incubus05 12400 #28576 Napisano 21 Grudnia 3 godziny temu, Genovese_ napisał(-a): Jeszcze takie z dziś.Bardzo wdzięczny obiekt do fotografowania , jednak na łapce trochę klockowaty, dlatego rzadko go noszę... Super model, uwielbiam żółwie, ale właśnie....przytłoczyła mnie waga żółwia i sprzedałem na rzecz czegoś mniejszego i lżejszego. Taki sam los spotkał swojego czasu monstera. Nie bylem w sranie dłużej go nosić. Zastanawiam się czy tylko ja mam taki delikatny nadgarstek, ze po paru godzinach juz mnie boli od noszenia takiego żelastwa? Wy swoje nosicie regularnie i nadal jest komfort noszenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8355 #28577 Napisano 21 Grudnia 32 minuty temu, incubus05 napisał(-a): Super model, uwielbiam żółwie, ale właśnie....przytłoczyła mnie waga żółwia i sprzedałem na rzecz czegoś mniejszego i lżejszego. Taki sam los spotkał swojego czasu monstera. Nie bylem w sranie dłużej go nosić. Zastanawiam się czy tylko ja mam taki delikatny nadgarstek, ze po paru godzinach juz mnie boli od noszenia takiego żelastwa? Wy swoje nosicie regularnie i nadal jest komfort noszenia? No ja mam nadgarstek nie z tych masywnych ale żółwie a nawet monster dobrze mi się noszą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10717 #28578 Napisano 21 Grudnia 1 godzinę temu, incubus05 napisał(-a): Super model, uwielbiam żółwie, ale właśnie....przytłoczyła mnie waga żółwia i sprzedałem na rzecz czegoś mniejszego i lżejszego. Taki sam los spotkał swojego czasu monstera. Nie bylem w sranie dłużej go nosić. Zastanawiam się czy tylko ja mam taki delikatny nadgarstek, ze po paru godzinach juz mnie boli od noszenia takiego żelastwa? Wy swoje nosicie regularnie i nadal jest komfort noszenia? Mam na myśli klockowatość czyli ,że zegarek jest narażony na mojej łapie na ciągłe obtarcia o ścianę na imprezie niekontrolowane inne sytuacje itp wypadki.Ale to nie tylko z żółwiem mam tak.Kiedyś np. miałem sporą kolekcję Panerai ,i z nich też się wyleczyłem właśnie z racji tej klockowatości.Waga żółwia przynajmniej na NATO jest dla mnie jak najbardziej akceptowalna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6689 #28579 Napisano 22 Grudnia Poniedziałkowy, poranny chill Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1339 #28580 Napisano 22 Grudnia W dniu 17.12.2025 o 02:49, Laponek napisał(-a): Zastanawiam się nad kupieniem king sumo. Nadgarstek 18 cm, płaski. Da radę? Może ktoś kto ma dumo czwartej generacji i podobną łapę wrzuciłby zdjęcie nadgarstkowe? Da radę. Mam 17,5 i Sumo 1 generacji jest bardzo ok. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2343 #28581 Napisano Sobota o 05:17 Jeśli komuś umknął temat klubowych kalendarzy to informuję, że klubowe kalendarze jeszcze są. Zachęcam do nabywania Pięknego Credor Seiko można zobaczyć na październikowej stronicy klubowego kalendarza biurkowego na rok 2026. Są też kalendarze ścienne. Zachęcam do zakupu klubowych kalendarzy KMZiZ ☺️ Kalendarze śmiało można zamawiać. Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć: https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/ Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu lubadres pocztowy) [email protected] 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 19105 #28582 Napisano Sobota o 08:47 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mattej 759 #28583 Napisano Sobota o 12:50 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 4698 #28584 Napisano Sobota o 13:04 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
callmenigel 32 #28585 Napisano Niedziela o 11:21 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10717 #28586 Napisano Niedziela o 13:24 (edytowane) Edytowane Niedziela o 13:32 przez Genovese_ 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 7474 #28587 Napisano Niedziela o 14:05 Astron po świętach wjechał na nadgarstek 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #28588 Napisano Niedziela o 17:22 Trzy fajne pod rząd Nosiłbym 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10717 #28589 Napisano Poniedziałek o 05:21 Jeszcze takie z wczoraj : 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7955 #28590 Napisano Poniedziałek o 07:39 Przegenialny zegarek i świetne zdjęcie! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6648 #28591 Napisano wczoraj o 11:55 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67696 #28592 Napisano wczoraj o 14:51 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67696 #28593 Napisano 3 godziny temu 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach