dziadek 1388 #4426 Napisano 24 Maja 2019 Mówiąc ogólnie, podobno mężczyzna zachowuje największą sprawność fizyczną i intelektualną w przedziale wieku od około 25 do około 55 roku życia. Więc Koledzy nie biadolcie, mając około czterdziestki jesteście na szczycie swojej formy. A co mają powiedzieć tacy którym minęła sześćdziesiątka. Ja niestety się do takich zaliczam i mnie jak dotychczas nic nie boli, no może czasem tylko nogi jak czegoś zapomnę. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #4427 Napisano 24 Maja 2019 (edytowane) All natural ! A tak wygląda z ogolono Pienkny menszczyzna, jestem zachwycony Edytowane 25 Maja 2019 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #4428 Napisano 30 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4429 Napisano 30 Maja 2019 Kolega jak kolega, ale otoczenie jakie Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #4430 Napisano 30 Maja 2019 Wypad z kolegą na kilka dni do Dublina, co by się trochę oderwać od szarej rzeczywistości ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4431 Napisano 30 Maja 2019 Na pewno się udało Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #4432 Napisano 30 Maja 2019 Oczywiście, tak jak kilka miesięcy wcześniej w Pradze :-) Lubię takie piwne wycieczki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23665 #4433 Napisano 1 Czerwca 2019 Z okresu krótszej brody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4434 Napisano 1 Czerwca 2019 Z okresu krótszej brody Ale mina niezmienna Zawsze zwarty, gotowy i bojowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23665 #4435 Napisano 1 Czerwca 2019 hahaha.Yes Sir. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4436 Napisano 2 Czerwca 2019 To będzie bardzo gorący dzień... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Host 5 #4437 Napisano 2 Czerwca 2019 Po minie wnioskuję, że lubisz upały tak jak i ja 0 by zawsze mieć: rower droższy niż samochód i zegarek droższy niż rower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4438 Napisano 2 Czerwca 2019 No cóż, z wiekiem przestały mi służyć. Tak 20 do 25 stopni to max... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #4439 Napisano 2 Czerwca 2019 No cóż, z wiekiem przestały mi służyć. Tak 20 do 25 stopni to max...To co to będzie na safari?W hotelu będziesz siedział? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4440 Napisano 2 Czerwca 2019 To co to będzie na safari?W hotelu będziesz siedział? Nie wiem... W hotelu będzie spoko, bo klima, parasole, baseny, itp. Ale trochę się boję o plany wycieczkowe... Ale nic to, dam radę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4441 Napisano 2 Czerwca 2019 Ja lubię ciepłoEditNa zorganizowane wycieczki więcej nie pojadę, jak stado baranów Na prawo, na lewo, dalej, szybciej,, 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #4442 Napisano 2 Czerwca 2019 Nie wiem... W hotelu będzie spoko, bo klima, parasole, baseny, itp. Ale trochę się boję o plany wycieczkowe... Ale nic to, dam radę ;-)Tu jest problem, przekroczenie progu hotelu Lwy raczej same nie przyjdą, he,he Ja lubię ciepłoW klimatyzowanym hotelu i autokarze jest OK, i jak temperatura nie przekracza 35 stopni Zmieniłbyś zdanie jak by temperatura przekroczyła w hotelu 40 stopni i tak do spania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 88322 #4443 Napisano 2 Czerwca 2019 EditNa zorganizowane wycieczki więcej nie pojadę, jak stado baranów Na prawo, na lewo, dalej, szybciej,, Doskonale Cię rozumiem. Ja też już zaprzestałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #4444 Napisano 4 Czerwca 2019 Nie załamujcie mnie , ja właśnie taka opłaciłem Ja lubię ciepłoIMG_20190531_160456.jpgEditNa zorganizowane wycieczki więcej nie pojadę, jak stado baranów Na prawo, na lewo, dalej, szybciej,, Marek gdzie to, jakaś grecka wyspa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #4445 Napisano 4 Czerwca 2019 Kwestia co rozumiesz przez zorganizowane wycieczki Ja na wakacje latam z biurem podróży, ale na miejscu już zwiedzam na własną rękę.Mam dość: 1) Degustacja lokalnego wina - wpuszczają autokar ludzi, w sklepiku jest postawiona długa ława, gdzie sprzedawcy nalewają na spróbowanie winiacza do plastikowego kubeczka i namawiają do zakupu.2) Obiad, oczywiście tradycyjny dla danego kraju - często jadłodajnia, z którą dogadany jest przewodnik wycieczki, nie mająca wiele wspólnego z "lokalnymi przysmakami".3) Mieliśmy ruszać dalej o 13? Ojej, Karyna z Brajankiem jeszcze nie wrócili, nic to, posiedzą sobie Państwo w 35 stopniach i poczekamy.4) Być dowiezionym na miejsce za niewspółmierne pieniądze żeby usłyszeć, że bilet to można kupić tam w kasie, a za kilka EUR dają mp3 po angielsku żeby było wiadomo co się ogląda Podsumowując, jeśli o to Ci Yoda chodziło, to absolutnie się zgadzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4446 Napisano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Dokładnie o to A wyspa, a raczej wyspy, to Korfu i Paxos. Taniej, więcej, wygodniej zobaczyłem sam wypozyczajac auto na dwa dni Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5785 #4447 Napisano 4 Czerwca 2019 Dla tego nigdy nie jeżdżę na spędy tylko sam planuję i jadę swoim samochodem - na miejscu żadnych wycieczek typu fish-piknik z obiadem na statku w upale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #4448 Napisano 4 Czerwca 2019 No my w tym roku pierwszy raz robimy wakacje samochodem. Austria, północne Włochy, Słowenia, Węgry i powrót do Poznania. Po 2-3 dni na miejscu i do kolejnego miasta, bardzo jestem ciekaw na ile mi się taka forma spodoba, bo jak nie pod żaglami, to raczej jestem kanapowo, basenowo, drinkowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #4449 Napisano 4 Czerwca 2019 Na ile dni planujesz wypad? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #4450 Napisano 4 Czerwca 2019 14 dni wychodzi. Wieden, Insbruck, jezioro Como, Bergamo, Rimini, Ljubljana i okolica, na finał Budapeszt i do domu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach