M_Michal 9 #6201 Napisano 28 Kwietnia 2017 "Słaba' to jest Twoja pamięć - pisałeś ze mają po nieprawidlowej, to jako kontrargument pokazałem ze są ( bywają) po prawidłowej.( cytat u dołu) Pierwszy raz słyszę by ktoś wpadł na pomysł i pomyslał ze umieszczanie lumy na wskazówce ma "historyczne uwarunkowania" A o to chodziło. Oczywiście źle się "wyraziłem" i nie dodałem w niektórych modelach Seiko. A co do historycznych odwołań, to to są zegarki. Niektóre odwołania mnie czasem zaskakują. Myślałem, że tutaj jest podobne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6202 Napisano 28 Kwietnia 2017 A jakie ? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #6203 Napisano 29 Kwietnia 2017 Te nowe też wyglądaja spoko http://oceanictime.blogspot.com/2017/03/seiko-prospex-divers-samurai.html?m=1Tego nudnego, czarnego chętnie przygarnę jak jakość będzie akceptowalna, bo cena pewnie nie będzie zabijała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #6204 Napisano 29 Kwietnia 2017 Dziś............... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #6205 Napisano 29 Kwietnia 2017 Stare screen grabcertificity.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #6206 Napisano 29 Kwietnia 2017 Fajne zdjecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #6207 Napisano 29 Kwietnia 2017 A jakie ? Na przykład przestawiony indeks na godzinie jedenastej w Oris Thelonious Monk, albo Snoopy na tarczy Moonwatch. Dużo tego można znaleźć. A diverach Seiko to myślałem, że np Japończyk odwraca płetwy na drugą stronę i dlatego tak to jest pokazanie. Ale najbardziej jest dla mnie prawdopodobne, że pod wodą nie ważne są prawidłowe wskazania sekund, a ich dobra widoczność, to można sobie na taką wskazówkę bez szkody pozwolić. A i element wyróżniający się na tle konkurencji jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6208 Napisano 29 Kwietnia 2017 W przypadku Orisa czy Omegi to raczej upamiętnienie, dedykacja, niż 'uwarunkowanie'Ale dzięki za odpowiedz, pozdrawiam. P.S Częsciej na dekielkach spotykamy ciekawe nawiązania historyczne, co do modelu, marki, wydarzenia, typu zegarka itd..http://zegarkiclub.pl/forum/topic/125268-dekielki-czyli-to-co-skrywamy-tylko-dla-siebie/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #6209 Napisano 30 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11900 #6210 Napisano 30 Kwietnia 2017 Tomku skąd masz takiego ładnego Potwora? Stan widzę jak NOS Note 4 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #6211 Napisano 30 Kwietnia 2017 Siara mi dał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7223 #6212 Napisano 30 Kwietnia 2017 Nawróciłeś się synu marnotrawny 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #6213 Napisano 30 Kwietnia 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6214 Napisano 30 Kwietnia 2017 Siara mi dał Ale wyostrzyłeś foto , koperta wyglada jak z auluminium 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74735 #6215 Napisano 1 Maja 2017 Fotka zaczerpnięta z internetowego profllu znajomego. Z jego własnym podpisem (pisownia oryginalna ). Powinno trafić nawet do żelaznych łbów. "So much has been said about this watch. For me, a picture is really worth a thousand words. I think my iPhone is really eloquent.' ;D 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16320 #6216 Napisano 1 Maja 2017 Aż nabrałem chęci by założyć SKXa Prawidłowa reakcja! SKX ma w sobie coś przyciągającego: U mnie na chęciach się nie skończyło Co to za pasek? 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1088 #6217 Napisano 1 Maja 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #6218 Napisano 1 Maja 2017 Trójca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #6219 Napisano 1 Maja 2017 Adi - wypas! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #6220 Napisano 2 Maja 2017 Niestety najkosztowniejszy nie mój..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #6221 Napisano 2 Maja 2017 Na szczescie cena nie idzie w parze z uroda. Jezeli niebieski samurai jest Twoj, to wygrales 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #6222 Napisano 2 Maja 2017 Niebieski i biały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #6223 Napisano 2 Maja 2017 $300 za nowy insert, tarczę i lupkę, poza tym to stockowy SKX Seiko naprawdę nie ma pomysłu co dalej zrobić ze swoim najpopularniejszym zegarkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 506 #6224 Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) $300 za nowy insert, tarczę i lupkę, poza tym to stockowy SKX Seiko naprawdę nie ma pomysłu co dalej zrobić ze swoim najpopularniejszym zegarkiem. Pozbycie się tych kropek z Biedrona jest genialnym pomysłem. Kreski są ładniejsze i optycznie powiększają tarczę. Wskazówki też na plus. Tylko te kolory... Edytowane 2 Maja 2017 przez nononame 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubol 10 #6225 Napisano 2 Maja 2017 Też uważam,że zastąpienie kółeczek kreskami poprawiło wygląd zegarka i czekam na inną kolorystykę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach