kiniol 2284 #3851 Napisano 6 Sierpnia 2018 Trochę jesteś podobny do młodego Krzysia Antkowiaka, a może nie... Ale to chyba nie jest komplement... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #3852 Napisano 6 Sierpnia 2018 Jedno zdjęcie, a ile zabawy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaChyba nawet Lestaw w górach nie miał takiego "fejmu" 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3853 Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Trochę jesteś podobny do młodego Krzysia Antkowiaka, a może nie... Ale to chyba nie jest komplement... Zapewniam Cię, na żywo go nie przypominam Najczęściej jestem porównywany do Beatlesow Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8560 #3854 Napisano 6 Sierpnia 2018 Szacun za koszulkę Alice in Chains! 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3855 Napisano 6 Sierpnia 2018 Szacun za koszulkę Alice in Chains!Po cichu czekałem aż ktoś zauważy Od razu cieplej na sercu Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8560 #3856 Napisano 6 Sierpnia 2018 Trochę paradoks, bo każdy powinien oceniać zegarek, jaki masz na ręku 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3857 Napisano 6 Sierpnia 2018 Trochę paradoks, bo każdy powinien oceniać zegarek, jaki masz na ręku Raczej nie ma szans, żeby ktoś odgadnął, jest ułożony pod złym kątem Ale możecie próbować Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5785 #3858 Napisano 6 Sierpnia 2018 Faktycznie ..... 2 strony Patrzeć jak Szymon pokaże się w tym wątku http://zegarkiclub.pl/forum/topic/160566-co-nosz%C4%85-znani-ludzie/page-540?do=findComment&comment=2333482EEEEE........... czecia strona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8560 #3859 Napisano 6 Sierpnia 2018 Raczej nie ma szans, żeby ktoś odgadnął, jest ułożony pod złym kątem Ale możecie próbować Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaStawiam na Casio iP8 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3860 Napisano 6 Sierpnia 2018 Praktyki Kuźwa... już wiem czemu u mnie pół dnia prundu nie było. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 88322 #3861 Napisano 6 Sierpnia 2018 A to moje zdjęcie, dwóch rzeczy proszę nie komentować:Fryzury (bo był tak nieziemski wiatr, że wyglądam jak klaun)Skarpetek, naprawdę nie wiem czemu je założyłem No i w sumie to jestem z boku zdjęciaTrzęsacz?Latają paralotnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3862 Napisano 6 Sierpnia 2018 Trzęsacz?Latają paralotnie?Kurde jesteś niezły! Trzęsacz, paralotnie latają jak szalone Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaStawiam na Casio iP8Towarzyszy mi ten świetny kolega, z którego jestem niezwykle zadowolony Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 88322 #3863 Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Kurde jesteś niezły! Trzęsacz, paralotnie latają jak szalone Było się kiedyś Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3864 Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) No to moje zdjęcie jest zrobione z tej łysej wydmy, co widać najbardziej na lewo na pierwszym zdjęciu Ty za to swoje zrobiłeś na tym mostku? Też tam bylem, tylko, że z trochę gorszym zegarkiem Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 88322 #3865 Napisano 6 Sierpnia 2018 No to moje zdjęcie jest zrobione z tej łysej wydmy, co widać najbardziej na lewo na pierwszym zdjęciu Ty za to swoje zrobiłeś na tym mostku? Też tam bylem, tylko, że z trochę gorszym zegarkiem Tak z pomostu. Ale są też inne A zegarek poszedł w świat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 551 #3866 Napisano 6 Sierpnia 2018 Szacun za Godzillę, no ja bym nie ustał. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 807 #3867 Napisano 7 Sierpnia 2018 Kuźwa... już wiem czemu u mnie pół dnia prundu nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumcyk 1 #3868 Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie było, bo przez te letnie nawałnice linie dystrybucyjne są dosyć mocno poturbowane. To zwykle tam tkwi problem. Ostatnio jest całkiem dużo poradników na temat tego jak się ubierać, jak dobierać kolory, fasony itd. Klasykiem jest w tym zakresie chyba Dandy Core czy Adamski Jan.Ale są też inne jak chociażby Tombigo: https://tombigo.pl/blog/porady/jaka-kurtke-wybrac-w-zaleznosci-od-pory-roku-poradnik-dla-duzych-panow Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez bumcyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3869 Napisano 7 Sierpnia 2018 Niech się dzieje wola nieba... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3870 Napisano 7 Sierpnia 2018 Żeby tylko popularność nie stała się Twoim przekleństwem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3871 Napisano 7 Sierpnia 2018 Żeby tylko popularność nie stała się Twoim przekleństwem Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNajpierw człowiek chce być sławny, potem na niej zarabia, a potem od niej ucieka Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3872 Napisano 7 Sierpnia 2018 Chcesz być jak Lewandowski ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 883 #3873 Napisano 7 Sierpnia 2018 Chcesz być jak Lewandowski ?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkChyba bardziej jak Anna Lewandowska :D Sorry, musiałem 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3874 Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Chcesz być jak Lewandowski ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBardziej jak Bill Gates Nawet mam ten sam zegarek co on! Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaWstawianie reklam na Instagramie i batoniki z moim nazwiskiem za 10 złotych to chyba nie moje przeznaczenie Chyba bardziej jak Anna Lewandowska :D Sorry, musiałem Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5785 #3875 Napisano 7 Sierpnia 2018 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/160566-co-nosz%C4%85-znani-ludzie/page-540?do=findComment&comment=2334188 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach