szewc 92 #4076 Napisano 29 Kwietnia 2018 0 satis verborum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #4077 Napisano 30 Kwietnia 2018 Witam serdecznie, mam małe pytanie. Otóż przechodząc obok lombardu udało mi się trafić na takie coś: Wie ktoś może co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #4078 Napisano 1 Maja 2018 Na gumie tez wygodnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kriso811 87 #4079 Napisano 1 Maja 2018 (edytowane) a to mój niedawno kupiony czarnuszek Edytowane 1 Maja 2018 przez Kriso811 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4080 Napisano 1 Maja 2018 Fajny, niech się nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolas 13 #4081 Napisano 1 Maja 2018 Tu też się pochwalę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4082 Napisano 1 Maja 2018 Fajna parka, gratki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5754 #4083 Napisano 1 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolas 13 #4084 Napisano 1 Maja 2018 Dzięki, sun&moon wywołuje u mnie dziś takiego samego banana jak trzy lata temu, a to naprawdę coś, przy moim zegarkowym ADHD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4085 Napisano 2 Maja 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid_999 1329 #4086 Napisano 2 Maja 2018 AR w tym oriencie to mistrzostwo świata Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4087 Napisano 2 Maja 2018 Ten OS to w ogóle jest mistrzostwo świata :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #4088 Napisano 2 Maja 2018 (edytowane) Fajny jest ale strasznie grubaśny proporcjonalnie do średnicy AR bardzo dobre ale mistrzostwo świata w tym temacie to ma GTS Edytowane 2 Maja 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5754 #4089 Napisano 2 Maja 2018 Fajny jest ale strasznie grubaśny proporcjonalnie do średnicy AR bardzo dobre ale mistrzostwo świata w tym temacie to ma GTS Fakt OS lekko grubawy - ale GTS za duży dla mnie ale ogólnie seria Citizen'a Signature ma świetny AR tak że nie tylko GTS brany pod uwagę być może 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #4090 Napisano 2 Maja 2018 ale GTS za duży dla mnie GTS za duży, a DB Sea Ram Ci pasował Do tej pory po nocach mam koszmary przez tę bransoletę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5754 #4091 Napisano 2 Maja 2018 (edytowane) GTS za duży, a DB Sea Ram Ci pasował Powiem tak; ewoluowałem nieco, albo się zestarzałem - w sumie to sam nie wiem... efekt jest taki że wole teraz mniejsze zegarki i raczej na prąd Edit: A Sea Ram świetny był tylko miał za krótka bransoletę na moją łapę... ona chyba fabrycznie do 21cm obwodu nadgarstka była i miałem na ścisk Edytowane 2 Maja 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4092 Napisano 2 Maja 2018 Wielkie divery zaczynaja powoli męczyć 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #4093 Napisano 3 Maja 2018 Powiem tak; ewoluowałem nieco, albo się zestarzałem - w sumie to sam nie wiem... efekt jest taki że wole teraz mniejsze zegarki i raczej na prąd Edit: A Sea Ram świetny był tylko miał za krótka bransoletę na moją łapę... ona chyba fabrycznie do 21cm obwodu nadgarstka była i miałem na ścisk Zgadzam się, też doceniam ostatnio mniejsze (wygodniejsze) zegarki, mimo że wpadają raczej duże . Na prąd też patrzę łaskawszym okiem, ale nic mi się jeszcze nie trafiło Tam brakowało jednego albo 2 ogniw, dla mnie i tak było za dużo, ale miała ostre krawędzie, była sztywna, ciężka i przez pełne 24mm na całości dla mnie niezbyt komfortowa. Nosiłem go na pasku, ale on był stworzony do bransolety.Z ciekawostek - był też kwarcowy, może kiedyś trafisz z pełną ilością ogniw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4094 Napisano 3 Maja 2018 Ja tam lubię i takie, i takie. Na skórzanym NATO wygląda dobrze, nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4095 Napisano 3 Maja 2018 Ja tam lubię i takie, i takie. Na skórzanym NATO wygląda dobrze, nie? Nie, nie wygląda dobrze... Wygląda ...bardzo dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5754 #4096 Napisano 3 Maja 2018 Ja tam lubię i takie, i takie. Na skórzanym NATO wygląda dobrze, nie? Saturation na wszystkim wygląda świetnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #4097 Napisano 3 Maja 2018 ona chyba fabrycznie do 21cm obwodu nadgarstka była i miałem na ścisk Miałeś kiedyś na ręku radziecką Pobiedę na 16 mm pasku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5754 #4098 Napisano 3 Maja 2018 Miałeś kiedyś na ręku radziecką Pobiedę na 16 mm pasku? Nie - najcieńszy pasek jaki miałem to 20mm, a w Sea Ram'ie nie chodziło o to że bransoleta była za cienka, bo miała 24mm szerokości, tylko że była za krótka na moja łapę, bo u mnie zwykle 21,5cm występuje latem zwłaszcza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #4099 Napisano 3 Maja 2018 (edytowane) Saturation na wszystkim wygląda świetnie Zgadzam się, uszy idealne pod paski. W przeciwieństwie do wspomnianego Sea Rama Edytowane 3 Maja 2018 przez M.Mike 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #4100 Napisano 3 Maja 2018 Zdjęcie z neta, świetna bransoleta. Mimo rozmiaru muszę kiedyś przymierzyć się z tym kolosem. Niezmiennie mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach