K6mil 180 #26051 Napisano 5 Maja 2023 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2023 przez K6mil /foto 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio7 11746 #26052 Napisano 5 Maja 2023 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumcajs997 6360 #26053 Napisano 5 Maja 2023 @Bodzio7 Wow, co to za model? Rewelacja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio7 11746 #26054 Napisano 5 Maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, Rumcajs997 napisał(-a): @Bodzio7 Wow, co to za model? Rewelacja! srpb21k1 Edytowane 5 Maja 2023 przez Bodzio7 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43653 #26055 Napisano 5 Maja 2023 ;] 8 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18981 #26056 Napisano 5 Maja 2023 10 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129206 #26057 Napisano 6 Maja 2023 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10729 #26058 Napisano 6 Maja 2023 Witam Panie i Panów, Zapraszam Was na recenzję trzech legendarnych zegarków do nurkowania od Seiko. Samuraj, Tuńczyk i Potwór to bohaterowie tego odcinka. Klasyczne modele w nowych odsłonach kolorystycznych. Piszczcie w komentarzach co o nich sądzicie? 🧐🧐🧐 Pamiętajcie o łapkach w górę👍👍👍👍👍👍👍 Nie zapomnijcie o zasubskrybowaniu kanału i kliknięciu w dzwoneczek, żeby nie przegapić kolejnych produkcji 🔔🎞🔔🎞🔔🎞 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18981 #26059 Napisano 6 Maja 2023 Godzinę temu, RagnarPL napisał(-a): Witam Panie i Panów, Zapraszam Was na recenzję trzech legendarnych zegarków do nurkowania od Seiko. Samuraj, Tuńczyk i Potwór to bohaterowie tego odcinka. Klasyczne modele w nowych odsłonach kolorystycznych. Piszczcie w komentarzach co o nich sądzicie? 🧐🧐🧐 Pamiętajcie o łapkach w górę👍👍👍👍👍👍👍 Nie zapomnijcie o zasubskrybowaniu kanału i kliknięciu w dzwoneczek, żeby nie przegapić kolejnych produkcji 🔔🎞🔔🎞🔔🎞 Skąd wziales zegatki do recenzji?? Sklep udostepnil?? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10729 #26060 Napisano 6 Maja 2023 Skąd wziales zegatki do recenzji?? Sklep udostepnil?? Cześć. Tak sklep udostępnił Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18981 #26061 Napisano 6 Maja 2023 Godzinę temu, RagnarPL napisał(-a): Cześć. Tak sklep udostępnił Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Życzę powodzenia i oby się jutubowy biznesik kręcił. Tictalk wymiękł, szafirowe szkieło zniknęło także. Time for Ragnarock baby 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #26062 Napisano 7 Maja 2023 15 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Życzę powodzenia i oby się jutubowy biznesik kręcił. Tictalk wymiękł, szafirowe szkieło zniknęło także. Time for Ragnarock baby jeszcze Tomasz Tomanek został, ale tak jak zdjęcia piękne tak gość mnie usypia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10729 #26063 Napisano 7 Maja 2023 17 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Życzę powodzenia i oby się jutubowy biznesik kręcił. Tictalk wymiękł, szafirowe szkieło zniknęło także. Time for Ragnarock baby Cześć, dziękuję za miłe słowa A tak na marginesie, ktoś wie co się stało z TilkTalkiem i Szafirowym szkiełkiem? 2 godziny temu, Admof napisał(-a): jeszcze Tomasz Tomanek został, ale tak jak zdjęcia piękne tak gość mnie usypia A jak nazwa kanału Tomka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1325 #26064 Napisano 7 Maja 2023 Trochę oceanicznego błękitu 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek3545 940 #26065 Napisano 7 Maja 2023 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46357 #26066 Napisano 7 Maja 2023 8 godzin temu, RagnarPL napisał(-a): A jak nazwa kanału Tomka ? Proszę bardzo: https://youtube.com/@Tomek.o.zegarkach 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #26067 Napisano 7 Maja 2023 Witam Jakie oinie o tym zegarku?Warto? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #26068 Napisano 7 Maja 2023 Jedyne co warto to ... 😉 Ja bym w tej cenie nie kupił, ponieważ zegarki z tej serii bez wskazania GMT chodzą za 1200zł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10729 #26069 Napisano 7 Maja 2023 2 godziny temu, AK&AK napisał(-a): Proszę bardzo: https://youtube.com/@Tomek.o.zegarkach Dziękuję. Znam i szanuję. Całkowicie inne podejście do prowadzenia kanału o zegarkach właśnie Brawo za odwagę występowania (swoją buzią) przed kamerą. Świetny sprzęt do nagrywania i jakość zdjęć. Ciekawy dobór zegarków i tematów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #26070 Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 9 godzin temu, RagnarPL napisał(-a): Dziękuję. Znam i szanuję. Całkowicie inne podejście do prowadzenia kanału o zegarkach właśnie Brawo za odwagę występowania (swoją buzią) przed kamerą. Świetny sprzęt do nagrywania i jakość zdjęć. Ciekawy dobór zegarków i tematów. pytałeś tez co się stało z TikTalkiem i Szafirowym - Jeżeli chodzi o TikTalka to Krzyśkowi chyba przeszła faza na zajawkę zegarkową i spełnia się w innych tematach teraz: https://open.spotify.com/intl-pl/artist/5lrtEYyTLxwu8IZ9EeJxDC A Szafirowy umilkł po narodzeniu potomka, a wiadomo jak to wtedy jest w dorosłym życiu - wiecznie brakuje czasu, nieprzespane noce Może jeszcze wróci. Generalnie nagrywanie takich rzeczy zajmuje dużo czasu, a bogactwa jak Friz z ekipy się nie dorobisz - ciężko wytrwać w tym hobby jakim jest kręcenie materiałów na zegarkowy kanał youtube, może gdyby prowadząc taki kanał w PL można się było z tego utrzymać to inaczej by to wyglądało. Żeby tyle na tym zarobić to raczej trzeba by było mieć profesjonalne wideo, piękny angielski, a i też ciężko byłoby się przebić - bo kanałów anglojęzycznych jak mrówek. Żeby nie było, że całkowity youtubowy offtop w temacie Seiko to powiem, że przy obecnej inflacji, to mimo tego, że Seiko 5KX GMT kosztuje jak wyżej widać 2239 pln, a zwykłe 5KX można wyrwać za 1000-1200 pln to jednak zegarki z komplikacją GMT zawsze są droższe od zegarków bez tej komplikacji i to bardzo fajny sikor. Można się wprawdzie zastanowić czy to GMT jest nam naprawdę potrzebne - w samej linii 5KX jest tyle wariantów paskowo kolorystycznych, że jest w czym wybierać. A zegarki są spoko, mam jednego. SKX007/009 cenowo na wtórnym potrafi nieźle odlatywać i to też trzeba wziąć pod uwagę. TANIO JUŻ BYŁO i to nie wróci! Edytowane 8 Maja 2023 przez Admof 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumcajs997 6360 #26071 Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) Czy ten model ma AR coating? Ciężko znaleźć jakiekolwiek info, większość sklepów nic nie wspomina, więc pewnie nie ma, ale kilka wspomniało, teraz pytanie czy to błąd opisu. https://www.hotukdeals.com/deals/seiko-presage-srpb41j1-blue-moon-ps27919-with-20-off-voucher-code-4132024#comments Edytowane 8 Maja 2023 przez Rumcajs997 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10729 #26072 Napisano 8 Maja 2023 5 godzin temu, Admof napisał(-a): pytałeś tez co się stało z TikTalkiem i Szafirowym - Jeżeli chodzi o TikTalka to Krzyśkowi chyba przeszła faza na zajawkę zegarkową i spełnia się w innych tematach teraz: https://open.spotify.com/intl-pl/artist/5lrtEYyTLxwu8IZ9EeJxDC A Szafirowy umilkł po narodzeniu potomka, a wiadomo jak to wtedy jest w dorosłym życiu - wiecznie brakuje czasu, nieprzespane noce Może jeszcze wróci. Generalnie nagrywanie takich rzeczy zajmuje dużo czasu, a bogactwa jak Friz z ekipy się nie dorobisz - ciężko wytrwać w tym hobby jakim jest kręcenie materiałów na zegarkowy kanał youtube, może gdyby prowadząc taki kanał w PL można się było z tego utrzymać to inaczej by to wyglądało. Żeby tyle na tym zarobić to raczej trzeba by było mieć profesjonalne wideo, piękny angielski, a i też ciężko byłoby się przebić - bo kanałów anglojęzycznych jak mrówek. Żeby nie było, że całkowity youtubowy offtop w temacie Seiko to powiem, że przy obecnej inflacji, to mimo tego, że Seiko 5KX GMT kosztuje jak wyżej widać 2239 pln, a zwykłe 5KX można wyrwać za 1000-1200 pln to jednak zegarki z komplikacją GMT zawsze są droższe od zegarków bez tej komplikacji i to bardzo fajny sikor. Można się wprawdzie zastanowić czy to GMT jest nam naprawdę potrzebne - w samej linii 5KX jest tyle wariantów paskowo kolorystycznych, że jest w czym wybierać. A zegarki są spoko, mam jednego. SKX007/009 cenowo na wtórnym potrafi nieźle odlatywać i to też trzeba wziąć pod uwagę. TANIO JUŻ BYŁO i to nie wróci! Cześć, Dzięki wielkie za wyczerpującą odpowiedź Ja na szczęście już jestem tatą i potomkowie od jakiegoś czasu na świecie Mimo, że dają w kość i czasu mało, to na pasję staram się czas znaleźć zawsze. Choć nie ukrywam, że ciągle tego czasu brakuje. Trochę rozumiem chłopaków, ponieważ przy dużej popularności kanału to YT, trochę między wierszami, narzuca tempo i intensywność pracy. Ważna jest ilość wewnętrznej pasji do zegarków...póki co mam jej spore pokłady. Mam nadzieję, raczej jestem pewien, że szybko mi nie przejdzie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6805 #26073 Napisano 8 Maja 2023 Taki Arni, nie Arni 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15883 #26074 Napisano 8 Maja 2023 A i tak fajny👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7445 #26075 Napisano 8 Maja 2023 5 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach