Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fidelio

W krótkich włosach zdecydowanie trudniej go rozpoznać :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Piękne El Clásico. :D Barca wygrała 3:0 i wypracowała już 14 punktów przewagi nad Realem. Super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jestem wielkim fanem Realu, ale ostatnimi czasy zdarza im się grać tak, że aż oczy pieką od patrzenia :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Lepszy dziś przegrał, piłka jest nieobliczalna  :)

Punkt widzenia... Dla mnie Barca jest najlepsza, a dzisiejszy mecz sprawił mi duuuużo radości.

monkey2.jpg

Dzisiaj jeszcze dwa meczyki z ligi NFL. Colts vs Ravens oraz Vikings vs Packers.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile pierwsza połowa była zdecydowanie dla Realu, o tyle w drugiej nie wiem, co to za 11 wyszła na boisko...gratulacje dla Barcy - zasłużona wygrana.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś,w wieku zaledwie 62 lat ,zmarł Stanisław Terlecki - magiczny piłkarz ery Bońka. Przez większość kariery związany z ŁKSem Łódź , grający też w Legii i klubach amerykańskich ( min. Nowojorskim Cosmosie ). Szkoda że kontuzja i afera na Okęciu nie pozwoliły mu zagrać na mundialach w Argentynie i Hiszpanii.

post-55792-0-21888900-1514470040_thumb.jpeg

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, że nigdy w historii naszej piłki nie mieliśmy lepszego dryblera. Szkoda niewykorzystanego potencjału i jednak złamanej kariery - a szerzej, chyba również i życia... :(

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam Terleckiego z boiska, ale do dziś pamiętam, gdy czytałem o nim bodajże w dodatku "Wyborczej" do World Cup 1994 (wtedy każda gazeta piłkarska była jak skarb, czytało się ją tyle razy, że niektóre zdania po 23 latach pamięta się słowo w słowo). I był przedstawiony jako człowiek sukcesu: Jaguar, piękny dom i - to zapamiętałem szczególnie - flauszowe marynarki. W pamięci utkwił mi też reportaż Hopfera o mundialowym studio w 1978, gdzie Terlecki był gościem i rozparty w fotelu nie uznawał żadnych autorytetów. Nie tak dawno, z opóźnieniem, dowiedziałem się o jego problemach z ostatnich lat, co mnie bardzo zdziwiło. Przeczytałem też smutny wywiad, w którym mówił dużo dziwnych rzeczy o spiskach itp. Szkoda, pęknięta kariera i życiorys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nietuzinkowy pod każdym względem. Grając na ekstraklasowym poziomie kończył z powodzeniem studia dzienne ( historia ) . Zawsze na przekór, jako jeden z nielicznych w tamtych czasach otwarcie wspierał Solidarność. Cieszę się że mogłem oglądać go z trybun choć były to już ostatnie lata jego kariery - nadal czarował bajeczną techniką. Piłkarsko i towarzysko to taki nasz George Best tylko z wyższym wykształceniem. Szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mecz Arsenalu z Crystal Palace był  810 meczem w karierze Wengera,  wyrownał rekord Fergusona. Chodzi  o liczbę spotkań, w których  trener prowadził zespół w lidze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale szalony mecz w Londynie poki co :)

G6

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim fanom pilki kopanej goraco polecam obejrzenie z odtworzenia dzisiejszego meczu Arsenal - Chelsea. Chociaz same skruty ale warto zobaczyc pelne 90min. Co tu sie dzialo...

G6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda:).  Takie mecze są wizytówką tej dyscypliny.  Jedyne, co brakowało, to skuteczności, a przecież padły 4 bramki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim fanom pilki kopanej goraco polecam obejrzenie z odtworzenia dzisiejszego meczu Arsenal - Chelsea. Chociaz same skruty ale warto zobaczyc pelne 90min. Co tu sie dzialo...

G6

Dzisiaj rewanż, rozgrywki pucharowe - walka o finał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Właśnie obejrzałem mecz Realu z Villarreal. Wynik? 0:1 Real przegrał wygrany mecz, bo już po pierwszej połowie powinni prowadzić 4:0. Kibicuję Blaugrana, ale już mi się zrobiło szkoda Realu. Współczuję kibicom Los Blancos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Właśnie na Wyborczej o tym przeczytałem. Słabo to wszystko niestety wygląda, ale jednak ...Hala Madrid!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dużo wskazuje na to, że Sanchez trafi do United...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już ma tygodniówkę dogadaną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale rozwałka w Liverpool'u hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liverpool w swoim stylu, u kibiców tej drużyny pewnie stan przedzawałowy ;)

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi