Lawnowerman 937 #976 Napisano 6 Kwietnia 2011 Nie tak dawno w Ameryce http://www.youtube.com/watch?v=3uJ5KouWT6Q Nie działa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #977 Napisano 6 Kwietnia 2011 przebrnąłem przez cały wątek, nie raz sie uśmiałem nie raz mocno zdziwiłem , do niektórych nabrałem respektu ale generalnie stwierdzam, że w wiekszości przypadków byłem zaskoczony.Co robic, czas na mnie zatem (zauważyłem, że w dobrym tonie jest pokazać sie w towarzystwie potomków ;-)- mam na imie Piotr i jestem zegarkomaniakiem Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #978 Napisano 6 Kwietnia 2011 A kto Cię kolego na barana niesie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #979 Napisano 6 Kwietnia 2011 A kto Cię kolego na barana niesie? - mam na imie Piotr i jestem zegarkomaniakiem Co do zegarkomaniaka to ok, ale co do imienia to jestes w bledzie - winno byc karol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #980 Napisano 6 Kwietnia 2011 Co do zegarkomaniaka to ok, ale co do imienia to jestes w bledzie - winno byc karol zaczynam sie powoli gubić 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian g. 0 #981 Napisano 6 Kwietnia 2011 Carlito1, miło się czyta Twoje teksty i podziwia zegarki, ale mógłyś robić za gangstera Jak to śpiewał Kazik, "...mordercy mają serca gołębie...". Bez urazy Teraz już wiem, dlaczego koperta 44 mm to dla Ciebie mały zegareczek Pozdrawiam,dorian g. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #982 Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) "...mordercy mają serca gołębie..." Carlito nie ma serca tylko turbilon Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #983 Napisano 6 Kwietnia 2011 Carlito nie ma serca tylko turbilon powinien to sobie w stopce zapisać 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #984 Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja nadal uważam, ze najlepsze fotki w temacie to takie , ktorych sami właściciele w nim nie umiescili http://zegarkiclub.pl/forum/topic/35591-jak-wygladamy/page__view__findpost__p__417634Czyli Eye-lip , Bartheck, Kurnajanek i Kolega którego nie pamiętam 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #985 Napisano 6 Kwietnia 2011 Carlito1, miło się czyta Twoje teksty i podziwia zegarki, ale mógłyś robić za gangstera Jak to śpiewał Kazik, "...mordercy mają serca gołębie...". Bez urazy Teraz już wiem, dlaczego koperta 44 mm to dla Ciebie mały zegareczek Pozdrawiam,dorian g. Moja żona zawsze powtarza : Wygląd masz jak bandyta, ludzie Ci z drogi schodzą a przecież tak naprawde potulny jesteś jak baranek. Z tym barankiem nie do konca się godze, aczkolwiek jeżeli tak uważa, to tylko dobrze świadczy o mojej osobie Również pozdrawiam, Michał. Carlito nie ma serca tylko turbilon Dobre Pozwól, że to wykorzystam 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #986 Napisano 6 Kwietnia 2011 Pozwól, że to wykorzystam Nie widzę przeszkód 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #987 Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Topienie Marzanny. Czy też jak dzisiaj jest preferowane "spławianie" tejże... Co w zasadzie i tak sprowadzało się do wrzucenia większej ilości bibuły, powiązanych traw i temu podobnych do rowu melioracyjnego (w zastępstwie rzeki) Dzieci zachwycone Gumiak musi być... Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Krzyzol 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #988 Napisano 7 Kwietnia 2011 poprzednie było bez zegarka więc się poprawiam ps. co prawda nie mam jak Maradona dwóch córek w różnych strefach czasowych ale czasem nie zaszkodzi popracować jako rotomaszyna Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #989 Napisano 7 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #990 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nigdy nie zrozumiem dla czego ludzie przykladaja telefon do ucha po przekatnej... 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #991 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nigdy nie zrozumiem dla czego ludzie przykladaja telefon do ucha po przekatnej... Powodów jest kilka. W tym przypadku chyba chęć pokazania drugiego zegarka, w innym przypadku może to być np. efekt "przekoksowania" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #992 Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie. Jak długo się rozmawia to warto zmienić ucho bo zaczyna boleć....sam tak nieraz robię Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #993 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nigdy nie zrozumiem dla czego ludzie przykladaja telefon do ucha po przekatnej... Ja nie przykładam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #994 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nigdy nie zrozumiem dla czego ludzie przykladaja telefon do ucha po przekatnej...bo cieplej? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #995 Napisano 7 Kwietnia 2011 Lestaf: to Marian, mąż Marzanny. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #996 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie działa Poprawka 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #997 Napisano 7 Kwietnia 2011 Darek, miło Cię widzieć, choć słynnego filmu nie zdążyłem obejrzeć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #998 Napisano 7 Kwietnia 2011 Darek, miło Cię widzieć, choć słynnego filmu nie zdążyłem obejrzeć... Mnie również miło, i witam jeszcze raz wszystkich serdecznie . Film musiałem wykasować ,bo osoba występująca na jednym ,czy dwóch zdjęciach ,nie wyraziła zgody na "upublicznianie swojego wizerunku".Ale jaka szybka reakcja.Wieczorem wstawiłem ,przed 6 rano już wiadomości sms.Totalna inwigilacja 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #999 Napisano 8 Kwietnia 2011 Mnie również miło, i witam jeszcze raz wszystkich serdecznie . Film musiałem wykasować ,bo osoba występująca na jednym ,czy dwóch zdjęciach ,nie wyraziła zgody na "upublicznianie swojego wizerunku".Ale jaka szybka reakcja.Wieczorem wstawiłem ,przed 6 rano już wiadomości sms.Totalna inwigilacja Powiedz Pazurze zeby nie byl taki wstydliwy-w koncu to aktor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1000 Napisano 8 Kwietnia 2011 Powiedz Pazurze zeby nie byl taki wstydliwy-w koncu to aktor Myślisz pewnie o Cezarym .Nie omieszkam mu powiedzieć .Ale jak go spotkasz pierwszy to sam mu to powiedz i pozdrów go, od Wszystkich użytkowników Klubu 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach