Enkil 8846 #4476 Napisano 15 Czerwca 2019 Paweł, 1000 metrów ode mnie były dwa domy, każdy z działką oko 3 ha. 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4477 Napisano 15 Czerwca 2019 Paweł, 1000 metrów ode mnie były dwa domy, każdy z działką oko 3 ha. która to jest Łysa Góra, bo Google Maps pokazuje ich ... naście 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5787 #4478 Napisano 15 Czerwca 2019 Paweł, 1000 metrów ode mnie były dwa domy, każdy z działką oko 3 ha.Ile u was takie domy cenią ? takie do zamieszkania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4479 Napisano 15 Czerwca 2019 która to jest Łysa Góra, bo Google Maps pokazuje ich ... naście Kod 22-550 Werbkowice Ile u was takie domy cenią ? takie do zamieszkania około 150k. Stare budownictwo przeważnie, można mieszkać ale przyjemniej było by po remoncie. 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5787 #4480 Napisano 15 Czerwca 2019 150 ..................... u mnie mieszkanie ciężko kupić za tyleDomy do generalnego remontu takiego z dachem nawet to 250-300 i w górę a działki jak 1000metrów to maxO jezu..... to aż pod ruską granicą -_- teraz dopatrzyłem Nie zostaniemy sąsiadami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewin Korpyta 2 #4481 Napisano 15 Czerwca 2019 Na emeryturę teren super, można sprzedac mieszkanie, kupić mały domek i jeszcze zostanie sporo grosza, np. na podróże do końca życia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6612 #4482 Napisano 15 Czerwca 2019 Na emeryturę teren super, można sprzedac mieszkanie, kupić mały domek i jeszcze zostanie sporo grosza, np. na podróże do końca życia Pod warunkiem, ze do lekarza i supermarketu blisko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4483 Napisano 15 Czerwca 2019 150 ..................... O jezu..... to aż pod ruską granicą -_- teraz dopatrzyłem Nie zostaniemy sąsiadami Miałbyś spokój z gościami 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4484 Napisano 15 Czerwca 2019 Pod warunkiem, ze do lekarza i supermarketu blisko. Trzech różnych lekarzy o 15 minut rowerem, markety także. 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4485 Napisano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Trzech różnych lekarzy o 15 minut rowerem, markety także. A ja głupi myślał że Ty jajka od kur, mleko od krowy .... a tu się okazuje że z Biedry i Lidla. Nic dziwnego, że chłopi plajtuję Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4486 Napisano 15 Czerwca 2019 Kiedy chcę zjeść angielskie śniadanie, to boczek i jajka mam z własnego podwórka 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #4487 Napisano 15 Czerwca 2019 Kurde, boczek Ci biega po podwórzu...? Powiedz, że wędzony... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4488 Napisano 15 Czerwca 2019 Biega, to za dużo powiedziane, głównie leży czekając na żarcie i chrumka od czasu do czasu. 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4489 Napisano 15 Czerwca 2019 Biega, to za dużo powiedziane, głównie leży czekając na żarcie i chrumka od czasu do czasu.Dla pełni szczęścia brakuje gąsiora z zacierem a drugiego z winem 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4490 Napisano 15 Czerwca 2019 Z winem z winogron oczywiście jest A to mocniejsze to somsiad pędzi 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #4491 Napisano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Podobno najlepsze żony są te wzięta spod ruskiej granicy. Im bliżej wschodniej granicy tym lepsza. A najgorsze, to te wzięta z Poznania i jego okolic. Ja wziąłem kobitę z okolic Łodzi i dopiero po 30 latach intensywnej pracy osiągnąłem jako taki efekt. Kolega wziął z Radomia i mówi że wyplenienie skłonności do warcholstwa jest prawie niemożliwe. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #4492 Napisano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Chyba gorąco tam u was w tej Wawce...Najlepsze do czego? Edytowane 15 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73843 #4493 Napisano 15 Czerwca 2019 Taaa, to może być początek udaru słonecznego 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4494 Napisano 15 Czerwca 2019 Jak wół, taka skóra, jaką mać taka córa...Jeden rzut oka na teściową jak się zachowuje i mamy pełen obraz 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4495 Napisano 15 Czerwca 2019 Podobno najlepsze żony są te wzięta spod ruskiej granicy. Im bliżej wschodniej granicy tym lepsza. A najgorsze, to te wzięta z Poznania i jego okolic. Ja wziąłem kobitę z okolic Łodzi i dopiero po 30 latach intensywnej pracy osiągnąłem jako taki efekt. Kolega wziął z Radomia i mówi że wyplenienie skłonności do warcholstwa jest prawie niemożliwe. Moja jest nie najgorsza gdy mówię "przynieś piwo kobieto" to w 50% przypadków przynosi 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23931 #4496 Napisano 15 Czerwca 2019 Jak w tym dowcipie o krowie z Elbląga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4497 Napisano 15 Czerwca 2019 Jak w tym dowcipie o krowie z Elbląga Mów, nie znam się na Elblągu 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23931 #4498 Napisano 15 Czerwca 2019 Hahaha.Ok.Zawołał chłop weterynarza do krowy bo niekoniecznie była chętna na amory z bykiem.Przyjechał weterynarz, przyprowadzają byka a krowa tyłek plask! na ziemię.Chłop pyta - co jej jest?Weterynarz popatrzył, pooglądał i mówi- ta krowa to z Elbląga?Tak!A skąd pan wie?Bo moja stara tez z Elbląga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8846 #4499 Napisano 15 Czerwca 2019 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #4500 Napisano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 13 Listopada 2019 przez Spatz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach