2011 Krzyśku, ten Łucz jest świetny.Też tak uważam.Krzysiu,masz go w takim stanie od nowości czy był odnawiany.Tarcza bardzo ładna,oryginalna.Rozmiar koperty 35,5 bez koronki ? 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #19307 Napisano 4 Stycznia 2011 dzięki kupiony w takim stanie ze sznureczkiem przy teleskopie więc nie był chyba używany, średnica 35mm, ale nie wygląda na mały, może dlatego że jest bardzo płaski i fajnie się układa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #19308 Napisano 4 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #19309 Napisano 4 Stycznia 2011 Krzysiek, dla mnie to jeden z piękniejszych radzieckich zegarków (mimo, że to kwarc)wiele bym dał, by taka perełka uświetniła moją skromną kolekcjęgratuluję wspaniałego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19310 Napisano 4 Stycznia 2011 dzięki kupiony w takim stanie ze sznureczkiem przy teleskopie więc nie był chyba używany, średnica 35mm, ale nie wygląda na mały, może dlatego że jest bardzo płaski i fajnie się układaTe ??????? ? CCCR ,elektroniczne też kolekcjonujesz,np.takie? 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19311 Napisano 4 Stycznia 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #19312 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Darek, jak byś chciał sprzedać, to ja bym był może drugi w kolejce Edytowane 4 Stycznia 2011 przez mapeth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19313 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) < Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #19314 Napisano 4 Stycznia 2011 To jest 312, a ten model w serii L miał 2500 egzemplarzy.Każdy model ma własną roczną limitację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19315 Napisano 4 Stycznia 2011 Tak ciekawie było dziś z Pamami.Pomyślałem aby zrobić jeden tydzień eksperymentalny.Tzn. W Poniedziałek wystawiamy tylko zegarki -rosyjskie,radzieckie.Wtorek-niemieckieŚroda-japońskieCzwartek-polskiePiątek i sobota szwajcarskie.Niedziela inne i czas wolny Mogło by być ciekawie 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19316 Napisano 4 Stycznia 2011 To jest 312, a ten model w serii L miał 2500 egzemplarzy.Każdy model ma własną roczną limitację.Tak,Tak już wiem .Dzięki 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #19317 Napisano 4 Stycznia 2011 Seria M Seria L Dzięki! Dekiel w M zdecydowanie lepiej pasuje. Zdjęcie L jest Twoje i zarazem mojego Pama???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #19318 Napisano 4 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19319 Napisano 4 Stycznia 2011 Tak, uszy 24. Jest to jeden z fajniejszych diverow z jakimi miałem doczynienia. Kawał porządnego zegara ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #19320 Napisano 4 Stycznia 2011 Ball tak świeci, że magiczna kula wysiada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #19321 Napisano 5 Stycznia 2011 Panowie, konwersacja, która zaczęła sie od ponizszego tekstu...Po co ja sie żeniłem ...przepiękna i jakże prawdziwa :/ ...doprawdy, usmialem sie jak nigdy ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #19322 Napisano 5 Stycznia 2011 Dzięki! Dekiel w M zdecydowanie lepiej pasuje. Zdjęcie L jest Twoje i zarazem mojego Pama???? Ta 312 była moja i najprawdopodobniej trafiła do Ciebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #19323 Napisano 5 Stycznia 2011 Ta 312 była moja i najprawdopodobniej trafiła do Ciebie po przeczytaniu kilku ostatnich stron tego działu, słowo sPAM nabrało dla mnie innego znaczenia 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #19324 Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) po przeczytaniu kilku ostatnich stron tego działu, słowo sPAM nabrało dla mnie innego znaczenia Mam nadzieję, że pozytywnego U mnie znowu... Edytowane 5 Stycznia 2011 przez Raf_fkn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #19325 Napisano 5 Stycznia 2011 Ta 312 była moja i najprawdopodobniej trafiła do Ciebie Należała również do mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach