pawel007 4552 #4401 Napisano 24 Maja 2019 Z którymi?Młody- no widać że tak (prócz tego to stan ducha i umysłu)Piękny- kwestia gustu Bogaty- może chodzi o życie duchowe (wiem że zawsze jest mało A 4 dychy....miałem 4 lata temu- nie straszne . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4402 Napisano 24 Maja 2019 Nie mogę się zgodzić z powyższymi, a do tego za dwa lata cztery dychy stuknie Miałem 4 lata temu i zupełnie nic się nie zmieniło jak wtedy gdy miałem 38 - kręgosłup jak mnie bolał tak boli - domu jak nie kupiłem tak dalej szukam i nie mamZa 10 lat napiszę czy coś się zmieniło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4403 Napisano 24 Maja 2019 Miałem 4 lata temu i zupełnie nic się nie zmieniło jak wtedy gdy miałem 38 - kręgosłup jak mnie bolał tak boli - domu jak nie kupiłem tak dalej szukam i nie mamZa 10 lat napiszę czy coś się zmieniłoNic się nie zmieni. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24416 #4404 Napisano 24 Maja 2019 Mnie przestał boleć bo zacząłem ćwiczyć. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #4405 Napisano 24 Maja 2019 Jam bez brody długiej.Zamiłowanie do cylinderków, jak u tego "kozaka" z avatara All natural ! A tak wygląda z ogolono Można by pomyśleć, że intelektualista z Żoliborza,...a nie "cwaniak" z Pruszkowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4406 Napisano 24 Maja 2019 Mnie przestał boleć bo zacząłem ćwiczyć.Ja musiałem z operować niestety i teraz odczuwam tego konsekwencje ale nie dało się inaczej - teraz dźwigam, ciężko pracuję (konstrukcje drewniane) a to nie pomaga co więcej pogarsza, nie widzę jednak innej drogi choć szukam cały czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #4407 Napisano 24 Maja 2019 Ja musiałem z operować niestety i teraz odczuwam tego konsekwencje ale nie dało się inaczej - teraz dźwigam, ciężko pracuję (konstrukcje drewniane) a to nie pomaga co więcej pogarsza, nie widzę jednak innej drogi choć szukam cały czas Mam 45 lat. Kręgosłup nawalał mi przez 10 lat i brałem wszystko, co można było brać na receptę. W końcu kupiłem dobry materac i poduszkę - po dwóch miesiącach nagle zauważyłem, że nie boli... Mówię zupełnie serio. Od 3 lat nie biorę leków przeciwbólowych. Raczej nie pracuję ciężko fizycznie i nie podnoszę ciężarów (z wyłączeniem zabawy z 17 kilogramowym Synem), ale np. kilkugodzinne grabienie działki nie jest problemem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4408 Napisano 24 Maja 2019 (edytowane) Chłopaki, ja za rok 5 dych prawdopodobnie zaliczę... Ale nie spodziewam się jakiś drastycznych zmian... Może PSA sobie oznacze w ogólnym badaniu krwi i moczu... Edytowane 24 Maja 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1300 #4409 Napisano 24 Maja 2019 Mam 45 lat. Kręgosłup nawalał mi przez 10 lat i brałem wszystko, co można było brać na receptę. W końcu kupiłem dobry materac i poduszkę - po dwóch miesiącach nagle zauważyłem, że nie boli... Mówię zupełnie serio. Od 3 lat nie biorę leków przeciwbólowych. Raczej nie pracuję ciężko fizycznie i nie podnoszę ciężarów (z wyłączeniem zabawy z 17 kilogramowym Synem), ale np. kilkugodzinne grabienie działki nie jest problemem. Dokładnie tak. Też miałem problemy z kręgosłupem, na tyle, że doprowadzenie się do postawy pionowej stanowiło poważny problem. Dobry materac (nazwy nie podaję z wiadomych przyczyn) zmienił ten stan rzeczy. Bieganie czy skakanie oczywiście odpada, ale długie spacery czy jazda rowerem jak najbardziej ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4410 Napisano 24 Maja 2019 Ja nie narzekam na kręgosłup, może z powodu że ćwiczę od "zawsze", i staram się trzymać formę nawet w wieku 48 lat 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4411 Napisano 24 Maja 2019 Anima sana in corpore sano ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #4412 Napisano 24 Maja 2019 No mi siedzący tryb życia/pracy dał popalić po kręgosłupie też. Wcześniej chodziłem na masaże lecznicze i zawsze na miesiąc-dwa przechodziło. Przyjaciel niedawno polecił mi tego Pana, ćwiczę rano przed wyjściem do roboty. Bóle i napięcie w krzyżu zaczęło przechodzić po 3 dniach, po tygodniu z nim lepiej śpię a plecy nie bolą. Ogólnie polecam. https://www.youtube.com/watch?v=CSM73i7gU4I&list=PLsvrEs6MQ-gQlD7avACMCxNmxpxvl9aHM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #4413 Napisano 24 Maja 2019 Anima sana in corpore sano ;-)Przeszkadza w zdrowym ciele - takie tłumaczenie z google, hi, hi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4414 Napisano 24 Maja 2019 Przeszkadza w zdrowym ciele - takie tłumaczenie z google, hi, hi ASICS ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #4415 Napisano 24 Maja 2019 ASICS ;-)A ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #4416 Napisano 24 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4417 Napisano 24 Maja 2019 Kolega nam się przewrócił Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67628 #4418 Napisano 24 Maja 2019 Jaskółkę walnął i tyle 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #4419 Napisano 24 Maja 2019 U mnie zdjęcie wyświetla się prawidłowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4420 Napisano 24 Maja 2019 Masz rację, w wersji pełnej na kompie jest ok, na Tapatalku jesteś bokiem Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1300 #4421 Napisano 24 Maja 2019 Ja nie narzekam na kręgosłup, może z powodu że ćwiczę od "zawsze", i staram się trzymać formę nawet w wieku 48 lat "Nawet" zaczyna się grubo po 50-tce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4422 Napisano 24 Maja 2019 "Nawet" zaczyna się grubo po 50-tce Mój ojciec ma 74 lata i robi 30 km wycieczki rowerowe, bez problemu wchodzi na 5 piętro, ćwiczy od zawsze. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #4423 Napisano 24 Maja 2019 Dziedziczenie tutaj nie obowiązuje. Zwykle nowe produkty są gorszej jakości 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4424 Napisano 24 Maja 2019 Dziedziczenie tutaj nie obowiązuje. Zwykle nowe produkty są gorszej jakości To prawda, ale nawyki się przejmuje 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1300 #4425 Napisano 24 Maja 2019 Bardzo istotna jest też genetyka, a biorca nie ma wpływu na to co przekaże mu dawca, nieprawdaż ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach