Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, luukasz napisał(-a):

@Paulus57

Ja swojego kupilem za 139€. Początkowo chcialem go odsprzedać, jednak ostatnio pozyskalem idealnie dopasowaną bransolete elastyczną timexa tak więc wrzucam go na nadgarstek i noszę z uśmiechem na twarzy.

Jeżeli tylko za bardzo nie skubie włosów, to idealnie. Zaraziłem się Timexami i będzie trudno kupić coś z wyższej półki, jak tyle fajnej drobnicy. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, krisu2 napisał(-a):

Dziękuję.

Swojego odkupiłem od kolegi który przywiózł go z Japonii. 

I to właśnie w tej zabawie jest najfajniejsze aby mieć coś niepospolitego, niekoniecznie wydając na to worek pieniędzy😉

A żeby nie było offtopu, dziś jeden z moich ulubieńców. Kocham te maleństwa 

6B3E2AC0-831B-4D24-A864-D7D3F772155F.jpeg

Ja także ostatnio zaczynam się interesować mniejszymi zegarkami. Choć, jak się podoba, to gotów jestem kupić i nosić giganta. Od dłuższego czasu poluję na, bardzo tu niepopularną, choć zgadzam się kontrowersyjną Invictę z turbinką a ta ma wg różnych źródeł 47-49 mm. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, eye_lip napisał(-a):

IMG_20220226_114304 (1).jpg

Maleństwo. Chyba nie ma nawet 33mm? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Ja także ostatnio zaczynam się interesować mniejszymi zegarkami. Choć, jak się podoba, to gotów jestem kupić i nosić giganta. Od dłuższego czasu poluję na, bardzo tu niepopularną, choć zgadzam się kontrowersyjną Invictę z turbinką a ta ma wg różnych źródeł 47-49 mm. 

Miałem chińczyka 48mm, tez dlatego źe się podobał. Ręka bolała po dniu noszenia. Obecnie większość moich zegarków nie przekracza 40mm i powiem Ci szczerze źe te mniejsze najprzyjemniej mi się nosi. 

Nie sama średnica determinuje to jak zegarek leży na reku, ważna jest tez jego grubość, ciężar, L2L. A najważniejsze aby się właścicielowi podobał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi