Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Rekomendowane odpowiedzi

Chorwat - foto niezłe, ale uśmiech wąsacza niepokojący...

Mniejszości proszone o nienerwowe reagowanie na żarcik.

Edytowane przez Krzyzol

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:):):);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hlehlehle......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to fakt z tym uśmiechem, ale skłaniam się raczej ku opinii, że chłopaki (instruktorzy skoków) po prostu czerpią ze swojej pracy niesamowitą radochę (mają po kilka tysięcy skoków na koncie) ;)

Ja z kolei podczas swobodnego spadania (ok 50 sekund) byłem po prostu przerażony... Nie ukrywam jednak, że wrażenia niesamowite i pewnie to kiedyś powtórzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym co można zdziałać przez 50 sekund...? ;):)

Spytaj wąsacza :)

Lubię divery, nie lubię chronografów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym co można zdziałać przez 50 sekund...? ;):)

jak chłopaki mają po tysiące skoków to mają sposoby- ćwiczenia czynią mistrzem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tak pawel007, bliżej prawdy jest qzn, trzy lata siedzę w Tatrach i zarosłem jak Rumcajs. Teraz na przykład siedzę z laptopem w jaskini koło Giewontu ;) A z tym serwerem to masz rację, odkąd ja swoje zdjęcie wrzuciłem, forum ciągle się sypie, już nawet bana miałem za to dostać ;)W tym wszystkim uciążliwe jest tylko to, że do ubikacji muszę aż pod Rysy chodzić...post-31521-0-57282700-1331637834.jpg

takiego wyczynu co dokonałeś aby z jaskini koło Giewontu do słowackiego kibla Chaty pod Rysami chodzić to i sam Klimek Bachleda by nie osiągnął :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wieczornym spacerku...

8513c677b7.jpg

Uploaded with ImageShack.us

No proszę wreszcie bez okularów....myślałem już że masz je przyspawane do implantów w głowie...jak cyborg ;)

PS. Też miałem kiedyś taki okres że nawet po zmroku chodziłem w ciemnych okularach....miałem kompleks że mam podkrążone oczy....jakis głupi byłem....dzisiaj mam to w d.....:)

post-25268-0-44260200-1331637841.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przestan, ja tam nie mam zadnych kompleksow, a ciemne okularki poprostu lubie - mam ich sporo. I nie chodze w okulrach po zmroku ! Bez przesady ;)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przestan, ja tam nie mam zadnych kompleksow, a ciemne okularki poprostu lubie - mam ich sporo. I nie chodze w okulrach po zmroku ! Bez przesady ;)

Ale obiecaj....że jak już kupisz tego garniturowca od Zenitha to nie będziesz go ubierał do bluzy Nike :) ....tylko garniak od Żan Klop d*pę, złote pióro i blankiety czeków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecuje ;) a na spacery z psem moge chodzic na sportowo czy musze ubierac garniaka? :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecuje ;) a na spacery z psem moge chodzic na sportowo czy musze ubierac garniaka? :)

Czasem możesz w garniaku...Tylko, jak wyjdziesz z psem, to nie zakładaj pieskowi na łapę Casio, tylko coś bardziej odpowiedniego, może ML-a...? :)

Edytowane przez Degustatorr del Monsterro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym ze on nie lubi szwajcarow, woli japoncow ;)

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Grand Seiko mu załóż, albo przynajmniej Primere ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Problem w tym ze on nie lubi szwajcarow, woli japoncow ;)

O proszę jaki mądry pies :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Szwajcarzy zbyt żylaści i niestrawność potem ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wieczornym spacerku...

8513c677b7.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ej, a jeździsz czarnym BMW ??? Bo jak dla mnie jesteś na tej fotce modelowym przykładem jak wygląda typowy użytkownik tej marki :) Bez obrazy oczywiście :)

post-4189-0-43547900-1331639445.jpg

post-4189-0-16051500-1331639691.jpg

Edytowane przez michu

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michu przesadziłeś.

Po 1. świadomie lub nie obraziłeś carlito

Po 2. pokaż swoją fotkę a zaczniemy się zastanawiać czym Ty niby jeździsz

Po 3. jeździłeś kiedyś samochodem od BMW ??

Po 4. czasami warto przemyśleć co się chce napisać ... i nic nie pisać

Edytowane przez Glint

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michu wklejał fotkę wcześniej taką w basenie z koleżankami

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, fotkę wkleiłem dawno temu. Poza tym nie rozumiem drogi Kolego Glint o co Ci chodzi! Wyraziłem swoje zdanie na temat fotki Kolegi i tyle, a że akurat mam tę cechę, że mówię co myślę to tak napisałem i nie widzę w swej wypowiedzi nic złego. Tak mi się kojarzą użytkownicy czarnych BMW.:D

PS zresztą zapewne wielu kolegów podziela moje zdanie, tylko "boją się" przyznać:D

BMW jeździłem kiedyś.

Żeby była jasność - nie oceniłem kolegi jako człowieka, tylko jego wizerunek na danym zdjęciu.

Edytowane przez michu

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym rzecz, ze czasami lepiej myslec co sie mowi niz mowic co sie mysli

ps. jezeli carlito zrezygnuje z roszczen wg kodeksu boziewicza ;) to zamknijmy temat bo widze, ze kilka postow w tym temacie juz 'sie wymoderowalo' ;)

Edytowane przez tarrantul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, słodkie bobo mi sie podoba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito wykreslilem to okreslenie bo sie zastanawialem czy nie jest pejoratywne

a skoro uwazasz, ze jest ok ;) to dopisze dla niezorientowanych, ze usunąlem z poprzedniego postu zdanie, ze wg mnie, w porownaniu do pozostalych Twoich fotek, akurat na tym wygladasz jak slodkie bobo ;)

Edytowane przez tarrantul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi