Lawnowerman 937 #751 Napisano 13 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #752 Napisano 13 Stycznia 2011 Bartek, to Ty? Nie widzę dobrze foty bo korzystam z tel 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #753 Napisano 13 Stycznia 2011 Bartek, to Ty? Nie widzę dobrze foty bo korzystam z tel Nie. to nie ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #754 Napisano 13 Stycznia 2011 Piotrze świetna fota ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #755 Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Żeby już w tym wieku dziecku skracać dzieciństwo przyuczając do wirtuozerii Edytowane 13 Stycznia 2011 przez Grucha 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 150 #756 Napisano 13 Stycznia 2011 Eye_lip! Świetne foty, OSTRO ! Aż zatęskniłem za swoją kolarką.. Pozdrawiam, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #757 Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Dobra, to ja też wklejam swoje foto. Co prawda sprzed ponad 2 lat, ale chyba "branżowa" fotka Cut Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Kangie 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #758 Napisano 13 Stycznia 2011 Kangi masz alergię czy po imprezce ta fotka 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #759 Napisano 13 Stycznia 2011 Kangi masz alergię czy po imprezce ta fotka Ta ja też miałem tą "alergię" przez kilka lat w liceum :) 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #760 Napisano 13 Stycznia 2011 Ta ja też miałem tą "alergię" przez kilka lat w liceum :) A ile lat chodziłeś do liceum? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #761 Napisano 13 Stycznia 2011 Jaka alergia?? To było po powrocie znad morza. Łopalił się człek zdeczka ;-) 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #762 Napisano 13 Stycznia 2011 To było po powrocie znad morza. Łopalił się człek zdeczka ;-) To Ty chyba całe wakacje w domku siedziałeś i piłeś bo bladziutki jesteś na zdjęciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #763 Napisano 13 Stycznia 2011 Dwa, niestety mocno przeterminowane Nie wiem o co chodzi z drugim .... 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #764 Napisano 13 Stycznia 2011 Nie wiem o co chodzi z drugim .... Ja też nie wiem o co w drugim chodzi, bo dlaczego masz na nim przezroczysty zegarek...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #765 Napisano 13 Stycznia 2011 A ile lat chodziłeś do liceum? Standardowo ale za to do dwóch szkół 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #766 Napisano 13 Stycznia 2011 Ja też nie wiem o co w drugim chodzi, bo dlaczego masz na nim przezroczysty zegarek...? Bo to zegarek duch jest... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #767 Napisano 14 Stycznia 2011 To i ja coś wrzucę W roku 2007 tak:W 2009 tak:A to moje "ulubione". Mam z niego bekę za każdym razem jak spoglądam. Obecnego nie wrzucam, bo chyba w podstoliku jest: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 10 #768 Napisano 14 Stycznia 2011 Hehe, Jacek w ząbek czesany Dooobra fota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #769 Napisano 14 Stycznia 2011 A może tak kolega Bibliotek@rz by się nam objawił w swojej nowej, opatrzonej już nowym nickiem odsłonie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 10 #770 Napisano 14 Stycznia 2011 A proszę, proszę W Twoich klimatach Lestaf- górrry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #771 Napisano 14 Stycznia 2011 W Twoich klimatach Lestaf- górrry Super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #772 Napisano 14 Stycznia 2011 No to ja też się pokaże na tle gór W Zakopcu się wychowałem, to mój drugi dom 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bujan50 1 #773 Napisano 14 Stycznia 2011 :< 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #774 Napisano 14 Stycznia 2011 Jacek skubancu, dobrze Cie widzieć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #775 Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Jash, nosisz zegarek raz na prawej, raz na lewej ręce??? Zegarek zasadniczo noszę tylko na prawej. Sumo był wyjątkiem i nosiłem go na lewej. Tylko ten jeden zegarek W sumie do fotek nadgarstkowych też zakładam na lewą. Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach