y60 2272 #19501 Napisano 11 Stycznia 2011 Cytochrom..rzeczywiście istny szatan.. a przy okazji ,gratuluję Konstelacji... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19502 Napisano 11 Stycznia 2011 Rafał, ten Twój nowy nabytek mi się wyjątkowo podoba. Mozna coś więcej o tym zegarku? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #19503 Napisano 11 Stycznia 2011 Michał dobre to zdjęcie 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19504 Napisano 11 Stycznia 2011 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 #19505 Napisano 11 Stycznia 2011 Moja śliczna z nowym paskiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #19506 Napisano 11 Stycznia 2011 Ładny ten Oriencik Michał... Podobny zdaje się widziałem w filmie o przygodach Jamesa Bonda... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #19507 Napisano 11 Stycznia 2011 Monaco slicznyOmega, wiadomo, OmegaAle Accutron rulez all the way Dzisiaj na 'militarnie': 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #19508 Napisano 11 Stycznia 2011 U mnie nieliczny raz udało się przyfocić zegarek na potrzeby tego działu więc oto on i jeszcze tył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #19509 Napisano 11 Stycznia 2011 Orient Michała, to najładniejszy Orient jaki w życiu widzałem 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19510 Napisano 11 Stycznia 2011 Orient Michała, to najładniejszy Orient jaki w życiu widzałem hehe mamy wiec podobne zdanie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #19511 Napisano 11 Stycznia 2011 Rebciu zadowolony jesteś ?Ja odbieram swoją jutro i niech świeci jak chce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19512 Napisano 11 Stycznia 2011 Orient Michała, to najładniejszy Orient jaki w życiu widzałem Chwila, powiedzmy sobie szczerze, że nie Orinet, tylko zwykły klon Orienta... tak żeby nie dezOrientować niezOrientowanych 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19513 Napisano 11 Stycznia 2011 Chwila, powiedzmy sobie szczerze, że nie Orinet, tylko zwykły klon Orienta... tak żeby nie dezOrientować niezOrientowanych 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 #19514 Napisano 11 Stycznia 2011 Rebciu zadowolony jesteś ?Ja odbieram swoją jutro i niech świeci jak chce Pewnie, że jestem zadowolony u mnie świeci cała na zielono choć przyznam się, że wolałbym taką "choinkę" jak twoja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #19515 Napisano 11 Stycznia 2011 Chwila, powiedzmy sobie szczerze, że nie Orinet, tylko zwykły klon Orienta... tak żeby nie dezOrientować niezOrientowanych Dokładnie, Orient jest dużo ładniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19516 Napisano 11 Stycznia 2011 Dobra, to zmiana z Orienta na zegarek tylko dla dużych chłopców, czyli kaliber 47mm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ps piękna dzisiaj pogoda 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #19517 Napisano 11 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #19518 Napisano 11 Stycznia 2011 igory - dobrze, ze dotarl ! gratulacje Mariusz888 - wspaniały Epos A ja zeby nie bylo offtopa to od dzisiaj Certinka 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28260 #19519 Napisano 11 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #19520 Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 11 Stycznia 2011 przez piotrkrakow 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4368 #19521 Napisano 11 Stycznia 2011 Wypasiona pochucha!Jak taką zdobyć? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #19522 Napisano 11 Stycznia 2011 Heh, to nie jest zwykła poducha. To patchwork czyli kazdy element szyty jest z osobnego kawałka . Akurat żona ma biznes patchworkowy a i tak długo czekałem i zdarła ze mnie jak z psa :) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19523 Napisano 11 Stycznia 2011 Za cholere nie widze co Piotrek tam wkleił ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3904 #19524 Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Wreszcie jest!!!Nie na ręce ale pod głową! Nice Edytowane 13 Stycznia 2011 przez Adi 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #19525 Napisano 11 Stycznia 2011 Rafał, ten Twój nowy nabytek mi się wyjątkowo podoba. Mozna coś więcej o tym zegarku? Panowie - dziekuje nie schodzi z reki od 2 dni Wiecej napisze i obfoce w dziale vintage - w srodku cal.218 wersja 2 To najrzadsza wersja tego zegarka z koralowymi indeksami i wskazowkami - tylko kilkaset sztuk pozdrRAFAL 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach