kubol 10 #2551 Napisano 18 Stycznia 2016 Na filmie prezentuje się o wiele ciekawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2552 Napisano 18 Stycznia 2016 Kiedyś miałem staruszków więcej, a teraz tylko tyle zostało Normalnie same brzydale Ten zloty ma fajny set: http://www.wdrugiejskorze.pl/pasek-do-zegarka-z-kajmana-caiman-crocodilus-fuscus-seiko-7001-7009/A tego to nawet mógłbym ponosić! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość paparazzo #2553 Napisano 18 Stycznia 2016 IMHO największym minusem sbdc039 i jesgo kolegów jest bransoleta, która ni przypiął ni przyłatał po ściągnięciu nie da się zastąpić żadnym ciekawym customowym paskiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2554 Napisano 19 Stycznia 2016 Pierwszy z lewej z górnej półki jest w moim stylu ! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #2555 Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Fajny artykuł o nowych żółwiach http://wornandwound.com/2016/01/20/seiko-prospex-srp777-775-review/ Edytowane 20 Stycznia 2016 przez AdamB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamex 6 #2556 Napisano 20 Stycznia 2016 eye_lip czy ten co jest w prawym górnym rogu można gdzies dostac? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24448 #2557 Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) eye_lip czy ten co jest w prawym górnym rogu można gdzies dostac? Można. Tylko używany, zważywszy na to, że to Lord Matic, ma jakieś 45 lat. Myślę, że za 150 dolców. Referencja 5606-7000 Edytowane 20 Stycznia 2016 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamex 6 #2558 Napisano 20 Stycznia 2016 Super, dzieki za informacje. Jeszcze pasek do niego z tego co w lewym górym rogu i petarda p.s a ten lewy to jaki model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24448 #2559 Napisano 20 Stycznia 2016 Lewy góra Sea Horse. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23172 #2560 Napisano 21 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #2561 Napisano 21 Stycznia 2016 budowa:jeszcze tylko śrubki w dupkę brakuje, ale jest w bezelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #2562 Napisano 21 Stycznia 2016 Super fotka kolego:))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23172 #2563 Napisano 22 Stycznia 2016 Super fotka kolego:)))Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2564 Napisano 22 Stycznia 2016 właśnie dotarł. Piękny jest ale pytanie inne mam.CO jest nie tak. 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2565 Napisano 22 Stycznia 2016 tu jest to samo tylko słabo widać 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2566 Napisano 22 Stycznia 2016 czy na pewno klamerka ma być z tej strony? 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #2567 Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) No jak dla mnie to pasek na odwrót EDIT: no własnie. Chociaż jest tu ktoś kto uważa, że tak wygodniej- chyba @Burns, ale nie wiem czy nie wymyślam Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #2568 Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) wstydźcie się - tak ma być w Seiko, temat wałkowany wielokrotnie, zaraz wstawię zdjęcianazywa się to "klamra odwrotna" - bardzo wygodna bo końcówka paska nie haczy o blat, stosowana również przez inne firmypróba odwrócenia jej skończy się tym, że klamra nie będzie na środku nadgarstka i będzie uwierała: Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2569 Napisano 22 Stycznia 2016 wstydzę się .przy pierwszym nie zwróciłem uwagi a przy tym mnie tknęło ze chyba odwrotnie 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #2570 Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Ja tam raczej jestem za bransoletami, ale chyba niezbyt wygodnie się to zapina w porównaniu do standardowo zamontowanego paska? Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #2571 Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) zapina się bardzo wygodnie, bo widzisz co robisz i gdzie są szlufki - reszta to kwestia podświadomości i tego do czego się przyzwyczailiśmy ... wygoda, to pojęcie względne, niech Ci nawet będzie, że sobie wymyśliłem natomiast próba odwrócenia klamry jest naprawdę średnia bo pasek ma inne, zachwiane długości i to jest fakt, nie trzeba go nawet przekładać w uszach wystarczy założyć zegarek do góry nogami i zobaczyć co się stanie (zapięcie będzie się wbijało w przednią spodnią część nadgarstka) Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #2572 Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Witam i z góry przepraszam, jeżeli takie pytanie wcześniej padło.Nosiłem się ostatnio z zamiarem kupna SARB017 - Aplinista na rynek japoński. Pytanie dotyczy zakupu - wiecie może dlaczego tego modelu sprzedawcy nie chcą wysyłać do Wielkiej Brytanii? Dostałem łącznie 3 odmowy zakupu - dwie na ebay od japońskich sprzedawców i jedną odmowę ze sklepu Chino. Dopiero dzisiaj udało mi się ten model zakupić, ale muszę przyznać, że jestem ogromnie zdziwiony takim obrotem spraw. Poza tym, to chciałbym się przywitać z użytkownikami, mam nadzieję, że nie będę tu zaglądał zbyt często, bo po każdej wizycie mam ochotę na kolejny zegarek. Dodam tylko, że od dawna choruję na zegarki Seiko, ten 017 będzie kolejnym już w kolekcji. Zadam też jeszcze jedno pytanie, choć trochę późno, bo zdążyłem przed chwilą zamówić pasek do tego zegarka (ale w razie czego, mogę wymienić, gdyby nie pasował). Mianowicie, zakupiłem pasek 20mm, nie będzie zbyt szeroki? (Hirsch Liberty). Edytowane 23 Stycznia 2016 przez emiel 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #2573 Napisano 23 Stycznia 2016 Pas3k będzie OK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2258 #2574 Napisano 23 Stycznia 2016 Kiedyś miałem staruszków więcej, a teraz tylko tyle zostało King Seiko bym bardzo chętnie widział u siebie 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackcat 13 #2575 Napisano 23 Stycznia 2016 Witam w gronie posiadaczy Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach