Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Technika to nie tylko drybling , obejrzyj jego najlepsze akcje czy gole - to, że strzela w tłoku czy w nieprawdopodobnych pozycjach wynika właśnie z tego że piłka mu nie przeszkadza. Kłopot w tym że silne drużyny od czasów Tiki taki mają ambicję wjechać z piłką do bramki wymieniając po drodze 50 podań . Żywiołem Lewego są szybkie akcje z długimi lub prostopadłymi podaniami gdzie siłą i refleksem może zgubić obrońcę zamiast wdawać się w drybling ( bardzo czėsto pokazuje się do takich podań ) a tu piłka krąży 5 minut po obwodzie jak w szczypiorniaku. Co do Realu to chyba nierealne - Bayern sobie go sprytnie zaklepał w najlepszych latach kariery...jego agentom Euro przesłoniły rozsądek

PS no i myślałem kolego Magic że powinniśmy wspierać z całych sił „wszystko co polskie” ...taki patriotyczny obowiązek

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Real? Może kilka lat temu... Jestem ogromnym fanem Realu i jak dla mnie, potrzeba tam kogoś młodszego. Liczę na to, że uda im się pozyskać HK z Tottenhamu :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam szczerą nadzieję, że tak się nie stanie. Hurricane to diament i jedyny obecnie, który ma szansę na pobicie Shearer'a. Jeżeli odejdzie to dlatego, że Totki nie będą mogły oprzeć się kasie. Zbliżonej do tej jaką dano za płaczka Neymara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie zdziwiłbym się, gdyby w tym przypadku ...kaska albo pakiet były większe niż za Neymara ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie wraca liga mistrzów.

Fajna statystyka: drewniany obrońca kontra wszechstronny pomocnik:

post-62015-0-51424200-1518345326.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

PS no i myślałem kolego Magic że powinniśmy wspierać z całych sił „wszystko co polskie” ...taki patriotyczny obowiązek

McIntosh, nie Magic.  :)  A Lewemu kibicuję jak gra dla reprezentacji Polski. Życzę jemu powodzenia w lidze niemieckiej oraz w Pucharze Niemiec. W sumie w Lidze Mistrzów też nie życzę mu źle, chyba, że Bayern wpadnie na Barcę. W takim przypadku życzę Lewemu, żeby nic nie trafił i żeby Bayern odpadł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chelsea i WBA dziś z nowymi napadziorami w wyjściowym składzie. Grzesiu chyba już też zapracował na pierwszą 11tkę w oczach nowego menadżera. :D

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chelsea i WBA dziś z nowymi napadziorami w wyjściowym składzie. Grzesiu chyba już też zapracował na pierwszą 11tkę w oczach nowego menadżera. :D

W WBA "nowy napadzior" nie pogral za dlugo. Edytowane przez Pav

Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety, Sturidge to człowiek kontuzja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry mecz w Turynie. Lepszy Tottenham, choć wynik na razie dla Juve.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre dobre. Szkoda ze juz polowa minela

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wynik jest dla mnie zaskoczeniem, brakowało jeszcze żeby ten karny wpadł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasłużony remis i z taką formą w 1/4 znajdzie się Tottenham.

W drugim meczu pozamiatane - City 4:0

Edytowane przez lukebor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwię się, że Son tak późno wszedł. Fajny mecz, Juventus mocno osłabiony dał radę. Ciekawe co to będzie jutro w Madrycie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No i Real już przegrywa... Smutek :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już powinna być radość ;)

Dobry mecz obu drużyn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Szkoda przegranej PSG. Rewanż zapowiada się bardzo ciekawie. Mam nadzieję, że PSG na swoim terenie wyeliminuje Real.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

3:1 dla Realu to jednak wynik, który pozwala poważnie myśleć o wyeliminowaniu PSG :-)

Edytowane przez fidelio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Real trochę szczęśliwie, ale jednak ma sporą przewagę przed rewanżem. Wygląda na to, że w 1/4 zostanie już tylko jeden klub z Bliskiego Wschodu (Man City).

PSG musi chyba w przyszłym sezonie kupić jeszcze sędziów, albo może od razu całą UEFA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden przypadkowy gol kolanem i PSG rozsypało się jak domek z kart. Ale przyjemnie popatrzeć jak dobrze wyszkoleni technicznie piłkarze nawet na takim poziomie i przy takiej stawce ryzykują . No i nie było 1000 podań, pewnie dlatego taki fajny mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ryzykują, że w 66 min. za podobno lepszą dziewiątkę od Lewandowskiego, wprowadzają obrońcę (Meunier).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ryzykują, że w 66 min. za podobno lepszą dziewiątkę od Lewandowskiego, wprowadzają obrońcę (Meunier).

Piszę o indywidualnych akcjach Alvesa, Neymara, Mbappe, Marcello,

Zmiana była asekuracyjna ale jednocześnie wyżej zagrał Alves i Mbappe.

Dobrze dla widowiska, w rewanżu PSG ma potencjał z przodu na 3-4 gole o ile trener nie przeszkodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda PSG, należał im się karny za ręke rywala. Do tego kartka z kapelusza za faul, którego nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi