Bugs 4609 #4076 Napisano 2 Października 2016 dwa przyciski razem w trybie alarmu ? Żeby zniknęły te megafony z wyświetlacza?Też bym tak obstawiał, dość popularna kombinacja w elektronikach z epoki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24334 #4077 Napisano 2 Października 2016 SBDA001 testowałem dziś aby odwykł od biurka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4078 Napisano 2 Października 2016 Filip, jestem pod wrażeniem Mega fota! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24334 #4079 Napisano 2 Października 2016 Dzięki, tu jeszcze jedno z dziś. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek86 2 #4080 Napisano 4 Października 2016 wow powiem Ci mega ostrość.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4081 Napisano 4 Października 2016 Od dziś mam pierwszego swojego nurka. Teraz tylko wodę taką jak Filip muszę znaleźć Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27394 #4082 Napisano 4 Października 2016 Rasowy nuras. Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #4083 Napisano 4 Października 2016 @Brzoza - no nareszcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4084 Napisano 4 Października 2016 Rasowy nuras. Gratuluję I właśnie dlatego mi się podoba że jest takim 100% przedstawicielem swojego gatunku. I do koszuli nie pasuje Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk@Brzoza - no nareszcie Duża zasługa w tym twoich wypowiedzi na temat tego zegarka ! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #4085 Napisano 4 Października 2016 Łoooo SAGA215 Brązowy i jasny też fajne, ale błękitek jest piekny. https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/bz/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #4086 Napisano 5 Października 2016 też daje radę i ceny znośne (zegarki kwarcowe) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #4087 Napisano 5 Października 2016 Zupełnie mi się te modele nie podobają, bezel cieniutki i pstro na tarczy...nie czuję chemii. Od dziś mam pierwszego swojego nurka. Teraz tylko wodę taką jak Filip muszę znaleźć Dokończę wątek tutaj, żeby nie pisać w temacie o nowych nabytkach - padalec przeszedł mi przez myśl, ale ten zegarek jest jak yeti - wszyscy o nim mówią, ale w sklepach go nie ma, a na ebayu ceny chore. Niby ma być nowa dostawa w listopadzie, ale nie wiem, czy wytrzymam, bo możliwe, że na rolę wakacyjnego nurka wybiorę drugiego PADI - SUN065...jedyne, co mnie powstrzymuje, to fakt, że to kinetyk i nie ma zbyt wiele wideorecenzji w sieci na jego temat. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #4088 Napisano 5 Października 2016 (edytowane) SUNxxx - to spory zegarek, przymierz nawet zwykłą wersję, standard (Pamiętam, że masz mały nadgarstek i wybrałeś mniejszego GSa. SUN w odbiorze będzie masywniejszy od Sumo!)a z SUMO to trochę przesadziłeś, problemy są ze starą wersją 001 bo nie jest już produkowana prawie od roku, natomiast SBDC031 jest ogólnie dostępny,,, Nadal podtrzymuję, że jesteś zbyt roztrzepany na temat Seiko (zwłaszcza, przez pryzmat tego gdzie jesteś i do czego poinieneś mieć dostęp) - a tak nie da się na dłuższą metę, wpaść do Seiko i po prostu wyjść jak z cukrem zakupionym w hipermarkecie. Trzeba więcej pobuszować niczym w poszukiwaniu cukru trzcinowego z Kuby ... pomijam, że zaprzeczasz sam sobie, albo nie umiesz pisać spójnie O, Brzoza - nadajemy na tych samych falach - dzisiaj miałem go w koszyku 2 razy, ale za każdym razem wyciągałem, bo jednak mi coś nie grało. Ogólnie rzecz biorąc, fajny, ale chciałbym coś w bardziej wakacyjnych kolorach - bezel może żółty, może pomaranczowy...szkoda, że nie klepią w innych kolorach. Gratki zakupu, a ja nadal będę poszukiwał wakacyjnego divera... Edytowane 5 Października 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #4089 Napisano 5 Października 2016 @Burns, Zaraz tam roztrzepany...po prostu podobają mi się zegarki tej firmy i niestety, ale czasami wychodzi jakiś nieplanowany zakup po drodze Nie zaprzeczam nigdzie sam sobie - myślałem, że ten SUN Padi jest takich samych rozmiarów, jak żółwik PADI, tylko grubsza koperta, ze względu na shroud...a że z reguł jestem niecierpliwy, to pomyślałem, że skoro żółwiaka nie mogę dorwać, to kupię tego SUN - dobrze, że napisałeś o jego wielkości, dzięki czemu skutecznie ochłodził się mój zapał. Po prostu uważam, że skoro nie ma nic fajnego w żółtych i pomarańczach, to ta błyszcząca Paditarcza będzie w sam raz na wakacyjne wojaże i kąpiele w słońcu/morzu. Masz rację, mam bardzo mały nadgarstek i już przy kopercie SARX019 czuję się mało komfortowo...żeby było tematycznie, to na zakup mam jeszcze dobry miesiąc (dłuższe wakacje w grudniu), więc poszukam tego Kubanczyka 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #4090 Napisano 5 Października 2016 też daje radę i ceny znośne (zegarki kwarcowe) Też fajny, dawno nie przeglądałem kwarców a może trzeba to zrobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4091 Napisano 5 Października 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #4092 Napisano 5 Października 2016 nie wystarczy tylko mieć kasę,trzeba mieć jeszcze odwagę na jego grubość = 19.66mm !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4093 Napisano 5 Października 2016 Odwagę mam gorzej z kasą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #4094 Napisano 5 Października 2016 Zdecydowałem się na żółwika Padi, już do mnie jedzie - będzie czas na oswojenie się z gadziną do wakacji. Mam nadzieję, że faktycznie jest taki wygodny, jak to opisują w reckach P.S. Tam uszy 22mm są? Pytam, bo już mu szukam jakiejś fajnej gumy, bransa od razu zejdzie. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #4095 Napisano 5 Października 2016 Pada więc................ .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41572 #4096 Napisano 5 Października 2016 Zdecydowałem się na żółwika Padi, już do mnie jedzie - będzie czas na oswojenie się z gadziną do wakacji. Mam nadzieję, że faktycznie jest taki wygodny, jak to opisują w reckach P.S. Tam uszy 22mm są? Pytam, bo już mu szukam jakiejś fajnej gumy, bransa od razu zejdzie.Tak. 22mm. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4097 Napisano 5 Października 2016 nie wystarczy tylko mieć kasę,trzeba mieć jeszcze odwagę na jego grubość = 19.66mm !!!Tytan,czy stal ? Zastanawiam sie ile to moze wazyc 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4098 Napisano 5 Października 2016 Tytan. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4099 Napisano 5 Października 2016 No to reki nie urwie, pomimo ze to kawal zegara 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #4100 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) jak mnie Seiko wk***ia: i jeszcze raz: Edytowane 6 Października 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach