SzymonJestem 62 #3876 Napisano 7 Sierpnia 2018 Oj Paweł, Paweł http://zegarkiclub.pl/forum/topic/160566-co-nosz%C4%85-znani-ludzie/page-540?do=findComment&comment=2334188Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #3877 Napisano 7 Sierpnia 2018 Przestańcie, przecież On się jeszcze nie goli 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23272 #3878 Napisano 7 Sierpnia 2018 Przestańcie, przecież On się jeszcze nie goli Zapewne jeszcze cycka ssie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8585 #3879 Napisano 7 Sierpnia 2018 Zapewne jeszcze cycka ssie To akurat o niczym nie świadczy, też lubię sobie cycka possać a golę się od dwódziestu paru lat 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3880 Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Przestańcie, przecież On się jeszcze nie goli Te no bez przesady, nie róbcie ze mnie dzieciaka Jeśli to jakiś wyznacznik zajebistości, to tak, gole zarost od 2 lat Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaZapewne jeszcze cycka ssie Tomaliusz, zamierzasz w złą stronę To akurat o niczym nie świadczy, też lubię sobie cycka possać a golę się od dwódziestu paru latTy również zamierzasz w złą stronę Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 883 #3881 Napisano 7 Sierpnia 2018 To akurat o niczym nie świadczy, też lubię sobie cycka possać a golę się od dwódziestu paru latBo Szymon jest w tej przerwie, kiedy już przestało ssać się pierś rodzicielki, a jeszcze nie zaczęło kusicielki :D 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4951 #3882 Napisano 7 Sierpnia 2018 W sumie, Szymon wstaw może zdjęcie mamy ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #3883 Napisano 7 Sierpnia 2018 Te no bez przesady, nie róbcie ze mnie dzieciaka Jeśli to jakiś wyznacznik zajebistości, to tak, gole zarost od 2 lat Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTomaliusz, zamierzasz w złą stronę Ty również zamierzasz w złą stronę Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNie mów "Te" do starszych, bo to nie ładnie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3884 Napisano 7 Sierpnia 2018 W sumie, Szymon wstaw może zdjęcie mamy ..... Nie będę rodziny wciągal w to intelektualne bagno Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNie mów "Te" do starszych, bo to nie ładnie...Na forum jesteśmy równi Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #3885 Napisano 7 Sierpnia 2018 Nie będę rodziny wciągal w to intelektualne bagno Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNa forum jesteśmy równi Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNie, nie jesteśmy równi... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3886 Napisano 7 Sierpnia 2018 Nie, nie jesteśmy równi...Kiniol, co chcesz mi przekazać? Wszyscy sobie żartujemy I niech tak zostanie... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 812 #3887 Napisano 7 Sierpnia 2018 Kolego @szymonjestem ty chyba jakoś w moim wieku ?Ile masz wiosen? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3888 Napisano 7 Sierpnia 2018 Kolego Egzo mam kilka mniej Dokładnie 14 Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 812 #3889 Napisano 7 Sierpnia 2018 O kurde...Ja za miesiąc 22.Nie wyglądasz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3890 Napisano 7 Sierpnia 2018 O kurde...Ja za miesiąc 22.Nie wyglądasz.Ty wyglądasz za to młodo Szczerze, to obstawialem 19 lat, ale jezcze pare lat i to będzie Twój atut Fryz mamy podobny Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23272 #3891 Napisano 7 Sierpnia 2018 Szymon, wiesz która godzina?Moje córki w tym wieku już śpią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3892 Napisano 7 Sierpnia 2018 Szymon, wiesz która godzina?Moje córki w tym wieku już śpią Tomaliusz Ty się martw o swoje córki, ja w ich wieku to jezcze nie śpię Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 812 #3893 Napisano 7 Sierpnia 2018 Wiem że młodo.. Wszyscy mi to mówią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8028 #3894 Napisano 7 Sierpnia 2018 Dajcie spokój chłopakowi. Poza tym wakacje są... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3895 Napisano 7 Sierpnia 2018 Wiem że młodo.. Wszyscy mi to mówiąBo jesteś chudy Ale to nic złego, lepiej w tą stronę Pojedz do babci na tydzień i będziesz miał z czego robić figure Albo zarost zapuść Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5786 #3896 Napisano 7 Sierpnia 2018 Kiniol, co chcesz mi przekazać? Wszyscy sobie żartujemy I niech tak zostanie... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Chciał Ci przekazać dokładnie to co napisał - nie jesteście równi - Kiniol jest niższy za to waży więcej niż Ty z Egzo razem wzięci Na forum nie ma lepszych i gorszych można za to zaprezentować się z gorszej strony Trochę zazdroszczę Ci twojego wieku - gdyby można było się cofnąć to parę rzeczy bym w swoim życiu zmienił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3897 Napisano 7 Sierpnia 2018 Dajcie spokój chłopakowi. Poza tym wakacje są...Potwierdzam.Mam dystans do siebie i niektóre żarty stąd mnie bawią, ale na dłuższą metę wolałbym byc traktowany jak każdy z nas. Gorzej jest wtedy, kiedy nawet moderator mi pisze, że już powinienem spać EKHMChłopaki przystopujcie trochę Lubie się pośmiać, ale wiecie jak jest... Ssanie cycka I spanie o 21 to nie jest coś, co chciałbym słyszec Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3898 Napisano 7 Sierpnia 2018 Jak się okazuje kaprale są wszędzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3899 Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Paweł dzięki za miłe słowo A co do czasu to wiesz jak jest, leci niezwykle szybko i zaraz będę w Twoim wieku. Też bym pare razy cofnął czas, ale pamiętaj o jednym. Jeśli popełniłes jakiś błąd, to raczej go już nie popełnisz Głowa do góry, na pocieszenie powiem Ci, że znalazłem u siebie już pare siwych włosów Poza tym jesteś bardziej doświadczony życiowo, przy Tobie wypadam pewnie blado Chciał Ci przekazać dokładnie to co napisał - nie jesteście równi - Kiniol jest niższy za to waży więcej niż Ty z Egzo razem wzięci Na forum nie ma lepszych i gorszych można za to zaprezentować się z gorszej strony Trochę zazdroszczę Ci twojego wieku - gdyby można było się cofnąć to parę rzeczy bym w swoim życiu zmieniłWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3900 Napisano 8 Sierpnia 2018 Wczora pisali do nocy to dzisiaj wszyscy śpio... Moje drugie selfi w życiu. A nie! Sorki. Trzecie 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach