jlw 3230 #20976 Napisano 28 Lutego 2011 Swatch Alarm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #20977 Napisano 28 Lutego 2011 Kolega właśnie wrócił z Islandii i taką oto niespodziankę mi sprawił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20978 Napisano 28 Lutego 2011 Piękny... Zrób mu jakąś fajną sesję w Galerii... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #20979 Napisano 28 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20980 Napisano 28 Lutego 2011 Piekne zdjecia panowie u mnie nowy nabytek 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #20981 Napisano 28 Lutego 2011 Rafał-szok. Nie wiem co powiedzieć. Szczerzę zazdroszczę i gratuluję. To jest już dzisiaj ciężko spotykany zegarek. 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #20982 Napisano 28 Lutego 2011 Super. Gratuluję Rafał. Piękna Omesia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20983 Napisano 28 Lutego 2011 Serdecznie dziekuje Rafale, Co prawda zegarek nie dokonca w 100% spelnia moje marzenia - wszystko oryginalne ale tarcza byla odnowiona - recznie i bardzo ladnie ale jednak - mimo wszsytko zawsze chcialem miec:) i ponosic jakis czas serdecznie dziekuje razj jeszcze i pozdrawiam\Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #20984 Napisano 28 Lutego 2011 Wczoraj, podczas "łyżwowania" z córką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #20985 Napisano 28 Lutego 2011 Rafał - Omega prześwietna wielkie gratulacje bo to piękny klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20986 Napisano 28 Lutego 2011 Jeszcze raz dzieki - od dawna chcialem ponosic ale nie mialem nigdy okazji trafic sensownej i w miare pewnej pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #20987 Napisano 28 Lutego 2011 No łapnać Ranchero to jest wyczyn. Niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20988 Napisano 28 Lutego 2011 Dziekuje Patryku - w wolnej chwili napisze cos na vintage i zalacze wiecej fot pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #20989 Napisano 28 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20990 Napisano 28 Lutego 2011 moze bez zmian ale swietne zdjecie !!!!!! 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #20991 Napisano 28 Lutego 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #20992 Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) ciezko mu zrobic dobre zdjecia bo krysztal jest bardzo wypukly Edytowane 28 Lutego 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #20993 Napisano 28 Lutego 2011 lume shot 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #20994 Napisano 28 Lutego 2011 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20995 Napisano 28 Lutego 2011 zdjecie poezja!!!!!! 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20996 Napisano 28 Lutego 2011 Rafale, Twoja R zasługuje na konkretną sesję w Galerii... Gratuluję. Wspaniała... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #20997 Napisano 28 Lutego 2011 Bedzie sesja w vintage - mysle ze warto cos napisac o tym zegarku dodatkowo pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20998 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) date muszę przestawić Edytowane 1 Marca 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #20999 Napisano 1 Marca 2011 Spinner - ten Fortis mnie rozbraja - ile razy go widzę to takiego chcę strasznie fajny pilot... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21000 Napisano 1 Marca 2011 Fortis rzeczywiscie fajny, ale wiesz Mariusz, kolega Spinner nawet jakby Perfecta obfocił to nagle każdy by go chciał Spinner, cieszą oko Twoje fotki - zazdroszcze umiejętności 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach