clusca 4903 #3801 Napisano 25 Lutego 2018 DV02002B zdaje się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Powieka 4 #3802 Napisano 26 Lutego 2018 DV02002B zdaje się.Zgadza się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t1098 0 #3803 Napisano 26 Lutego 2018 Zgadza się. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki Panowie Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worms1976 5 #3804 Napisano 26 Lutego 2018 Dziś dojechał, luma powala. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #3805 Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) Jak przyszedł do mnie sun&moon to myślałem, że to zegarek idealny w kwocie do 2500PLN. Później kupiłem OSa... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZ tym, że Sun&Moon jest do 1300zł w PL i do 1000zł z Chin. Edytowane 26 Lutego 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user123401 2 #3806 Napisano 26 Lutego 2018 No i co? Może dla niego do 2500 nie było lepszej konkurencji na tamten czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gardor 0 #3807 Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) Z każdym dniem ten zegarek mi się coraz bardziej podoba, zdjęcie zrobione wczoraj. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Gardor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #3808 Napisano 26 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #3809 Napisano 28 Lutego 2018 wojtek91, świetne foty, czarny na bransolecie wygląda super.a pomarańcza jak zawsze najlepsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3766 #3810 Napisano 1 Marca 2018 trollu dzięki! mnie również zdziwił mój budżetowy telefon Ray nie jest obecnie moim pierwszym wyborem (przez Sarba 033), ale jak już go założę to na nowo się nim zachwycam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #3811 Napisano 1 Marca 2018 (edytowane) wojtek91, świetne foty, czarny na bransolecie wygląda super.a pomarańcza jak zawsze najlepsza Dzięki, dopiero teraz skojarzyłem , że to chyba o moją pomarańczę chodzi. To ta z forum, odzyskana dzięki pomocy Kolegi Krygo Wiem już, dlaczego koronka w mk II nie dokręca się do końca - jest po prostu cieńsza niż w mk I. Ale za to po odkręceniu wałek trzyma się prosto, a nie giba, jak w mk I. Fota Kolegi wojtek91 ray w śniegu - bardzo fajna Edytowane 1 Marca 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2128 #3812 Napisano 2 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3813 Napisano 2 Marca 2018 Kiedyś się zastanawiałem, jak można kupić złoty lub tzw. "two tone" zegarek, ale ten jest super Powiem więcej, sam zastanawiałem się, nad zakupem takiego, jednak wygrał inny, ale również z elementami w kolorze złotym i, nieznacznie się stresując, jak to będzie wyglądało na żywo, oczekuję na dostawę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2128 #3814 Napisano 2 Marca 2018 Kiedyś się zastanawiałem, jak można kupić złoty lub tzw. "two tone" zegarek, ale ten jest super Powiem więcej, sam zastanawiałem się, nad zakupem takiego, jednak wygrał inny, ale również z elementami w kolorze złotym i, nieznacznie się stresując, jak to będzie wyglądało na żywo, oczekuję na dostawę twotone też mam- może mnie nikt nie zlinczuje za to zdjecie ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #3815 Napisano 3 Marca 2018 Dzień dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alefajnie 2 #3816 Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) Nowość Orient'a na żywo z czarną tarczą (większość w necie jest ukazana z niebieską): Edytowane 9 Marca 2018 przez alefajnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3817 Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) I jak pierwsze wrażenia? Na niemalże każdym zdjęciu zrobionym przez użytkowników ten zegarek wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach na stronie Orienta. Nie rozumiem tego, bo firmie chyba powinno zależeć na jak najlepszym wyeksponowaniu swojego produktu. Ja poszedłem, wbrew temu, co do niedawna sądziłem o tego typu zegarkach, w nieco innym kierunku kolorystycznym. I nie jest to niebieski Po Twoim zdjęciu jednak zaczynam nieco żałować, że nie wybrałem czarnego. @zielony.mBardzo fajny TUTON Takiego to nawet z różowym bym ponosił Edytowane 3 Marca 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18574 #3818 Napisano 3 Marca 2018 Nowość Orient'a na żywo z czarną tarczą (większość w necie jest ukazana z niebieską): Z ciekawości: jak w Twoim ma się bezel? Ma luzy na boki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alefajnie 2 #3819 Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) I jak pierwsze wrażenia? Na niemalże każdym zdjęciu zrobionym przez użytkowników ten zegarek wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach na stronie Orienta. Nie rozumiem tego, bo firmie chyba powinno zależeć na jak najlepszym wyeksponowaniu swojego produktu. Ja poszedłem, wbrew temu, co do niedawna sądziłem o tego typu zegarkach, w nieco innym kierunku kolorystycznym. I nie jest to niebieski Po Twoim zdjęciu jednak zaczynam nieco żałować, że nie wybrałem czarnego. @zielony.mBardzo fajny TUTON Takiego to nawet z różowym bym ponosił Najpierw negatywy:- wskazówki bym wypolerował, a nie szczotkował- wskazania daty...zrobiłbym ładniejszą czcionkę- zbyt czuła zmiana daty koronką- nie podoba mi się "blacha" w zapięciu Pozytywy:- świetne proporcje... koperta, rozstaw, bransoleta (Seiko Sumo niestety dał d... w tej kwestii)- koronka nigdy nie "gryzie"- ring chodzi lepiej niż Rolexie Submarinerze- świetna luma, która jest czytelna ponad 12 godzin- rewelacyjne wyczucie działania koronki - ładnie wykonany dekielZ ciekawości: jak w Twoim ma się bezel? Ma luzy na boki?Nie ma żadnych luzów...powiem szczerze, że lepiej pracuje niż w moim Rolexie Submarinerze (2010)...jest bardziej wyczuwalny, precyzyjny. Edytowane 3 Marca 2018 przez alefajnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3820 Napisano 3 Marca 2018 Zapowiada się interesująco. Pewnie nieco poczekam na swojego, bo jeszcze nawet go nie wysłali. @Krygo, a u Ciebie bezel miał luzy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18574 #3821 Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) Centrować centrował, ale po czasie zauważyłem tzw. "backplay" i to spory. Kupującego całe szczęście za bardzo to nie interesowało. Edytowane 3 Marca 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik1 1 #3822 Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) Z każdym dniem ten zegarek mi się coraz bardziej podoba, zdjęcie zrobione wczoraj. Co to za model ? Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Marca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18574 #3823 Napisano 3 Marca 2018 Orient Ray 2. Nie cytuj foto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #3824 Napisano 3 Marca 2018 Dostał pasek fixxera i został podarowany ojcu na 55l:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18574 #3825 Napisano 3 Marca 2018 Ale klamerkę to podmieniłeś z drugim OSem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach