Peter_75 2 #6801 Napisano 5 Marca 2021 WZ 0061ej. Padło dzisiaj na OS i zdjęcie w drodze do pracy. Zakupiłem w listopadzie 2020. Prezentuje się na żywo mega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #6802 Napisano 5 Marca 2021 Po taniości 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128848 #6803 Napisano 6 Marca 2021 15 godzin temu, Peter_75 napisał(-a): WZ 0061ej. Padło dzisiaj na OS i zdjęcie w drodze do pracy. Zakupiłem w listopadzie 2020. Prezentuje się na żywo mega. Pozostaje to zostawić wyobraźni... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15210 #6804 Napisano 6 Marca 2021 Sobota z Jokerem 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #6805 Napisano 6 Marca 2021 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19055 #6806 Napisano 7 Marca 2021 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #6807 Napisano 7 Marca 2021 16 godzin temu, Chorwat napisał(-a): Król jest jeden. Właśnie żegnam się ze swoim na bazarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #6808 Napisano 7 Marca 2021 Czyżby ostatnie wspólne chwile? Co ja robię... 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #6809 Napisano 7 Marca 2021 He he, mam ten sam uczuć 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #6810 Napisano 7 Marca 2021 Czyżby ostatnie wspólne chwile? Co ja robię...Tomek, bo to zła wersja była 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #6811 Napisano 7 Marca 2021 Tomek, bo to zła wersja była Oby dwa fajne.Ta moja boazeria, to chyba najfajniejszy zegar z jasną tarczą, jakie do tej pory miałem, a trochę ich było. Jedynie chyba Omega AT może przebić OS’a, tyle, że to nie ten budżet. Już żałuję sprzedaży, ale jak się powiedziało A, to trzeba i B 🥲 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #6812 Napisano 7 Marca 2021 Oby dwa fajne.Ta moja boazeria, to chyba najfajniejszy zegar z jasną tarczą, jakie do tej pory miałem, a trochę ich było. Jedynie chyba Omega AT może przebić OS’a, tyle, że to nie ten budżet. Już żałuję sprzedaży, ale jak się powiedziało A, to trzeba i B 🥲Rozumiem. Szkooooda, nie wiem za ile go sprzedajesz, ale ile by to nie było to za tyle nic porównywalnego jakościowo raczej nie dostaniesz Mój ma dożywocie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #6813 Napisano 7 Marca 2021 Rozumiem. Szkooooda, nie wiem za ile go sprzedajesz, ale ile by to nie było to za tyle nic porównywalnego jakościowo raczej nie dostaniesz Mój ma dożywocie Już sprzedany niestety. Gdybym nie był umówiony z kupującym na konkretną godzinę, to by został, ale nie robię z gęby cholewy. 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyga222 23 #6814 Napisano 7 Marca 2021 8 godzin temu, M.Mike napisał(-a): Tomek, bo to zła wersja była Sztosik 🔥🔥 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #6815 Napisano 7 Marca 2021 6 godzin temu, tommly napisał(-a): Już sprzedany niestety. Gdybym nie był umówiony z kupującym na konkretną godzinę, to by został, ale nie robię z gęby cholewy. Goń dziada, alleluja i do przodu 😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #6816 Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) 20 godzin temu, tommly napisał(-a): Oby dwa fajne. Ta moja boazeria, to chyba najfajniejszy zegar z jasną tarczą, jakie do tej pory miałem, a trochę ich było. Jedynie chyba Omega AT może przebić OS’a, tyle, że to nie ten budżet. Już żałuję sprzedaży, ale jak się powiedziało A, to trzeba i B 🥲 Musisz jak najszybciej wypełnić tą przeraźliwą pustkę po stracie i nie chodzi mi o to żeby się upijać w trupa tygodniami 😂 chociaż to też jest pewne rozwiązanie. Edytowane 8 Marca 2021 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Papaj94 74 #6817 Napisano 8 Marca 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #6818 Napisano 8 Marca 2021 2 godziny temu, eddi87 napisał(-a): Musisz jak najszybciej wypełnić tą przeraźliwą pustkę po stracie i nie chodzi mi o to żeby się upijać w trupa tygodniami 😂 chociaż to też jest pewne rozwiązanie. Już mi przechodzi żal i smutek, no i jest szansa, że kiedyś do mnie jeszcze wróci 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #6819 Napisano 8 Marca 2021 13 minut temu, tommly napisał(-a): Już mi przechodzi żal i smutek, no i jest szansa, że kiedyś do mnie jeszcze wróci Nie wchodzimy dwa razy do tej samej rzeki, skoro gdzieś w głowie była myśl o sprzedaży to kiedyś też się pojawi. Nowości trzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaos 1 #6820 Napisano 8 Marca 2021 On 3/7/2021 at 3:59 PM, tommly said: Już sprzedany niestety. Gdybym nie był umówiony z kupującym na konkretną godzinę, to by został, ale nie robię z gęby cholewy. Duży szacunek za takie podejście, 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128848 #6821 Napisano 8 Marca 2021 W dniu 7.03.2021 o 15:59, tommly napisał(-a): Już sprzedany niestety. Gdybym nie był umówiony z kupującym na konkretną godzinę, to by został, ale nie robię z gęby cholewy. Niestety nie jest to regułą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #6822 Napisano 8 Marca 2021 Nie wchodzimy dwa razy do tej samej rzeki, skoro gdzieś w głowie była myśl o sprzedaży to kiedyś też się pojawi. Nowości trzeba Lubię zmiany, ale też i często po kilka razy wracam do zegarków które miałem i miło wspominam. Ot takie specyficzne zegarowe ADHD. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WMT 997 #6823 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) Prezent od Małżonki. Mój pierwszy automat. Jest spory ale bardzo wygodnie leży na ręce. Prezentuje się lux! Edytowane 9 Marca 2021 przez WMT 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Oraw #6824 Napisano 9 Marca 2021 3 godziny temu, WMT napisał(-a): Prezent od Małżonki. Mój pierwszy automat. Jest spory ale bardzo wygodnie leży na ręce. Prezentuje się lux! Zgadza się! Jest przepiękny! Posiadam ten zegarek, w mojej kolekcji prawie najtańszy, a uważam za najbardziej urokliwy. Gratuluję wyboru! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #6825 Napisano 9 Marca 2021 Dziś taka Vega zajechała. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach