7ara7ony 274 #2251 Napisano 8 Sierpnia 2016 @Meches piękny Oriencik i w dodatku ma niebieską tarczę.Ja bym go widział na pasku Nato w kolorach czerń/pomarańcz (sam tak noszę "wakacyjnie" Orienta Mako Black), oraz na pasku skórzanym czarnym - tak "garniakowo" . Przy okazji, jaka to wersja OS-a? (bo chyba zachorowałem na niego ;p ). Marcin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzalonyJackPirat 53 #2252 Napisano 8 Sierpnia 2016 WZ0071DJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #2253 Napisano 8 Sierpnia 2016 I u mnie ... Nie mam pomysłu na pasek Dobry jest ten GMT. Szczerze to trzymałbym go na bransolecie. Jak pasek to może brąz wpadający w burgund? żeby nawiązywał do wskazówki gmt, np gator Gdzie kupowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #2254 Napisano 9 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #2255 Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Kupowany w Kraju Kwitnącej Wiśni vitriol. Kolejna faktura przy tym zegarku to nie jest chyba dobry pomysł. Pomyślę jeszcze.7ara7ony jest tak jak Pirat pisze. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dek01 1 #2256 Napisano 9 Sierpnia 2016 Takie coś dziś otrzymałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #2257 Napisano 9 Sierpnia 2016 dek01 i jak? Sam się zastanawiam nad nim Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dek01 1 #2258 Napisano 9 Sierpnia 2016 Mam go dopiero kilka godzin, jak na razie bardzo mi się podoba, tylko trochę ciężki.Wcześniej myślałem o Blue Mako, ale na dutyfree nie mieli. Wybrałem ten model i nie żałuję... a mako i tak kiedyś kupię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #2259 Napisano 10 Sierpnia 2016 Mam go dopiero kilka godzin, jak na razie bardzo mi się podoba, tylko trochę ciężki.Wcześniej myślałem o Blue Mako, ale na dutyfree nie mieli. Wybrałem ten model i nie żałuję... a mako i tak kiedyś kupię. Ile czasu szedł z HK i czy były dodatkowe opłaty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dek01 1 #2260 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zakupiłem 26.07. Doszedł 9.08. Tydzień leżał u celników w Warszawie. Zarówno teraz jak i przy poprzednim zakupie na dutyfree nie bylo dodatkowych oplat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2261 Napisano 10 Sierpnia 2016 swieci on cos czy tak jak big mako? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dek01 1 #2262 Napisano 10 Sierpnia 2016 Mocno świeci tylko chwilę po naświetleniu. W nocy praktycznie nie da się odczytać godziny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2263 Napisano 10 Sierpnia 2016 czyli drugi BM niestety :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #2264 Napisano 10 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1845 #2265 Napisano 10 Sierpnia 2016 Ale masz pasior na bajerze . Fajnie wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harios 0 #2266 Napisano 12 Sierpnia 2016 Moj pierwszy orient ktorego poszukiwałem dosc długo jestem w nim zakochany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #2267 Napisano 12 Sierpnia 2016 Prawie też się na niego skusiłem.A dla czego tak długo go poszukiwałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafalosky 0 #2268 Napisano 12 Sierpnia 2016 Bo ciężko kupić w rozsądnej cenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #2269 Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie przesadzajmy, chyba, że chcesz kupić nowy za 400zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2270 Napisano 12 Sierpnia 2016 Coraz trudniej o pierwszą edycję Raya w sklepach, zwłaszcza w wersji blue 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harios 0 #2271 Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie przesadzajmy? W całym internecie nie ma tej wersji nigdzie juz, za używany dałem tyle ile kosztował nowy, a Google przeszukałem całe + dwa niemieckie sklepy polecane tu na forum tez miały wyprzedane, nie mowiac o sklepach stacjonarnych tam to juz w ogole pustki, powód jest taki ze orient ray blue od jakiegoś czasu nie jest produkowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2272 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) na olx byl jeszcze wczoraj za 650edit: nadal jestOrient Automatic EM65http://olx.pl/oferta/orient-automatic-em65-CID87-IDgYXoD.html Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Jaroslaw Jerry Esowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #2273 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Hm, w całym internecie powiadasz? Na Schonenuhren jeszcze są:https://www.schoeneuhren.de/en/orient-ray-deep-diver-men-s-watch-professional-diver-s-watch-news-model-blue/a-11910/ Na Orientuhren, wygląda na to, że też:http://www.orientuhren.de/product_info.php?products_id=667&osCsid=okcfqg8skqtoiuugo2i745hic2 I jeszcze kilka tygodni temu w dużym centrum handlowym w Warszawie zakładałem na rękę. A ebay?A amazon? Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez tomtytus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafalosky 0 #2274 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Ten z olx, już na słabych zdjęciach widać, że swoje przeszedł. Swego czasu za + - podobne pieniądze kolega Istvan sprzedawał nówki sztuki.Co do oferty z niemieckch sklepów, są to modele bez bransolety. W tychże sklepach można (chyba) było dokupić oryginalną od Raya za 50Euro, czyli tak średnio opłacalnie.Jak się nie trafi "okazja" na jedynkę, to juz chyba lepiej kupić nowszy model. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Rafalosky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harios 0 #2275 Napisano 12 Sierpnia 2016 Tego z olxa nie było, ale po zdjęciach widać ze wart jest polowe niz został wystawiony, te dwie strony internetowe sprawdzałem i tam wlasnie nie było przez ~2 tygodnie a stamtąd bardzo chciałem kupic bo 1)nowa, 2) cena atrakcyjna No a jakies amazony itd to unikam jak ognia bo zawsze wydawało mi sie ze tam króluje handel podróbkami i przyznam sie, ze nawet tam nie zaglądałem Aha te niemieckie co podałes to na gumie sa, na gumie to i w Polsce mozna znalesc ale mnie interesowała tylko bransoleta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach