rafi 15952 #3976 Napisano 21 Sierpnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3042 #3977 Napisano 21 Sierpnia 2018 rafi w moim mieście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15952 #3978 Napisano 21 Sierpnia 2018 rafi w moim mieście Dobrze wiedzieć, zostaję do poniedziałku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3979 Napisano 22 Sierpnia 2018 Ożulsko to naprawdę ściek, nie bylem nigdy w Chorwacji ale kolega przywiózł właśnie takie w plastiku. Czegoś tak obrzydliwego nigdy nie piłem. To mało piw w życiu wypiłeś .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13065 #3980 Napisano 23 Sierpnia 2018 Moja najbardziej aktualna fotka, sprzed miesiąca. Syn od tego czasu ma już z miliard fotek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3981 Napisano 24 Sierpnia 2018 Tera je pora na lody Koral Wysłano z Google Pixel 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7962 #3982 Napisano 7 Września 2018 To ja też z plaży, koło Sopotu - zdjęcie sprzed kilku dni 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #3983 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) Yo no soy marineroYo no soy marinero, soy capitanSoy capitan, soy capitanBamba, bambaBamba, bambaBamba, bamba, bam Edytowane 7 Września 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7962 #3984 Napisano 7 Września 2018 Ale czasem się zdarzy, że się bosman rozmarzy -Każdy bosman uczucie to zna.Gdy go wtedy poprosisz, swą harmonię przynosi,Siada w kącie na rufie i gra... Bosman skończył, wiatr ścicha, aż tu nagle u licha!Pojaśniało coś nagle we mgle.Poznał bosman, jak cała Polska w blaskach wstawała,Na pokładzie okrętu RP... A gdy spytasz go tylko,O czym marzył przed chwilką,Co tak nagle pojaśniał mu wzrok?Mówi: W Gdyni, w Orłowie,Będę chodził na głowie,Tak mi jakoś przypada ten port... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1756 #3985 Napisano 8 Września 2018 Wakacyjnie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3986 Napisano 9 Września 2018 To ja też z plaży, koło Sopotu - zdjęcie sprzed kilku dni Kapitan marynarki w kazdym porcie na sportowoJak wrzuca cos na bit lalki kiwaja głowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 807 #3987 Napisano 18 Września 2018 Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15952 #3988 Napisano 21 Września 2018 Ustrzelony w zamyśleniu i z dziwną miną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #3989 Napisano 22 Września 2018 Nie wiem kogo słuchasz, ale na twarzy masz wpisany mord prelegenta Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3990 Napisano 23 Września 2018 Dziś spełniłem jedno ze swoich marzeń niezegarkowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6609 #3991 Napisano 23 Września 2018 Gratulacje - realizując marzenia człowiek wie, że żyje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3992 Napisano 23 Września 2018 Gratulacje - realizując marzenia człowiek wie, że żyje! Dzięki, chyba się przerzucę z zegarków na Ferrari ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23271 #3993 Napisano 23 Września 2018 No ale przejechałeś się czy tylko posiedziałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3994 Napisano 23 Września 2018 No ale przejechałeś się czy tylko posiedziałeś Nie, no przejechałem się. 4 okrążenia toru pod Strykowem. Zawsze chciałem się takim autem przejechać, ale jakoś inne rzeczy wypadały. W końcu dostałem kupon na urodziny, od rodzeństwa :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #3995 Napisano 23 Września 2018 Nie, no przejechałem się. 4 okrążenia toru pod Strykowem. Zawsze chciałem się takim autem przejechać, ale jakoś inne rzeczy wypadały. W końcu dostałem kupon na urodziny, od rodzeństwa :-)I jak wrażenia? Jak 126p po tiuningu?! Też tył napęd. A tak poważnie można było przycisnąć czy tylko w miarę spokojna jazda? 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3996 Napisano 23 Września 2018 I jak wrażenia? Jak 126p po tiuningu?! Też tył napęd. A tak poważnie można było przycisnąć czy tylko w miarę spokojna jazda?Si, po "lekkim" tuningu, choć tylko 490 km ;-) Nie tylko można było przycisnąć, ale sam instruktor zachęcał do wciskania gazu. Na prostej punkt hamowania zbliżał się BAAARDZO szybko :-)Samo auto bardzo przyjemne w prowadzeniu, choć faktycznie narowiste :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #3997 Napisano 23 Września 2018 126p jest podobne tylko do Volvo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #3998 Napisano 23 Września 2018 Si, po "lekkim" tuningu, choć tylko 490 km ;-) Nie tylko można było przycisnąć, ale sam instruktor zachęcał do wciskania gazu. Na prostej punkt hamowania zbliżał się BAAARDZO szybko :-)Samo auto bardzo przyjemne w prowadzeniu, choć faktycznie narowiste :-)Napewno niezapomniane wrażenia! Fajnie by było mieć je na codzień! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3999 Napisano 23 Września 2018 Napewno niezapomniane wrażenia!Fajnie by było mieć je na codzień! Pewnie, ale póki dzieci w domu, to wolę na co dzień moją Lagunę, która ma 5 miejsc i ...bagażnik Ale od czasu do czasu, czemu nie, bo fun jest ogromny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #4000 Napisano 23 Września 2018 Pewnie, ale póki dzieci w domu, to wolę na co dzień moją Lagunę, która ma 5 miejsc i ...bagażnik Ale od czasu do czasu, czemu nie, bo fun jest ogromny Ale wiadomo, ze jako drugie auto! Albo i trzecie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach