Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Projekt tarczy dla zegarka klubowego

Zliczanie punktów  

46 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

to i moj glos:

3 pts goes to - kkpwk - 16 - po prostu mi sie bardzo podoba

2 pts goes to - Klod100 - 79 - klasa

1 (last but not least) - SphinX - 11 - za ta dyszke ;)

jak zwykle pozdrawiajacy...

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem cholerny problem z wyborem dlatego dopiero teraz głosuje

eye_lip - 25 3pkt

kkwpk - 12 lub diesel - 48 2pkt

klod100 - 68 1pkt

eye_lip - 25 Mój absolutny faworyt. Przepiękna klasyczna tarcza. Jestem bardzo ciekawy jakby wyglądała w realu.

kkwpk - 12 lub diesel 48 Jeżeli jest możliwość zrobienia czerwonego datownika to wybieram mój projekt. Uważam że bardzo fajny pomysł na podkreślenie limitacji.

klod100 - 68 Projekt prosty ale jak dla mnie ma w sobie to coś. Ale koniecznie zrobiłbym większe indeksy!

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po długim ... długim zastanowieniu:

kkwpk - 12: 3 pkt

Taktik - 83: 2 pkt

czercz - 57 - 1 pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SphinX - 11 - 3pkt; klasyka z nutą nowoczesności; koniecznie z białą a nie kremową tarczą!

eye_lip - 26 - 2pkt; bardzo ciekawa tarcza! Na żywo może zaskoczyć... w co wierzę.

TomASH - 60 - 1pkt; nieskromnie może z mojej strony ;) ale jest to purystyczna wersja sphinxa w moim mniemaniu ponadczasowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taktic -83 3 pkt najbezpieczniejszy wybór na lata, który nawet potomność będzie nosić nie tylko bez obciachu ale i z dumą :) Co więcej bez ryzyka zdegustowania niedomalowanymi wskazówkami. Okienko daty dopełnia tu kompozycje.

kkwpk -19 2 pkt a właściwie to głos na projekt, bo niezależnie od wersji kkwpk -16 do 23 wygląda zawsze dobrze. Dla mnie to klasyka na nowo zdefiniowana, tchnie świeżością spojrzenia, nie jest pospolitą kopią ani nie sili się na przelotną oryginalność. Warto chyba sprawdzić jakie proporcje cyfr są "zgodne z regułami sztuki", tak by nic nie zakłócało harmonii i stało się wzorcem.

Antea 390 model bazowy z napisem Limited bo taki miał się też znaleźć w tym rankingu! 1pkt - ideał!

a jeśli się nie znajdzie to

Klod100 (kolega) -63 1 pkt bez daty też nieźle ;) Za to niebieski napis lokuje ten projekt pomiędzy tanimi reklamówkami, co więcej może się nie zgrać w odcieniu z niebieskimi wskazówkami. Jeśli już koniecznie to może dyskretny czarny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klod100-78 3 pkt

Tactic-83 2 pkt

kkwpk-12 1 pkt

mało piszę, sporo czytam... dużo się uczę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje typy:

Klod79 - 3pkt.

TomASH60 - 2pkt.

Kłapouch33 - 1pkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc do metody 3-2-1 moje typy odnosza sie tak:

Hakan-02- 1 pkt

neixet-55- 2 pkt

Klod100-64 - 3 pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest możliwe, żeby do "następnego etapu" weszła również tarcza oryginalna, bez modyfikacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest możliwe, żeby do "następnego etapu" weszła również tarcza oryginalna, bez modyfikacji?

Też się dziwię, że jej tu nie ma, choć w wątku z projektami pojawiała się kilka razy jako konkretna propozycja z ew. napisem Limited. Ale cóż może by była zbyt silną konkurencją? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, do glosowania mialy wejsc rowniez produkcyjne modele - ale jakos ich nie widze, nie wiem, czy moj glos bedzie wazny, ale:

Projekt bazowy ze zdjecia + napis limited - 4 pkt -

post-27268-0-97403300-1331251070.jpg

Dla mnie tarcza ponadczasowa, piekno i prostota:) do tego rowniez motyw finansowy - taka nielimitowana 390 kosztuje prawie 600, a Jorg w swojej uprzejmosci zgodzil nam sie zrobic niemal identyczna, z limitacja i cert. za mniej niz 400, wiec uwazam, ze to swietna propozycja:)

Tactic-83 1 pkt - to moj faworyt, na tym etapie ma juz sporo glosow wiec maxa przyznalem innemu zegarkowi, zeby zwiekszyc jego szanse awansu, natomiast ten projekt - dla mnie ponadczasowy i z limitacja mysle,ze bedzie to perelka w mojej kolekcji. Jezeli kiedys moj syn(ktorego jeszcze nie mam ;)) znajdzie ten zegarek, i pozna jego historie mysle, ze tez go z przyjemnoscia zalozy:)

Z trzecim bylo najgorzej... bo kandydatow kilku, a miejsce jedno - ostatecznie uwazam ze zupelnie niedoceniony, a swietny projekt z pieknymi indeksami:

Taktic -82 - 1 pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Punkty przyznawane inaczej niż 3-2-1 nie będą brane pod uwagę. Tj.

1. jeżeli ktoś nie przyzna punktów - wszyscy kandydaci otrzymają po 2 punkty

2. jeżeli punktu przyznane są na zasadzie 4.1.1 to policzone to zostanie jako 3 punkty propozycja wcześniej punktowana jako druga, 2 punktu - propozycja druda w kolejności, 1 punkt propozycja ostatnia.

Głosy oddane na wersje tarcz inne niż poddane głosowaniu będą uznane jako nieważne.

Wersja czysto produkcyjna Antei - bez zmian nie jest brana pod uwagę.

Jedyną wersją produkcyjną (oryginalną), jaką możemy brać pod uwagę do dalszych modyfikacji jest edycja jubileuszowa z dopiskiem KMZiZ Limited Edition lub Limited edition ew. Limited - etc - ale takie projekty są poddawane głosowaniu obecnie.

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klod100 - 63 - 3 pkt.

kkwpk - 23 - 2 pkt.

kkwpk - 19 - 1 pkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kkwpk 21 - 3pkt

klod100 71 - 2pkt

Diesel 50 - 1pkt

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje typy:

3p TomASH -60

2p kkwpk -16

1p eye_lip -26

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eye_lip 30 - 3 pkt. - im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się podoba; niewielka "gra" indeksami, a otrzymujemy całkiem nową tarczę, nadal w stylu Stowy

kkwpk 22 - 2 pkt. - świetna tarcza, dużo elementów, ale jest bardzo "poukładana", 23 też mi się bardzo podoba, ale pewnie wejdzie do finału więc głosuję na

czarno-biały projekt

SphinX 06 - 1 pkt. - od początku podobał mi się pomysł na wyróżnienie 10 (2010, 10 litera alfabetu: k), mimo, że tarcza staje się asymetryczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

wg mnie:

11 SphinX - 3 pkt

83 Taktic - 2 pkt

63 Klod100 - 1 pkt

A gdyby była możliwość standardowej wersji z napisami to bym na nią głosował.

Pozdrawiam

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja czysto produkcyjna Antei - bez zmian nie jest brana pod uwagę.

Jedyną wersją produkcyjną (oryginalną), jaką możemy brać pod uwagę do dalszych modyfikacji jest edycja jubileuszowa z dopiskiem KMZiZ Limited Edition lub Limited edition ew. Limited - etc - ale takie projekty są poddawane głosowaniu obecnie.

ehh, cos dzisiaj chyba ciezki dzien - mozesz powiedziec czemu? bo chyba tyczy sie to mojego glosowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh, cos dzisiaj chyba ciezki dzien - mozesz powiedziec czemu? bo chyba tyczy sie to mojego glosowania.

W pierwszym wątku, były podane projekty na które można głosować - skoro Twój głos (pierwszy.. 4pkt ..) nie tyczy sie żadnego z tych projektów, to jest nieważny, proste?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbliża się ostatnia godzina głosowania. Do tej pory zagłosowało 47 uczestników

Aktualny ranking:

Lista projektów Suma punktów 321

83 Taktic 25

78 Klod100 17

11 SphinX 20

19 kkwpk 16

63 Klod100 (kolega) 15

57 czercz 13

77 Klod100 11

49 Diesel 10

12 kkwpk 10

23 kkwpk 9

64 Klod100 (kolega) 9

21 kkwpk 7

79 Klod100 7

8 SphinX 6

24 eye_lip 6

22 kkwpk 6

16 kkwpk 6

60 TomASH 6

65 Klod100 (kolega) 5

76 Klod100 5

------------------------------------------------- druga dwudziestka

1 Olek 5

75 Klod100 5

68 Klod100 5

48 Diesel 4

25 eye_lip 4

74 Klod100 3

15 kkwpk 3

17 kkwpk 3

54 Diesel 3

62 Klod100 (kolega) 3

69 Klod100 3

73 Klod100 3

9 SphinX 3

26 eye_lip 3

30 eye_lip 3

18 kkwpk 2

20 kkwpk 2

36 Klapouch 2

55 neixet 2

71 Klod100 2

10 SphinX 1

28 eye_lip 1

70 Klod100 1

81 Taktic 1

6 SphinX 1

33 Klapouch 1

50 Diesel 1

2 Hakan 0

3 SphinX 0

4 SphinX 0

5 SphinX 0

7 SphinX 0

13 kkwpk 0

14 kkwpk 0

27 eye_lip 0

29 eye_lip 0

31 eye_lip 0

32 eye_lip 0

34 Klapouch 0

35 Klapouch 0

37 Klapouch 0

38 Klapouch 0

39 Klapouch 0

40 Klapouch 0

41 Klapouch 0

42 Klapouch 0

43 Klapouch 0

44 Klapouch 0

45 Klapouch 0

46 Klapouch 0

47 Klapouch 0

51 Diesel 0

52 Diesel 0

53 Diesel 0

56 neixet 0

58 jacus 0

59 TomASH 0

61 Wywiad 0

66 Klod100 0

67 Klod100 0

72 Klod100 0

80 Taktic 0

82 Taktic 0

84 elite2 0

85 elite2 0

86 elite2 0

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszym wątku, były podane projekty na które można głosować - skoro Twój głos (pierwszy.. 4pkt ..) nie tyczy sie żadnego z tych projektów, to jest nieważny, proste?

Nie do konca proste, bo wczesniejsze ustalenia byly takie, ze glosujemy na zegarki ktore zostaly wymienione w watku o projekcie tarczy - zarowno projekty klubowe, jak i standardowe tarcze. Nie wiem dlaczego pierwszy.. 4pkt nie zostal wklejony do listy projektow, pewnie przez przeoczenie - dlatego mimo braku na liscie oddalem na niego glos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zapewne zauważyłeś, ustalenia powstają na bieżąco.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klod 100 (63) 3 pkt

Taktic (83) 2 pkt

Diesel (49) 1 pkt

Generalnie namawiam(lobbuję ;)) , na jak najmniesze odejście od oryginalnej Antei (uwzględniając wersję jubileuszową),bez KMZiZ na terczy ,natomiast z pełnym szaleństwem po stronie dekla ,wahnik włączając..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.