Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

A co to za kieszonka - dawaj zdjęcia bom ciekawy

is9g.jpg

to kto posiada taki naręczny i chce się pozbyć ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i przy godzinie 2 też coś jest hm.. jakby kołek

Edytowane przez llcoolm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co myślimy? ...czepić się nie mam czego! mam bardzo podobnego wostoczka, tyle że w moim koperta jest złocona.

hmmm...  cena jaką dałem + serwis zegarmistrza dają sumę dużo niższą niż ta z linku

Ale wostoczki to taniocha, nie to co czajeczki! :)

Z oglądanych katalogów wiem, że również leciały takie czajki, nie wiem tylko czy z tej samej fabryki z Czystopola nad Kamą?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

@biedronsky, wskazany wostoczek wygląda wiarygodnie (choć brak fotki werku, może kryć jakąś niewiadomą). Podobnie do kolegi yorki-man, uważam że powyżej sześciu dyszek, to juz raczej żadna okazja. Tu dla przykładu, co prawda z arabskimi indeksami i ździebko zmęczony ...ale za złotówkę, póki co ->

http://allegro.pl/wostok-17j-kieszonkowy-i3973198894.html

Edytowane przez cofer

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z oglądanych katalogów wiem, że również leciały takie czajki, nie wiem tylko czy z tej samej fabryki z Czystopola nad Kamą?

@biedronsky, wskazany wostoczek wygląda wiarygodnie (choć brak fotki werku, może kryć jakąś niewiadomą). Podobnie do kolegi yorki-man, uważam że powyżej sześciu dyszek, to juz raczej żadna okazja. Tu dla przykładu, co prawda z arabskimi indeksami i ździebko zmęczony ...ale za złotówkę, póki co ->

Co myślimy? ...czepić się nie mam czego! mam bardzo podobnego wostoczka, tyle że w moim koperta jest złocona.

hmmm...  cena jaką dałem + serwis zegarmistrza dają sumę dużo niższą niż ta z linku

Czyli produkowane były Czajki z werkiem Wostoka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daktarin, zielonego pojęcia nie mam jakie są powiązania czajek z wostokiem! zacząłem jedynie podejrzewać, że być może obie marki produkowane były w jednej fabryce (w Czystopolu),  gdy zauważyłem bliźniacze podobieństwo obu modeli...

Z resztą w podobnej kopercie osadzona jest "drużba" z charakterystycznymi chińskimi indeksami

w życiu nie widziałem czajki, a w katalogach są tylko fotki buziek, nie mam pojęcia co czajka powinna mieć w środku? Ta z linku aukcji, rzeczywiście wygląda wyjątkowo świeżo! co nasuwa podejrzenie przeszczepu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie Czajki na 2605 były produkowane w Czystopolu.Mam podobnego Wostoka tylko stan o wiele lepszy od Tej Czajki w Wostok dodatkowo ma nakładane indeksy i lume.

post-67292-0-32985700-1392385749_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mayor - ja mam podobną Czajkę, jak Twój Wostok, tylko w białej kopercie (taka jak z aukcji). Tylko że... tarcze są zupełnie różne - tak jak piszesz, indeksy nakładane zamiast malowanych, inna podziałka sekundowa, inny kolor samej czajki pod 12. Też jest ciekaw, czy ten model z aukcji jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Czajki 2605 z ptaszkiem pod12 mają moim zdaniem więcej konotacji z Wostokami, niż.z Czajkami z Uglicza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że moja skromna sugestia pod subsekundą nie została dostrzeżona... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

By to ..... Trzeba mieć szczęście :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wprawdzie niezegarkowa, ale jednak :) Do naszych ruskich pasuje, jak ulał. 

Kupiłem ostatnio na aukcji tej firmy dwa pasiory. Paski przyszły pięknie wykonane, zrobione lepiej niż oczekiwałem w bardzo dobrych pieniądzach. jeden wprawdzie muszę wymienić, bo doszło do jakiegoś pomieszania rozmiarow, ale już to dogadalem z Panią Jadwigą. Gdyby ktoś był chętny, to firma nazywa się Skórnik-Styl z Augustowa. Miła obsługa, dobre ceny i bardzo wysoka jakość. Gdyby ktoś chciał, to tu jest adres mailowy do Pani Jadwigi: Jadwiga Zyza <[email protected]>

A tu link do zakończonej już aukcji:

http://allegro.pl/skorzany-pasek-do-zegarka-skora-stale-teleskopy-i3881198735.html

A poniżej fota mojej Pobiedy na jednym z tych pasków :) A….i nie reklamuję tej firmy dla osobistych korzyści, po prostu mam nadzieję, że ktoś jeszcze skorzysta.

post-60883-0-93759300-1392576386_thumb.jpeg

post-60883-0-51192900-1392576388_thumb.jpeg

Edytowane przez Nightdream

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzizzzas... koledzy, o co chodzi z tym atomem na 21 kamieniach, że ma takie branie??

_ _ _ _ _

Nightdream - TO JEST TO ! dzięki za namiary :) od dłuższego czasu rozglądałem się za, tego typu paskiem z epoki... a wszysko co widziałem, to albo syf albo tandeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi