Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam te wszystkie komentarze o karnych i o tym jak to sędziowie pomagają Legii. I śmiać mi sie chce.

A w dniu dzisiejszym: ewidentny karny na Broziu - sędzia nie gwiżdże, Orlando Sa walcząc bark w bark z obrońca Pogoni przewraca sie i przypadkowo kopie go po nogach - żółta kartka i nie zagra w następnym meczu, o kartkach jakie dostał Brzyski w meczu ze Śląskiem w ogóle nie wspominam - przecież dostał zasłużenie :) :) :); 2 metrowy spalony Kownackiego w meczu z Jageillonią to tez nie problem - przecież potem Jagiellonia strzeliła 3 wiec to nie ma znaczenia.

Teraz oglądam Jaga - Wisła, zawodnik Jagiellonii nabija piłkę w rękę zawodnika Wisły w dość podobnej sytuacji jak na Legii ... i co? Cała Jagiellonia krzyczy, ze ręka. I jest reka, sędzia gwiżdże. Tyle, ze to nie pole karne. Wiec nie ma problemu.

Ostatnio jak Śląsk nabił rękę Dossie Juniorowi to wszyscy twierdzili, ze ręka słuszna, a Boniek to nawet filmy do UEFA słał, itd itd.

Co z tego wynika?

Ano to, ze sędziowie mylą sie w każda stronę a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

A jutro mam nadzieję, że Lechia urwie punkty Lechowi ... z oczywistych względów. :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jutro mam nadzieję, że Lechia urwie punkty Lechowi ... z oczywistych względów. :) :) :)

Oby nie  :P  :P  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam te wszystkie komentarze o karnych i o tym jak to sędziowie pomagają Legii. I śmiać mi sie chce.

a dla mnie wieczne faworyzowanie Legii i ogólnie Warszawy nie jest już śmieszne.

Teraz przynajmniej już macie jakiś stadion, bo kiedyś mimo, iż Wasz stadion był jak ze średniowiecza to i tak nie przeszkadzało w faworyzowaniu Warszawy w organizacji meczy reprezentacji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ostatnich lat kiedy jeszcze się interesowałem tą kartoflanką to pamiętam że sędziowie zawsze pilnowali żeby faworyci, głównie legia Wisła i Lech nie tracili punktów ze słabszymi drużynami...

Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja teraz kibicuję Lechowi więc też uważam że jest dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie z tym kuchenkorzem :D Myślicie, że coś w pucharach zdziała? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lech zagrał mądrze i był lepszy, chociaż ostatnia minuta mogła przynieść remis nieważne, że niesprawiedliwy :-) Teraz musimy wygrać 3 mecze i jest spora szansa na podium...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie z tym kuchenkorzem :D Myślicie, że coś w pucharach zdziała? :D

zdziała tyle samo co każda polska drużyna gdzieś tak od 1996...

Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest, latem będzie kolejny "eurowpierdol" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest, latem będzie kolejny "eurowpierdol" :D

Uśmiejecie się ale ja naprawdę boję się że Jaga załapie się na puchary i będzie to co kolega napisał powyżej. Co do samej Jagi to uważam że pozycja w tabeli jest zbyt wysoka w stosunku do jakości gry.  Na  usprawiedliwienie napiszę tylko  że kilku zawodników z podstawowego składu nie gra albo z powodu kontuzji albo i innych powodów (np kandydat do korony króla strzelów - Piątkowski nie może dogadać się z zarządem).  Z drugiej strony widać jak młodzi ambitni zawodnicy na dorobku mogą namieszać wśród możnych no i truizm że pieniądze nie grają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj finał LE. Na kogo stawiacie?  

Ja mam tylko nadzieję, że Boniek wziął się za murawę po Pucharze Polski i nie będzie wstydu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Boniek nie ma nic do rzeczy kolego. UEFA kontroluje sprawy związane z murawą i jest za nie odpowiedzialna z tego co mi wiadomo. Wczoraj reporterzy C+ mieli swój program jako wprowadzenie do finału. Byli na murawie i mówili, że wygląda ok. Sevilla to nie Napoli i wygra, aczkolwiek patrząc na styl gry Dnipro łatwo raczej mieć nie będą... No, ale gdybanie gdybaniem, a piłka piłką :)

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wstyd już był bo murawa przyjechała z Niemiec ( UEFA podobno nie zaakceptowała naszej ) a co do finiszu ligi ...niestety odkąd Legia w kryzysie po odejściu Rado nie widzę w tym grajdole teamu który stawałby piłkarsko i mentalnie jak równy z równym w Europie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UEFA może nakazać wymianę murawy, ale na pewno nie płaci za to. Oni nie są tacy głupi.

Boniek po PP mówił, że musi się wziąć za murawę na narodowym i może się wziął, skoro mówisz, że jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj ciekawszy mecz FIFA vs USA na razie USA prowadzi 7:0 w dodatku wszystkie bramki strzelone na wyjeździe .Brawo Loretta Lynch      http://www.nbcnews.com/news/sports/fifa-officials-held-over-alleged-corruption-world-cups-also-probed-n365101

Właśnie oglądałem wiadomości-nareszcie ktoś się zabrał za to gniazdo korupcji jakim są działacze piłkarscy.....na całym świecie.

Brawo.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dnipro szaleje :)

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za***isty mecz, brawo Grzesiu !! Mrzeżyno szaleje pewnie, na rowerze tam dziś zajechałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oglądałem wiadomości-nareszcie ktoś się zabrał za to gniazdo korupcji jakim są działacze piłkarscy.....na całym świecie.

Brawo.

Sprawa jest z RICO w tym wypadku kara jest co najmniej 20 lat .Loretta Lynch uznała organizacje Blattera za mafie.

post-67292-0-12510500-1432754574_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale urwał Rotan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obstawiam, że dużo atrakcyjniejszy dla widza, niż czerwcowy finał LM...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi