Szyszkops 8073 #6351 Napisano 25 Czerwca 2021 Dużo fajnych rzeczy robi, zdaje się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6352 Napisano 25 Czerwca 2021 6 godzin temu, paul221 napisał(-a): Właśnie zauważyłem, że nam Fidelio zniknął. I to tak „na amen”. @Burns go wyczochral i chłop nie wytrzymał i drzwiami trzasł aż się tynk posypał 🤖 3 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74318 #6353 Napisano 25 Czerwca 2021 Ale zostawił po sobie wielką spuściznę w paru wątkach. Będzie nam o nim przypominać, dopóki nie wróci. 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74656 #6354 Napisano 25 Czerwca 2021 7 godzin temu, paul221 napisał(-a): Właśnie zauważyłem, że nam Fidelio zniknął. Smuteczek. 😭 Ale jakieś odejścia i powroty ostatnio się zdarzały, więc miejmy nadzieję, że i Fidelio zmieni zdanie, zatęskni i ponownie się tu pojawi. 🙏 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 42913 #6355 Napisano 25 Czerwca 2021 Teraz, Perpetuum Mobile napisał(-a): Oby tak się stało, bo chłopina sporo fajnych rzeczy umieszczał, choć zdecydowanie za dużo swoich zdjęć😄 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6356 Napisano 26 Czerwca 2021 8 godzin temu, paul221 napisał(-a): Oby tak się stało, bo chłopina sporo fajnych rzeczy umieszczał, choć zdecydowanie za dużo swoich zdjęć😄 Mało tego, wszystkie zdjęcia w jakimś śmiesznym kasku i obcisłych rajtuzach 🤔😄 3 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23992 #6357 Napisano 26 Czerwca 2021 Panowie, o nieobecnych albo dobrze albo wcale😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6358 Napisano 26 Czerwca 2021 Godzinę temu, loco50 napisał(-a): Panowie, o nieobecnych albo dobrze albo wcale😁 Ależ ja bardzo dobrze wspominam Rafała, aczkolwiek w nieco humorystycznym nastawieniu. Mam nadzieje, ze się nawróci i pokaże nam w całej okazałości 👍😍 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #6359 Napisano 26 Czerwca 2021 Oby nie w całej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23992 #6360 Napisano 26 Czerwca 2021 W całej nie chcemy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #6361 Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, loco50 napisał(-a): Panowie, o nieobecnych albo dobrze albo wcale😁 Ja to znam w innej wersji. "O zmarłych mówimy dobrze albo wcale". Więc napiszę dobrze o nieobecnym. Miał bardzo ładne usta i cały czas je ładnie eksponował. Edytowane 26 Czerwca 2021 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #6362 Napisano 26 Czerwca 2021 Dziadek jak zwykle mistrz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 307 #6363 Napisano 26 Czerwca 2021 mistrz w czym? w szyderstwie z nieobecnego? 2 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8073 #6364 Napisano 26 Czerwca 2021 Ja to bym chciał dziadka spotkać kiedyś osobiście musi być to ciekawa postać! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28173 #6365 Napisano 26 Czerwca 2021 58 minut temu, neclocus napisał(-a): mistrz w czym? w szyderstwie z nieobecnego? Trochę tak, zakończcie już ten festiwal żenady, jak ktoś ma ochotę wrzucić swoje foto, to niech to zrobi, trzymając się tematu wątku. 8 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90960 #6366 Napisano 26 Czerwca 2021 Jeżeli mnie nie interesuje reagge, nie wchodzę na forum miłośników zegarków do działu "Kochamy Boba Marleya" po to, żeby pisać, że tylko wydredowane i zjarane łajzy słuchają Marleya. Jeżeli widzę w jakimkolwiek wątku coś, co mnie nie interesuje albo mi się nie podoba - scroll down. Nie ja jestem od tego, czy: 1. taka treść ma prawo się tam znaleźć; 2. autor miał lub nie miał ochotę ją zamieścić. No i jeszcze: Rozdział III. Zasady funkcjonowania i korzystania z forum. 1. Niedopuszczalne jest prowadzenie na forum dyskusji o charakterze politycznym oraz propagowanie treści politycznych, w tym promowanie jakiejkolwiek opcji politycznej, we wszelkich formach, w szczególności poprzez wypowiedzi na forum oraz treści i linki zamieszczane w sygnaturze lub profilu użytkownika forum. W razie wątpliwości o tym, czy niniejszy punkt regulaminu został naruszony, rozstrzyga Moderator lub Administrator. 2. Użytkownik może publikować na Forum Posty zgodne z obowiązującym prawem oraz dobrym obyczajem i zasadami Netykiety. 3. Za zamieszczane treści pełną odpowiedzialność ponoszą ich autorzy. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczone na Forum przez Użytkowników, w tym również za ewentualne szkody zaistniałe w wyniku ich publikacji. 4. Niedopuszczalne jest zamieszczanie na forum: a ) treści sprzecznych z prawem b ) treści naruszających dobra osobiste lub prawa innych osób c ) wpisów zawierających ataki personalne, w tym na innych użytkowników forum Jak widać po historii Rafała/Fidelio, nie każdego ten podpunkt wiąże. Szkoda, że jest to tolerowane. A Rafał, poza zamieszczaniem fotek, które mogły się komuś podobać albo nie - i TYLE - napisał co najmniej KILKA bardzo merytorycznych recenzji - moim zdaniem godnych niejednego profesjonalnego portalu - a także ZAWSZE służył radą i dobrym słowem wszystkim, którzy chcieli z tego skorzystać. 8 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74656 #6367 Napisano 26 Czerwca 2021 Czytam ostatnie wpisy i tak się dziwię, jak nam łatwo dopierd… się do jakiegoś drobiazgu i kąsać jak ratlerek. Teraz myślę, że Fidelio może miał k…. rację, że się wypisał. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23992 #6368 Napisano 26 Czerwca 2021 Tak jak napisał Filip. Albo pokazać gęby mniej lub bardziej zakazane albo skończyć p... ć.😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28173 #6369 Napisano 26 Czerwca 2021 1 minutę temu, loco50 napisał(-a): Tak jak napisał Filip. Albo pokazać gęby mniej lub bardziej zakazane albo skończyć p... ć.😁 Twoją już znamy, ale możesz zapodać na rozgrzewkę, tylko nie oszukuj ma być zrobione teraz:D 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23992 #6370 Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Hahaha. Teraz nie wypada. Nie umalowany jestem 🤣 Edytowane 26 Czerwca 2021 przez loco50 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #6371 Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Przypomnę tylko, że brak szeroko pojętej tolerancji dla różnorodności (w tym również i wypowiedzi) jest współcześnie traktowane jak zaściankowość i ciemnota. Część tu piszących kolegów powinna się uważnie rozejrzeć wokół i dostrzec, że to już nie jest średniowiecze. Co w tym złego że podobają mi się usta albo nosek u innego mężczyzny? Albo długie nogi i piękne paluszki u stóp kobiety. A np. zarost na brodzie Loco 50 mi się nie podoba. Edytowane 26 Czerwca 2021 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8965 #6372 Napisano 26 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Jeżeli mnie nie interesuje reagge, nie wchodzę na forum miłośników zegarków do działu "Kochamy Boba Marleya" po to, żeby pisać, że tylko wydredowane i zjarane łajzy słuchają Marleya. Jeżeli widzę w jakimkolwiek wątku coś, co mnie nie interesuje albo mi się nie podoba - scroll down. Nie ja jestem od tego, czy: 1. taka treść ma prawo się tam znaleźć; 2. autor miał lub nie miał ochotę ją zamieścić. No i jeszcze: Rozdział III. Zasady funkcjonowania i korzystania z forum. 1. Niedopuszczalne jest prowadzenie na forum dyskusji o charakterze politycznym oraz propagowanie treści politycznych, w tym promowanie jakiejkolwiek opcji politycznej, we wszelkich formach, w szczególności poprzez wypowiedzi na forum oraz treści i linki zamieszczane w sygnaturze lub profilu użytkownika forum. W razie wątpliwości o tym, czy niniejszy punkt regulaminu został naruszony, rozstrzyga Moderator lub Administrator. 2. Użytkownik może publikować na Forum Posty zgodne z obowiązującym prawem oraz dobrym obyczajem i zasadami Netykiety. 3. Za zamieszczane treści pełną odpowiedzialność ponoszą ich autorzy. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczone na Forum przez Użytkowników, w tym również za ewentualne szkody zaistniałe w wyniku ich publikacji. 4. Niedopuszczalne jest zamieszczanie na forum: a ) treści sprzecznych z prawem b ) treści naruszających dobra osobiste lub prawa innych osób c ) wpisów zawierających ataki personalne, w tym na innych użytkowników forum Jak widać po historii Rafała/Fidelio, nie każdego ten podpunkt wiąże. Szkoda, że jest to tolerowane. A Rafał, poza zamieszczaniem fotek, które mogły się komuś podobać albo nie - i TYLE - napisał co najmniej KILKA bardzo merytorycznych recenzji - moim zdaniem godnych niejednego profesjonalnego portalu - a także ZAWSZE służył radą i dobrym słowem wszystkim, którzy chcieli z tego skorzystać. Nie to, żebym twierdził iż jesteś w błędzie, raczej wypowiedź wymaga drobnego uzupełnienia - jeśli dobrze pamiętam, regulamin mówi również, aby aby zamieszczane posty były zgodne z tematem, w którym są zamieszczone. W związku z tym nie każdy wchodzi do tematu "jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum" aby oglądać czyjeś ogolone nogi, lub nie ogolone twarze, i to dwa trzy razy na każdej stronie. 1 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #6373 Napisano 26 Czerwca 2021 Przecież cała dyskusja o Fidelio jest na poziomie żartowania. Nikt się z niego nie nabijał tylko sobie wesoło rozmawiamy. Z pełnym szacunkiem dla chłopaka. Weźcie się trochę ogarnijcie. Myślę że nie ma w tym żadnego krytykowania albo obgadywania. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74656 #6374 Napisano 26 Czerwca 2021 Pewnie tak wyszło zupełnie bez złych intencji, ale w moim odczuciu w pewnym momencie zrobiło się tak „o słowo za daleko”. Może dlatego, że każdy z nas ma inny próg wrażliwości. Ale chyba ten temat już można zakończyć. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23992 #6375 Napisano 26 Czerwca 2021 5 godzin temu, eye_lip napisał(-a): Twoją już znamy, ale możesz zapodać na rozgrzewkę, tylko nie oszukuj ma być zrobione teraz:D 4 godziny temu, dziadek napisał(-a): A np. zarost na brodzie Loco 50 mi się nie podoba. Dziadek to masz na złość 😁 Lake Necko, Augustów City, miasto seksu i biznesu 🤣🤣 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach