Dorian06 42551 #22551 Napisano 6 Kwietnia 2021 Gratuluję. W srebrnej kopercie chodził za mną przez bardzo długo. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgmaster 1469 #22552 Napisano 6 Kwietnia 2021 No pomyślałem że wezmę pierwszego który bedzie dostępny. Srebrny też chyba mi bardziej podchodzi ale nie miałem okazji obejrzeć z bliska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73665 #22553 Napisano 6 Kwietnia 2021 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvd 14 #22554 Napisano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam się z wszystkimi, mój pierwszy prawdziwy zegarek. Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez dejvd 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132377 #22555 Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, dejvd napisał(-a): Witam się z wszystkimi, mój pierwszy prawdziwy zegarek. Dobry początek . Jak się układa na nadgarstku (jaki rozmiar)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diodon525 1063 #22556 Napisano 7 Kwietnia 2021 Hej Panowie, Czy moglibyście podpowiedzieć, czy znacie jakiegoś sprawdzonego "fachowca" (najlepiej Śląsk i okolice), który zająłby się SKX-em (zmiana szkła, bezela itp.)? Z góry dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KapoPi #22557 Napisano 8 Kwietnia 2021 Witam w klubie wszystkich narazie ze swoim Presage kawowym☕️☕️ Z czasem pokaze reszte..🤓 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #22558 Napisano 9 Kwietnia 2021 Willard w wersji górskiej dostępny od lipca br. SLA051. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 60603 #22559 Napisano 9 Kwietnia 2021 Fajny, nosiłbym👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132377 #22560 Napisano 9 Kwietnia 2021 15 godzin temu, KapoPi napisał(-a): Witam w klubie wszystkich narazie ze swoim Presage kawowym☕️☕️ Z czasem pokaze reszte..🤓 Rose-gold z brązową (różne odcienie) tarczą zawsze na plus . Gratuluję konkretnego wejścia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KapoPi #22561 Napisano 9 Kwietnia 2021 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Rose-gold z brązową (różne odcienie) tarczą zawsze na plus . Gratuluję konkretnego wejścia. A dziękuje to tylko jeden z wielu Presage, a lubie je, zwłaszcza przez te kolory w które Seiko czy się je lubi czy nie - ewidentnie potrafią. Nowy Starlight tez piękny 🤩 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #22562 Napisano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, dante100 napisał(-a): Willard w wersji górskiej dostępny od lipca br. SLA051. Górski diver 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132377 #22563 Napisano 9 Kwietnia 2021 Godzinę temu, szuwi napisał(-a): Górski diver 🙂 Idealny dla Brygady Strzelców Podhalańskich, specjalność nurek potokowy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #22564 Napisano 10 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2021 o 00:17, KapoPi napisał(-a): Witam w klubie wszystkich narazie ze swoim Presage kawowym☕️☕️ Z czasem pokaze reszte..🤓 Masz odwrotnie zaołożny pasek czy mi sie wydaje? 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4524 #22565 Napisano 10 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Triptical napisał(-a): Masz odwrotnie zaołożny pasek czy mi sie wydaje? Tak ma być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #22566 Napisano 10 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2021 o 01:17, KapoPi napisał(-a): Witam w klubie wszystkich narazie ze swoim Presage kawowym☕️☕️ Z czasem pokaze reszte..🤓 Kawowy jest OK Co do reszty to się nie krępuj 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18471 #22567 Napisano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Seiko 5 SRPD59K1 Warto waszym zadaniem, czy przerost treści nad formą. Myślałem nad opcją wakacyjną Jest w kwocie 750 pln nowy do wzięcia. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez beriam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #22568 Napisano 10 Kwietnia 2021 Po długiej nieobecności na forum wracam bo jednak tęsknota za zegarkami wróciła, najwyraźniej była uśpiona :). I kolejny raz się okazuje że Seiko to jedna z moich dwóch ulubionych marek bo jak coś kupować to właśnie Seiko a najlepiej takie które już kilka razy się sprzedało :D. Mowa o Seiko skx007 lub 009. Chcę nabyć taki zegarek, tym razem na zawsze. Zauważyłem że ceny poszło mocno w górę. Nie śledzę rynku już od dawna stąd moje pytanie: za ile można kupić Skxa nowego lub używanego? jakie ceny są rozsądne oraz gdzie najtaniej dostać nowy? Przejrzałem forumowy stragan ale nie znalazłem żadnej oferty. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132377 #22569 Napisano 10 Kwietnia 2021 22 minuty temu, Breitling napisał(-a): Po długiej nieobecności na forum wracam bo jednak tęsknota za zegarkami wróciła, najwyraźniej była uśpiona :). I kolejny raz się okazuje że Seiko to jedna z moich dwóch ulubionych marek bo jak coś kupować to właśnie Seiko a najlepiej takie które już kilka razy się sprzedało :D. Mowa o Seiko skx007 lub 009. Chcę nabyć taki zegarek, tym razem na zawsze. Zauważyłem że ceny poszło mocno w górę. Nie śledzę rynku już od dawna stąd moje pytanie: za ile można kupić Skxa nowego lub używanego? jakie ceny są rozsądne oraz gdzie najtaniej dostać nowy? Przejrzałem forumowy stragan ale nie znalazłem żadnej oferty. Jak na obecne wysokie ceny stosunkowo tanio chyba dostaniesz na Creations Watches. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #22570 Napisano 10 Kwietnia 2021 42 minuty temu, Breitling napisał(-a): Po długiej nieobecności na forum wracam bo jednak tęsknota za zegarkami wróciła, najwyraźniej była uśpiona :). I kolejny raz się okazuje że Seiko to jedna z moich dwóch ulubionych marek bo jak coś kupować to właśnie Seiko a najlepiej takie które już kilka razy się sprzedało :D. Mowa o Seiko skx007 lub 009. Chcę nabyć taki zegarek, tym razem na zawsze. Zauważyłem że ceny poszło mocno w górę. Nie śledzę rynku już od dawna stąd moje pytanie: za ile można kupić Skxa nowego lub używanego? jakie ceny są rozsądne oraz gdzie najtaniej dostać nowy? Przejrzałem forumowy stragan ale nie znalazłem żadnej oferty. Panie skxa teraz nie dostaniesz chyba, że przepłaconego razy dwa. Seiko przestało produkować ten model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #22571 Napisano 10 Kwietnia 2021 Pamiętam jak kupowałem skxy między 360 a 450 zł :). Dziś zadaje sobie to pytanie, po co je sprzedawałem...... 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132377 #22572 Napisano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Breitling napisał(-a): Pamiętam jak kupowałem skxy między 360 a 450 zł :). Dziś zadaje sobie to pytanie, po co je sprzedawałem...... Teraz 1100 za nowy, to dobra cena. Dzięki radosnemu trudowi drukowania pustych pieniędzy (nie tylko u nas), nie zdziw się jak szybko jeszcze pójdzie w górę. Poza tym takie są uroki rynku dla modeli szczególnie popularnych, których produkcję się kończy. Mam SARB 017 Alpinista, którego kupiłem 3 lata temu za około 1000 zł (z haraczem na granicy). Rok temu o mało go nie sprzedałem za 1900 i byłby to błąd. Raz, że model wyjątkowy a po drugie cena nadal idzie w górę (nawet bez spodziewanej wkrótce szybkiej inflacji). Tak, że jak masz nieodpartą chęć, płacz i płać, taniej nie będzie. Może zwyczajnie kup homara? Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Paulus57 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #22573 Napisano 10 Kwietnia 2021 Muszę kupić skx i to raczej 009. Interesuje mnie wyłącznie oryginalna wersja. To jest zegarek który zawsze dobrze wspominam. Sprzedawałem go i kupowałem ponownie. Musiałem dojrzeć do tego że muszę go mieć w pudełku z zegarkami. Jak wiadomo za głupotę się płaci. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KapoPi #22574 Napisano 10 Kwietnia 2021 18 godzin temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Kawowy jest OK Co do reszty to się nie krępuj Jeden z moich ulubionych 🥰 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 73102 #22575 Napisano 11 Kwietnia 2021 Fakt 009 to bardzo wdzięczny zegareczek, chyba jeden z moich ulubionych. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach