Goral35 57 #3851 Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) Wczoraj wieczorem tragarz mi przyniósł Edytowane 9 Marca 2018 przez Goral35 0 KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fclaski 654 #3852 Napisano 9 Marca 2018 Wczoraj wieczorem tragarz mi przyniósł Gratuluję zakupu :-) Gdzie kupiłeś? Też nad takim się zastanawiam. Docelowo myślę o zamianie w nim paska na rally z dziurami i czerwonym albo pomarańczowym przeszyciem Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #3853 Napisano 9 Marca 2018 Witam Nowy nabytek z CW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goral35 57 #3854 Napisano 9 Marca 2018 Gratuluję zakupu :-) Gdzie kupiłeś? Też nad takim się zastanawiam. Docelowo myślę o zamianie w nim paska na rally z dziurami i czerwonym albo pomarańczowym przeszyciem Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalkaalledrogo 0 KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #3855 Napisano 9 Marca 2018 Czarny EDC na pasku specjalnie dla niego. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alefajnie 2 #3856 Napisano 9 Marca 2018 Nowość Orient'a na żywo z czarną tarczą (większość w necie jest ukazana z niebieską): Orient.jpgW końcu Orient nazwał ten model Divera...nazywa sie Triton (wcześniej tylko nr ref. był w użyciu lub mini OSD). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik1 1 #3857 Napisano 11 Marca 2018 Od niego się wszystko zaczęło :-)Kolego przemo2xx co to za model ? Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #3858 Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Kolego przemo2xx co to za model ? Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu TapatalkaRay Raven II Edytowane 11 Marca 2018 przez przemo2xx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik1 1 #3859 Napisano 11 Marca 2018 Ogólnie super zegar szkoda tylko że taki mały. Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelW 59 #3860 Napisano 12 Marca 2018 Taki wpadł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12781 #3861 Napisano 12 Marca 2018 Fajny, parę razy robiłem do niego podejście, jednak trochę dla mnie za duży. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelW 59 #3862 Napisano 12 Marca 2018 Fajny, parę razy robiłem do niego podejście, jednak trochę dla mnie za duży. Gratulacje.Dziękuję. Dla mnie jest jakby odrobinę za mały Tyle, że ja mam w nadgarstku ok. 19,5 cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 39870 #3863 Napisano 14 Marca 2018 Brand new! Import prywatny koszt 480pln BambinoSent from my iPhone using Tapatalk To chyba najładniejsza tarcza tego modelu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badylpat 1 #3864 Napisano 16 Marca 2018 Mój ci on. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sent 4752 #3865 Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 17 Marca 2018 przez Sent 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #3866 Napisano 17 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fclaski 654 #3867 Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Jak Rolex ;-) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Marca 2018 przez fclaski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3868 Napisano 19 Marca 2018 Ktoś mi wytłumaczy po co jest ta lupa? Moim zdaniem ten szczegół szpeci większość Rolexów i wszystkie marki próbujące go naśladować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3869 Napisano 19 Marca 2018 Krygo - od czego ta bransoleta? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26777 #3870 Napisano 19 Marca 2018 (edytowane) Ktoś mi wytłumaczy po co jest ta lupa? Moim zdaniem ten szczegół szpeci większość Rolexów i wszystkie marki próbujące go naśladować.Lupa niby po to żeby date powiększyć, czyli dla lepszej czytelności........ale sam też nie wiem po co (?) .....przecież żeby spełniła swoje zadanie trzeba spojrzeć na tarcze prostopadle - poprawcie mnie jesli sie myle; W zwykłych zegarkach bez lupy date idzie odczytać jednym zerknięciem, bez "wyginania" nadgarstka do siebie.Poza tym jak dla mnie to pierwsza rzecz do zarysowania w takim zegarku!Popieram kolege jesli chodzi o pesymistyczne spojrzenie na lupe Edytowane 19 Marca 2018 przez Pit83 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #3871 Napisano 19 Marca 2018 Ja tam cyklopy lubię, a o zarysowania się nie boję bo to szafir Krygo - od czego ta bransoleta? Fabryczna, nic nie wymyślałem. Jak już pytasz to przy okazji wspomnę, że ma pełne ogniwa (łącznie ze środkowymi), a endlinki są już puste. Ot, taka logika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3872 Napisano 19 Marca 2018 W zwykłych zegarkach bez lupy date idzie odczytać jednym zerknięciem, bez "wyginania" nadgarstka do siebie. Jak się ma trochę więcej lat, to już wcale nie jest takie proste i dla takich ludzi jest to ułatwieniem.Teraz już wiecie dlaczego Rolexy noszą podstarzali dorobkiewicze Fabryczna, nic nie wymyślałem. Jak już pytasz to przy okazji wspomnę, że ma pełne ogniwa (łącznie ze środkowymi), a endlinki są już puste. Ot, taka logika W uszach ma 20 mm?Szukam alternatyw do jednego zegarka 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #3873 Napisano 19 Marca 2018 Tak, 20 mm. 20 też masz w SKX013 jakby co. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3874 Napisano 19 Marca 2018 Tak, wiem, właśnie mam zamówioną do 013, ale nie wiem czy podejdzie. Dzięki A jaki to dokładnie model ten Orient? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3875 Napisano 19 Marca 2018 Jak się ma trochę więcej lat, to już wcale nie jest takie proste i dla takich ludzi jest to ułatwieniem.Teraz już wiecie dlaczego Rolexy noszą podstarzali dorobkiewicze ... Idąc tym tropem, to całe szkiełko powinno być ze szkła powiększającego, a im droższy zegarek, tym potężniejsza powinna być lupa. Najdroższe modele powinny mieć też specjalny haczyk na kroplówkę Ta cała lupa pasuje do zegarka jak świni siodło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach